10 alternatif gratis kanggo Word for Mac

Alternatif gratis kanggo Word for Mac

Microsoft Word wis mesthi ana aplikasi sing paling apik kanggo nggawe dokumen teks adoh saka musuh, saingan sing, amarga ora duwe sumber daya sing padha karo perusahaan kaya Microsoft, ora bisa lan ora bakal bisa nggayuh.

Nanging, ing alternatif gratis kanggo Word for Mac, luwih saka cukup kanggo umume pangguna, utamane kanggo sing ora butuh fungsi sing luwih rumit sing ditawakake Word lan sing ora prelu kerja kanthi online karo pangguna liyane, nyimpen data ing méga ...

Artikel-artikel wonten

Artikel-artikel wonten

Kaca wis mesthi dadi alternatif resmi sing ditawakake Apple kanggo pangguna macOS, aplikasi sing wis pirang-pirang taun nambah fungsi, fungsi sing wis pirang-pirang taun kepungkur ing Word.

Aplikasi Kaca, nggunakake format dhewe kanggo nggawe lan nyimpen dokumen, format sing ora kompatibel karo aplikasi editing dokumen teks liyane, dadi ora dadi pilihan sing apik yen dokumen sing digawe kudu dituduhake karo pangguna non-Mac liyane.

Untunge, saka Kaca bisa ngekspor dokumen sing digawe menyang format liyane sing kompatibel, kayata .docx, format sing digunakake dening Microsoft's Word.

Ing kasus paling umum, kita ora bakal nemoni masalah apa wae ing konversi, nanging yen dokumen kasebut rada rumit, struktur bisa kena pengaruh meksa kita mengko sunting.

Kaca, kayata Nomer lan Keynote, aplikasi liyane sing kalebu bagean ing iWork (Apple's Office) kasedhiya kanggo sampeyan download kanthi gratis, kaya versi kanggo iOS lan iPadOS.

Dokumen Google

Dokumen Google

Alternatif gratis kanggo Word ing Mac sing menarik yaiku Google Docs. Dokumen Google, tenan dudu aplikasi nanging layanan web Kita bisa ngakses saka browser apa wae, dadi bisa digunakake saka sistem operasi apa wae.

Minangka produk Google sing bisa digunakake liwat web, operasi Google Documents bakal luwih cepet anggere nggunakake Google Chrome, Browser Google utawa browser web adhedhasar Chromium liyane, kayata Microsoft Edge Chromium.

Jumlah fitur sing kasedhiya ing Google Docs iku luwih winates Nanging, sing bisa ditemokake ing Kaca, iku minangka pilihan sing paling apik kanggo kabeh pangguna sing butuh prosesor tembung dhasar lan tanpa fungsi tambahan.

Kaya Kaca, Google Docs nggunakake format dhewe, format sing ora kompatibel karo Microsoft Word utawa Apple Pages, mula kita kudu ngowahi file menyang format sing didhukung sadurunge dituduhake karo wong liya sing ora nggunakake Google Docs.

Salah sawijining aspek sing paling negatif saka Google Docs yaiku antarmuka pangguna, antarmuka panganggo sing ora cocog lan umume, lambang fungsi nyasarke kita.

Situs web resmi

Situs web resmi

Yen solusi sing ditawakake Google Documents ora nyukupi kabutuhan sampeyan sampeyan seneng ide digunakake saka browser, sampeyan kudu nyoba Situs web resmi.

Liwat Office.com kita bisa ngakses versi Word, Excel, PowerPoint sing suda lan wong liya pancen gratis nanging fungsional kanthi lengkap, paling ora kanggo mayoritas pangguna sing butuh nggawe dokumen teks tanpa komplikasi.

Kabeh dokumen sing digawe liwat Office.com, bisa disimpen ing akun OneDrive, digandhengake karo akun sing dibutuhake ya utawa ya kanggo ngakses platform iki, utawa ndownload dokumen ing hard drive.

Yen sampeyan uga kudu gawe dokumen kanthi sporadis utawa rutin ing smartphone iPhone utawa Android sampeyan, Microsoft nawakake aplikasi Office, aplikasi sing, kaya situs web Office.com, ngidini kita nggawe dokumen Word, Excel lan PowerPoint sing gampang, tanpa tambahan sing bisa ditemokake ing versi sing kasedhiya ing langganan.

LibreOffice

LibreOffice

LibreOffice Dikenal minangka alternatif open source paling apik kanggo suite Microsoft Office. Dadi sumber terbuka, pancen gratis lan kasedhiya ing pirang-pirang platform.

Yen wis biasa antarmuka panganggo Microsoft Office lawas (sadurunge pita), ora suwe sampeyan bakal bisa digunakake menyang LibreOffice. Ora kaya aplikasi Google, sampeyan ora butuh sambungan internet kanggo nggunakake LibreOffice.

LibreOffice nawakake kompatibilitas karo kabeh platform panyimpenan utama, sing diidini nyelarasake file saka Google Drive utawa OneDrive banjur sunting langsung ing LibreOffice.

LibreOffice uga kerja apik nalika format ing ngimpor dokumen Microsoft Office, kalebu spreadsheet Excel kompleks sing menehi kerumitan luwih gedhe nalika dikonversi amarga fungsi sing bisa digabung.

Bean

Bean

Salah siji Alternatif sing kurang dikenal karo Word yaiku Bean, prosesor tembung kanggo macOS, cukup gampang nanging menehi fungsi dhasar sing bisa dibutuhake kapan wae kanggo nggawe dokumen teks.

Antarmuka iki gampang banget lan dhasar, nanging menehi elemen sing cukup kanggo nggawe dokumen tanpa komplikasi. Ora ngidini kita nambah cathetan dhasar utawa ngetrapake gaya lan iku ora kompatibel karo Word.

Bean nawakake kita nganti versi Mac nganggo PowerPC, dadi yen sampeyan duwe Mac lawas sing pengin diuripake maneh lan gunane, sampeyan bisa nggunakake prosesor tembung nganggo aplikasi iki.

Tulis alon-alon

Tulis alon-alon

Alternatif gratis liyane sing apik kanggo Word lan padha karo Bean, nanging kanthi fungsi liyane sing ditemokake ing Growly Writing, aplikasi kanthi tata letak sing padha karo kaca sing opsi kanggo format dokumen ana ing kolom sing ana ing sisih tengen aplikasi.

Kanthi Kanthi Cepet Nulis, kita bisa nggawe dokumen kabeh jinis nganggo kolom, bab kanthi desain beda, masang gambar ing bagean teks, tabel, dhaptar, tautan, nambah wates sing ringkes lan kompleks ...

Aplikasi iki ngidini kita ngimpor dokumen Word lan ing format RTF, TXT lan kaca ing format HTML. Nalika nyimpen dokumen, kita bisa ngekspor menyang ePub, RTF, teks biasa ...

Alon-alon Tulis kompatibel saka macOS 10.8 utawa luwih dhuwur lan bisa didownload liwat iki pranala.

Panulis Omm

Panulis Omm

Ommwriter minangka aplikasi kanggo wong-wong sing pengin nulis tanpa gangguan. Iki adhedhasar lingkungan alam sing ngisolasi pikiran kita saka gangguan kanthi nggawe garis langsung antarane pikiran lan tembung kita.

Aplikasi iki fokus kanggo wong sing nulis kanthi rutin lan pengin ngindhari kabeh jinis gangguan dudu pilihan sing ideal kanggo nggawe dokumen teks.

Kanggo mbantu pangguna fokus nulis, Ommwriter nawakake macem-macem wallpaper, trek audio lan swara kanthi mencet saben tombol (yen sampeyan ora duwe keyboard mekanik).

Panulis Omm kasedhiya kanggo download gratis. Versi gratis kalebu 3 wallpaper, 3 trek audio, lan 3 swara tombol. Yen sampeyan pengin duwe opsi liyane, sampeyan kudu mriksa kothak kasebut.

NeoOffice

NeoOffice

NeoOffice minangka suite kantor sing se adhedhasar OpenOffice lan LibreOffice sing bisa ndeleng, nyunting lan nyimpen dokumen saka Microsoft Word, OpenOffice lan LibreOffice.

NeoOffice  nawakake sawetara saka fungsi sing ora kasedhiya ing aplikasi sing adhedhasar, kayata:

  • Mode peteng asli
  • Sunting dokumen langsung saka iCloud, Dropbox, lan drive jaringan.
  • Priksa grammar nggunakake direktori macOS.

App iki kasedhiya rampung gratis kanggo didownload lan nawakake akeh pilihan sing dadi salah sawijining alternatif paling apik kanggo Word, ing ndhuwur OpenOffice lan LibreOffice kanthi nawakake fungsi macOS eksklusif.

Yen sampeyan pengin kolaborasi karo proyek kasebut, sampeyan bisa nindakake kanthi sumbangan 10 dolar.

OpenOffice

OpenOffice

OpenOffice minangka aplikasi aplikasi open source liyane sing ditampilake a alternatif sing paling apik kanggo Office kanggo kabeh pangguna sing duwe kabutuhan dhasar nalika nggawe dokumen teks, presentasi, spreadsheet, database

Ing Open Office, kita nemokake aplikasi Panulis, alternatif kanggo Microsoft Word sing paling mirip karo aplikasi iki ing aspek fungsi, sanajan pancen gratis. Sanajan ora nampa dhukungan resmi, amarga wis mandheg, iku bisa tanpa masalah ing Mac.

Kantor WPS

Kantor WPS

Kantor WPS yaiku sekumpulan aplikasi sumber gratis lan open source sing bisa nggawe kabeh jinis dokumen teks, spreadsheet, presentasi, database, dokumen pdf, ngowahi dokumen menyang format liyane, nyunting gambar ...

Kabeh dokumen sing digawe karo aplikasi kasebut, bisa ekspor kanthi lancar menyang format Word .docx

Antarmuka panganggo WPS Office wis cukup padha karo sing ditawakake Office ing versi lawas, dadi yen sampeyan wis ngerti, sampeyan bakal nggunakake aplikasi gratis iki kanthi cepet tanpa jinis langganan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.