Ngunduh 100+ template PowerPoint gratis

template powerpoint gratis

PowerPoint wis pirang-pirang taun suwene bareng karo kita kanggo nyimpen presentasi. Lan prekara sing wis pirang-pirang taun digunakake minangka produk amarga ana sing apik nalika makarya. Nganti saiki lan wiwit saiki Windows tetep janji kanggo merevolusi presentasi karo program iki, nyatane Office kaya ngono lan suite kreatife wis menehi akeh prekara kanggo kita. Akeh kasus, kita malah ora bakal ngerti pc tanpa nginstal Office. Kita ngerti manawa PowerPoint pancen penting banget kanggo sampeyan lan amarga iki kita nulis artikel iki Cithakan Powerpoint Gratis. 

Artikel sing gegandhengan:
Cithakan PowerPoint Paling Apik kanggo Pendidikan

Amarga sampeyan lan aku ngerti yen nggawe presentasi kanthi template sing padha bola-bali, pungkasane sampeyan mboseni kabeh wong sing bakal ndeleng saben dina utawa nalika main. Amarga alasan iki lan amarga saben dina, ppts kudu luwih visual, luwih nulis lan luwih disintesis, sampeyan kudu nganyari kanthi visual kanggo menehi pengaruh. Ing pungkasan dina, taun-taun kepungkur saya suwe saya maju, lan sejatine 20 taun kepungkur ppts adhedhasar teks dawa, nanging saiki ing masarakat (editor ngandhani) visual katon. Pramila sampeyan butuh template PowerPoint gratis sing anyar lan mula bakal diwenehake, papan sing bisa didownload tanpa ana masalah. Ayo menyang kana kanthi dhaptar.

Situs web paling apik kanggo ndownload template Powerpoint gratis

powerpoint

Sing paling apik sing bisa sampeyan lakoni sadurunge ngenteni pirang-pirang jam ngedit template sampeyan dhewe yaiku ndownload. Sampeyan ora bakal mbuwang sekedhik, nanging uga ora kudu nggawe strategi visual lan grafis sing ana pangaruh. Ninggalake wong liya kanggo mangan template nggawe kepala, manawa dheweke uga diwenehake menyang kita kanthi gratis lan ndownload, luwih becik tinimbang sing luwih apik. Kanggo mbantu sampeyan ngrampungake, kita bakal menehi sampeyan ing ngisor iki pirang-pirang kaca web kanthi jinis konten iki. Ing sawetara kasus, sampeyan bisa uga duwe akeh template gratis lan ing situs web sing padha sampeyan bakal nemokake sing mbayar liyane. Miturut sampeyan, tetep, nanging yen ana prekara penting, saranake investasi ing karya sampeyan.

Artikel sing gegandhengan:
Cara langsung nyelehake video ing PowerPoint

Karnaval slide

Karnaval slide

Kanthi SlidesCarnival sampeyan bakal nemokake sumber inspirasi sing apik lan utamane template download macem-macem tema. Iki minangka situs web sing lengkap kanggo tujuan iki. Sampeyan bisa nemokake macem-macem template miturut tema, gaya, warna, konten, lan bisa uga nelusuri template kanggo wiwitan. Ana sing kepengin banget, nanging lengkap banget.

Supaya bisa ndownload template PowerPoint iki kanthi gratis, sampeyan ora bakal nandhang sangsara akeh. Sampeyan mung kudu milih yen sampeyan pengin template kanggo Google Slides utawa PowerPoint (Sadurunge sampeyan milih salah siji, ora bakal gampang kanggo kabeh sing duwe) lan sawise iku, bakal diunduh. Saiki sampeyan mung kudu mbukak program sing dimaksud lan wiwit ing kana, wiwiti lan sunting sakarepe kanggo nggawe presentasi paling apik sing bakal kaget karo klien, kanca, siswa utawa sapa wae sing kudu ana. .

GraphicMama

GraphicMama

Situs web iki misuwur amarga nerbitake konten desain grafis kreatif kanggo para desainer. Contone, tujuan kanggo inspirasi, vektor, tutorial, tren, ilustrasi, lan antara liya, template PowerPoint lan Google Slides. Kanggo situs web iki, sampeyan ora kudu mbayar langganan, cukup cukup ndhaptar. Sejatine, disaranake luwih akeh SlidesCarnival amarga ing GraphicMama sampeyan bakal nemokake template liyane kanggo Google Slides tinimbang PowerPoint.

Yen ngono, yen sampeyan ora nemokake akeh, dheweke mesthi menehi pilihan kanggo ndownload template ing format kasebut. Apa wae situs web kasebut nganggo basa Inggris sanajan ora dadi masalah amarga antarmukae gampang banget lan dhasar lan navigasi gampang banget lan intuisi.

Canva

Canva

Canva minangka salah sawijining situs web paling populer ing saindenging jagad kanggo kabeh alat lan sumber daya desain grafis. Ing situs web sing wis online wiwit 2012 ana macem-macem file: kanggo media sosial, kanggo cv, iklan, format platform, presentasi PowerPoint, kertu bisnis lan dhaptar format lan desain dawa sing bakal ngejutake sampeyan.

Thanks kanggo kaca kaya Canva, desain grafis ing level amatir (aja nganti bingung desainer grafis nyata, sing nggunakake alat kayata Illustrator utawa Photoshop) dadi luwih gampang diakses masarakat umum sing ora duwe desain desain. Pungkasane, mekanik kaca kasebut gampang banget amarga sampeyan bakal bisa ngowahi kabeh saka web kasebut dhewe nyeret, nggedhekake lan liya-liyane patang sentuhan apa-apa.

Artikel sing gegandhengan:
Alternatif gratis paling apik kanggo PowerPoint

Ing situs web iki, kepiye carane menehi pitutur marang sampeyan? sampeyan bakal bisa nemokake template PowerPoint sing gratis kanggo didownload, uga kanggo Google Slides Lan ing kasus apa wae, sampeyan bisa uga nggawe presentasi ing Canva dhewe yen ana kedadeyan karo paket Office utawa karo PowerPoint. Nyatane, sampeyan bisa ngetik web saka piranti apa wae amarga wis dicocogake kanthi sampurna.

Visme

Visme

Ing Visme, sampeyan bakal nemokake luwih saka 900 template template PowerPoint sing bisa disesuaikan. Uga lan salah sawijining perkara sing apik yaiku nggolongake kabeh miturut tema, yaiku, yen sampeyan kudu nggawe ppt kanggo klien utawa pemasaran Sampeyan bakal nemokake gaya grafis tartamtu sing dipercaya cocog banget karo jinis presentasi sing luwih serius lan resmi tanpa bakal ilang. 

Ing Visme, sampeyan bakal bisa nemokake cukup pilihan supaya bisa nindakake kabeh presentasi ing jagad iki. Amarga yen sampeyan wis janji karo sampeyan, mula template Powerpoint gratis, lan sing dakkandhani, nyatane luwih saka 900 ing sawijining situs web. Sampeyan bisa nemokake template premium liyane nanging kaya sing dicritakake ora ana sing nggawa sampeyan supaya bisa inspirasi lan nggawe dhewe ing PowerPoint. Nyatane, iki bakal dadi pilihan sing paling disaranake lan butuh sawetara menit yen sampeyan duwe program sing apik.

Muga-muga artikel iki wis migunani kanggo sampeyan lan wiwit saiki sampeyan bakal kaget kabeh wong kanthi presentasi anyar sing disesuaikan karo kabutuhan para pamirsa. Ndeleng sampeyan ing artikel Pandhuan Android sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.