Cara nggunakake lan nambah pangguna ing Telegram tanpa duwe nomer telpon

Telegram

Telegram minangka salah sawijining aplikasi olahpesen sing paling populer ing saindenging jagad, nyatane minangka pesaing utama WhatsApp. Iki minangka aplikasi sing misuwur banget kanggo privasi, uga terus-terusan ngenalake fungsi anyar. Salah sawijining kaluwihan utawa ciri utama yaiku kita bisa nggunakake Telegram tanpa duwe nomer telpon. Iki minangka prekara sing pancen dikarepake para pangguna.

Akeh pangguna sing nggoleki ngerti carane bisa nggunakake Telegram tanpa telponkayata minangka prekara sing nembe dirungokake kaping pisanan, kayata. Proses iki ora rumit lan bakal dicritakake ing ngisor iki. Iki minangka cara sing apik kanggo ngakses aplikasi olahpesen iki. Kajaba iku, sampeyan bisa nambah wong tanpa masalah, supaya bisa ngobrol.

Penting, sampeyan kudu ngerti apa asile bisa nggunakake aplikasi kasebut tanpa duwe telpon. Sanajan kanggo ndhaptar, kita bakal mbutuhake telpon. Amarga saben-saben mlebu menyang klien Telegram, telpon kasebut bakal entuk kode konfirmasi. Kanthi tembung liyane, kita butuh nomer sing ana gandhengane karo akun kasebut, sanajan nomer telpon kasebut ora prelu digunakake kanggo nggunakake aplikasi kasebut.

Nomer telpon ora dibutuhake kanggo nambah utawa ngobrol karo pangguna liyane ing Telegram. Iki nggawe panggunaan aplikasi dadi paling nyaman, amarga akeh pangguna sing ora seneng menehi nomer telpon menyang wong liya utawa ora pengin wong liya ndeleng. Ing aplikasi olahpesen iki, kita ngindhari masalah iki, amarga ana cara kanggo nggunakake tanpa kudu nggawe data iki katon.

Jeneng pangguna ing Telegram

seri telegram

Telegram duwe cara sing ngidini kita nggunakake aplikasi tanpa telpon. Pilihan iki minangka jeneng pangguna, sing dianggo padha karo jeneng pangguna ing jaringan sosial. Yaiku, sapa wae ing aplikasi kasebut bisa nggoleki kita nggunakake jeneng pangguna kasebut lan banjur miwiti ngobrol karo kita, tanpa ngerti utawa ngerti nomer telpon. Ana prekara sing umume masarakat luwih pribadi, amarga dheweke nganggep nomer telpon minangka informasi sensitif, sing ora pengin dituduhake kajaba ana prelu sing penting.

Kanthi nggunakake jeneng panganggo tinimbang nomer telpon, kita bisa nggunakake aplikasi kasebut tanpa ana masalah. Kita ora bakal duwe watesan panggunaan Telegram ing smartphone. Kita bakal bisa nindakake fungsi sing padha karo biasane: ngirim pesen, telpon utawa telpon video, kabeh iki kanthi normal. Kanggo akeh pangguna ing Telegram, ditampilake minangka lapisan privasi tambahan, kayata, panggunaan aplikasi iki luwih kepenak.

Jeneng pangguna minangka pangguna sing bisa digunakake yen duwe akun ing aplikasi kasebut. Mbukak akun ing aplikasi kudu nggunakake nomer telpon, minangka cara kanggo verifikasi identitas. Sawise nggawe akun iki ing Telegram, kita bisa nggunakake tanpa nomer telpon. Jeneng pangguna bakal ngganti jeneng pangguna kasebut minangka cara supaya wong liya bisa nggoleki utawa ngubungi kita ing aplikasi kasebut.

Gawe jeneng pangguna ing Telegram

Telegram nggawe jeneng pangguna

Kaya sing sampeyan bayangake, apa sing kudu kita lakoni yaiku nggawe jeneng pangguna ing akun Telegram. Nalika nggawe akun ing app, ora wajib duwe jeneng alias utawa jeneng panganggo, mula akeh wong sing durung duwe. Ing kasus apa wae, langkah-langkah kanggo nggawe iku gampang banget, supaya sapa wae bisa duwe Alias ​​iki. Babagan sing bisa ditindakake ing telpon uga ing Telegram Desktop (versi desktop app). Langkah-langkah sing kudu ditindakake ing ngisor iki yaiku:

  1. Bukak Telegram ing telpon sampeyan.
  2. Klik ing telung garis horisontal ing sisih kiwa layar kanggo nampilake menu sisih app.
  3. Menyang Setelan.
  4. Klik ing Alias ​​ing bagean Akun.
  5. Yen sampeyan ora duwe Alias, ketik jeneng sing pengin dadi jeneng pangguna utawa Alias.
  6. Priksa manawa kasedhiya.
  7. Klik OK.

Iki minangka langkah pertama ing proses iki, mula kita wis duwe jeneng pangguna kasebut. Iki minangka langkah pertama sing kudu diikuti supaya bisa nggunakake Telegram tanpa nomer telpon. Nalika nggawe jeneng panganggo kasebut, luwih becik iku jeneng sederhana, pangguna liya bakal bisa nggoleki tanpa kakehan masalah, lan minangka cara sing apik kanggo ngenali kita, yaiku supaya cocog karo kita. Aplikasi iki ngidini kita ngganti Alias ​​kapan wae sing dikarepake, mula yen sawise suwe sampeyan ora seneng, sampeyan bisa ngganti aplikasi liyane sing luwih representatif, kayata.

Ndhelikake nomer telpon sampeyan

Nomer telpon ndhelikake Telegram

Kita pengin jeneng pangguna dadi cara pangguna liyane ing Telegram bakal nemokake lan bisa kontak karo kita. Iki tegese kita kudu ndhelikake nomer telpon ing aplikasi kasebut, supaya ora ana sing bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo nemokake kita, saliyane nggawe ora ana sing bisa ndeleng data iki. Iki minangka prekara sing gampang banget sing bakal bisa ditindakake ing aplikasi olahpesen kasebut. Iki minangka langkah-langkah sing kudu kita tindakake:

  1. Bukak Telegram ing telpon sampeyan.
  2. Klik ing telung garis horisontal ing sisih kiwa kanggo nampilake menu sisih app.
  3. Ketik Setelan.
  4. Ketik bagean Privasi lan Keamanan.
  5. Klik ing pilihan Nomer Telpon.
  6. Pilih manawa ora ana sing bisa ndeleng nomer telpon sampeyan.
  7. Yen sampeyan pengin ana pengecualian, ketik pilihan kasebut ing bagean iki.

Kanthi ndhelikake nomer telpon, nalika nindakake Ayo nggunakake Telegram ing ponsel tanpa nomer telpon. Jeneng pangguna bakal dadi cara kanggo ngenali awake dhewe lan bisa dilacak ing aplikasi olahpesen populer ing Android lan iOS. Saliyane ngenalake lapisan privasi tambahan ing aplikasi kasebut, sing dadi elemen penting liyane kanggo pangguna.

Yen ana wong ngobrol karo kita ing app lan mbukak profil kanggo ndeleng informasi, nomer telpon ora bakal ditampilake. Kajaba wong kasebut minangka salah sawijining pengecualian, ora ana sing bakal ndeleng nomer telpon iki nalika ngobrol karo kita. Dheweke uga ora bakal bisa nggoleki kita nggunakake data iki, yen nyoba telusuran ora bakal menehi asil, sing nuduhake manawa iki bisa sukses.

Tambah pangguna ing Telegram

saluran telegram

Pitakon sing akeh pangguna yaiku yen kita nggunakake Telegram tanpa telpon, yen cara kanggo nambah kontak ing akun diganti. Proses kasebut tetep padha ing gati. Nalika nggoleki pangguna liyane ing aplikasi kasebut, kita bisa nindakake macem-macem cara, opsi sing padha karo sing kasedhiya nganti saiki. Sampeyan bisa nemokake wong liya nggunakake nomer telpon utawa jeneng panganggo (yen duwe ing akun).

Sanajan sampeyan nggunakake Telegram tanpa nomer telpon, kontak ing buku telpon sampeyan sing nggunakake Telegram isih ditampilake. Sampeyan bakal bisa ndeleng ing bagean Kontak ing menu sisih aplikasi. Kajaba iku, saben kontak sampeyan gabung karo app, sampeyan bakal nampa kabar sing bakal menehi informasi babagan sampeyan. Dadi sampeyan bakal bisa ngerti yen ana sing nggunakake aplikasi olahpesen iki ing telpon. Wong-wong iki uga bakal ditambahake kanthi otomatis menyang kontak sampeyan ing aplikasi kasebut.

Yen sampeyan pengin golek wong ing Telegram, kanggo ditambahake menyang kontak, sampeyan bisa nindakake kanthi rong cara. Sampeyan bisa ngetik nomer telpon saka wong iki banjur tambahake menyang kontak sampeyan kanthi langsung, kaya sampeyan nambah kontak ing buku telpon sampeyan. Iki minangka proses sing padha ing gati, dadi sampeyan ora bakal nemoni masalah. Saliyane, ing Telegram sampeyan bisa nggunakake jeneng pangguna wong iki lan nggoleki ing aplikasi kasebut. Kanthi ngeklik lambang kaca pembesar, kita bisa nggoleki, kalebu telusuran kanggo wong tartamtu. Dadi, kita bisa ngetik jeneng pangguna lan bakal nggawa kita menyang wong iki. Banjur kita bisa miwiti ngobrol karo dheweke ing aplikasi kasebut.

Yen wong sing pengin dikontak, kita duwe setelan obrolan sing bisa nambah wong utawa akun iki menyang kontak. Kanthi cara iki kita bakal bisa ngobrol karo wong-wong mau kapan wae sing dikarepake, amarga wis disimpen minangka kontak ing agenda ing aplikasi kasebut. Sanajan nggunakake Telegram tanpa nomer telpon, cara kanggo nambah utawa ngubungi wong liya ing aplikasi kasebut ora bakal diganti. Yen wong liya pengin nggoleki kita, dheweke mung bisa nggunakake jeneng pangguna sing wis digawe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.