Tim editorial

Forum Mobile minangka situs web Internet AB. Ing situs web iki, kita menehi hasil nuduhake kabeh informasi babagan jagad teknologi: saka tutorial langkah demi langkah kanthi informasi sing dianyari, analisis rinci gadget sing migunani lan penasaran saben dina.

Tim editorial Forum Seluler kalebu klompok ahli teknologi umum. Dheweke bakal menehi pandhuan sing anyar lan ketat babagan cara nindakake prosedur tartamtu ing komputer, uga mbantu sampeyan menehi saran babagan macem-macem produk teknologi.

Kita ninggalake sampeyan kabeh supaya sampeyan ngerti luwih akeh. Sugeng Rawuh ing Forum Móvil lan matur nuwun amarga sampeyan duwe.

Penyunting

  • Daniel Terrasa

    Blogger seneng banget karo teknologi anyar, pengin nuduhake tutorial nulis lan analisis ilmu supaya wong liya bisa ngerti kabeh karakteristik gadget sing beda-beda. Ora bisa mbayangake kaya apa urip sadurunge Internet!

  • Jose Albert

    Wiwit aku isih enom, aku seneng teknologi, utamane sing ana hubungane langsung karo komputer lan Sistem Operasi. Lan luwih saka 15 taun aku seneng banget karo GNU / Linux, lan kabeh sing ana gandhengane karo Piranti Lunak Gratis lan Open Source. Kanggo kabeh iki lan liya-liyane, saiki, minangka Insinyur Komputer lan profesional kanthi sertifikat internasional ing Sistem Operasi Linux, aku wis nulis kanthi semangat lan pirang-pirang taun saiki, babagan macem-macem teknologi, komputasi lan situs web komputasi, ing antarane topik liyane. Ing ngendi, aku bareng karo sampeyan saben dina, akeh sing daksinaoni liwat artikel praktis lan migunani.

  • Rivas Aaron

    Panulis lan editor khusus ing komputer, gadget, smartphone, smartwatches, wearable, macem-macem sistem operasi, aplikasi, lan kabeh sing ana gandhengane karo geek. Aku mlebu dunia teknologi wiwit isih cilik, lan wiwit iku, ngerti luwih akeh babagan saben dina minangka salah sawijining tugas sing paling nyenengake.

  • Juan Martinez

    Aku penggemar teknologi lan video game. Kanggo luwih saka 10 taun aku wis makarya minangka penulis ing topik related kanggo PC, nyenengake, telpon Android, Apple lan teknologi ing umum. Aku kaya tansah tetep gaul lan weruh apa merek utama lan manufaktur apa, uga review tutorial lan muter kanggo njaluk paling metu saka saben piranti lan sistem operasi.

  • Miguel Rios

    Lulus minangka insinyur Geodesta, semangat babagan teknologi, melu langsung ing pangembangan aplikasi Web lan Android.

  • Isaac

    Aku kerja minangka guru kursus administrasi sistem GNU/Linux kanggo nyiapake sertifikasi resmi LPIC lan Linux Foundation. Penulis The World of Bitman, ensiklopedia babagan mikroprosesor, lan manual teknologi liyane. Aku utamané dominasi topik ing sistem operasi lan arsitektur komputer. Lan uga kalebu piranti seluler, amarga iku komputer nganggo sistem operasi Android.

  • william garcia

    Semangat babagan teknologi, komputasi lan sinau. Mahasiswa komputer ing Universitas Carabobo. Aku seneng nulis lan nuduhake riset karo wong liya: ora ana ahli sing luwih apik tinimbang sing mulang. Wis 3 taun aku kerja dadi penulis konten kanggo macem-macem situs web, khusus ing teknologi, gadget, aplikasi, pangembangan lan urusan saiki, nalika ing wektu luang aku luwih seneng maca lan sinau program.

  • Andrew Leal

    Wiwit cilik, aku wis ngrasakake rasa penasaran sing gedhe babagan kabeh sing ana gandhengane karo kemajuan ilmiah lan teknologi, utamane sing nggawe urip luwih gampang lan nyenengake. Aku minangka panulis web sing fokus khusus ing piranti Android lan sistem operasi Windows, saengga nggabungake hobi liyane: maca. Aku wis sinau njlentrehake kanthi tembung prasaja apa sing rumit supaya para pamaca bisa ngerti.

  • Daniel Gutierrez

    Hasrat babagan teknologi wiwit 2011. Telpon Android pisananku yaiku HTC Dream lan wiwit iku aku duwe luwih saka 20 telpon nganggo sistem iki. Aku sinau pembangunan app Android lan wis nggawe tutorial kanggo atusan app.

Mantan editor

  • Kamar Ignatius

    Komputer sing pertama yaiku Amstrad PCW, komputer sing wiwit dakupayakake nindakake komputasi. Ora suwe, 286 teka ing tanganku, lan aku duwe kesempatan kanggo nyoba DR-DOS (IBM) lan MS-DOS (Microsoft) saliyane karo versi Windows pisanan ... Mratelakake babagan ilmu komputer ing wiwitan taun 90an, nuntun tugas kanggo program. Aku dudu wong sing nutup pilihan liyane, mula nganggo Windows lan macOS saben dinane lan sporadis distro Linux kadang-kadang. Saben sistem operasi duwe poin sing apik lan poin sing ora apik. Ora ana sing luwih apik tinimbang liyane. Mengkono uga ing smartphone, Android uga ora luwih apik lan iOS uga ora apik. Beda lan amarga aku seneng karo sistem operasi, aku uga nggunakake rutin.

  • Eder Ferreno

    Editor ing kalodhangan. Kepengin banget karo smartphone lan mesthi nemokake cara anyar kanggo nggunakake aplikasi sing luwih apik, utawa game sing luwih anyar kanggo dituduhake karo sampeyan.

  • Michael Hernandez

    Almeriense, pengacara, editor, geek lan penyayang teknologi umume. Sing paling penting ing babagan produk piranti lunak lan perangkat keras, amarga produk PC pertama sing nolak aku dadi tanganku. Nganalisa, nyoba, lan ndeleng saka sudut pandang kritis apa sing ditawakake teknologi paling anyar saiki, ing level hardware lan software. Aku nyoba nyritakake babagan sukses, nanging luwih akeh aku seneng. Aku nganalisa produk utawa nindakake tutorial kaya-kaya nuduhake kulawarga. Kasedhiya ing Twitter minangka @ miguel_h91 lan ing Instagram minangka @ MH.Geek.

  • Jordi Gimenez

    Pesenan karo piranti elektronik sing duwe tombol akeh dadi semangatku. Aku tuku smartphone kaping pisanan ing taun 2007, nanging sadurunge, lan sawise, aku seneng banget nyoba kanggo nyoba gadget apa wae sing mlebu omah. Kajaba iku, aku luwih seneng dikancani wong supaya luwih seneng wektu luang.