Tim editorial

Forum Mobile minangka situs web Internet AB. Ing situs web iki, kita menehi hasil nuduhake kabeh informasi babagan jagad teknologi: saka tutorial langkah demi langkah kanthi informasi sing dianyari, analisis rinci gadget sing migunani lan penasaran saben dina.

Tim editorial Forum Seluler kalebu klompok ahli teknologi umum. Dheweke bakal menehi pandhuan sing anyar lan ketat babagan cara nindakake prosedur tartamtu ing komputer, uga mbantu sampeyan menehi saran babagan macem-macem produk teknologi.

Kita ninggalake sampeyan kabeh supaya sampeyan ngerti luwih akeh. Sugeng Rawuh ing Forum Móvil lan matur nuwun amarga sampeyan duwe.

Koordinator

Emilio Garcia. Koordinator Forum Seluler lan profesional SEO fokus kanggo nawakake pengalaman pangguna paling apik. Kanggo nindakake iki, dheweke ngubengi tim panulis profesional sing bakal nulis babagan bidang keahliane.

Penyunting

  • Kamar Ignatius

    Komputer sing pertama yaiku Amstrad PCW, komputer sing wiwit dakupayakake nindakake komputasi. Ora suwe, 286 teka ing tanganku, lan aku duwe kesempatan kanggo nyoba DR-DOS (IBM) lan MS-DOS (Microsoft) saliyane karo versi Windows pisanan ... Mratelakake babagan ilmu komputer ing wiwitan taun 90an, nuntun tugas kanggo program. Aku dudu wong sing nutup pilihan liyane, mula nganggo Windows lan macOS saben dinane lan sporadis distro Linux kadang-kadang. Saben sistem operasi duwe poin sing apik lan poin sing ora apik. Ora ana sing luwih apik tinimbang liyane. Mengkono uga ing smartphone, Android uga ora luwih apik lan iOS uga ora apik. Beda lan amarga aku seneng karo sistem operasi, aku uga nggunakake rutin.

  • Daniel Terrasa

    Blogger seneng banget karo teknologi anyar, pengin nuduhake tutorial nulis lan analisis ilmu supaya wong liya bisa ngerti kabeh karakteristik gadget sing beda-beda. Ora bisa mbayangake kaya apa urip sadurunge Internet!

  • Cristian Garcia

    Aku wiwit komputasi wiwit lair. Aku saka generasi sing tuwuh karo Windows XP lan mengko kudu ngliwati Vista. Aku nggunakake macOS saben dina lan wis ngrusak Linux. Aku seneng main-main karo kabeh jinis sistem lan yen dheweke ora ngarani aku edan, aku bakal nggawa Android ing kanthong kiwa lan iPhone ing sisih tengenku.

  • Yesus Sanchez

    Semangat babagan jagad teknologi sing ditrapake ing lapangan apa wae kanggo nggampangake dina iki. Rasa kanggo piranti elektronik ndadekake aku nganalisa saka sudhut sing beda, ngerti lan bisa digunakake kanthi cara sing paling apik, saengga bisa menehi kontribusi tumrap urip sing migunani anggere bisa digunakake.

  • Eder Ferreno

    Editor ing kalodhangan. Kepengin banget karo smartphone lan mesthi nemokake cara anyar kanggo nggunakake aplikasi sing luwih apik, utawa game sing luwih anyar kanggo dituduhake karo sampeyan.

  • Paco L Gutierrez

    Semangat babagan teknologi lan gadget, aku luwih seneng nganyari karo smartphone lan game PC. Pramila aku golek majalah, situs web resmi lan liya-liyane sing spesialisasine ing topik kasebut, supaya nalika ana sing anyar metu ing pasar, analisa lan nulis tutorial supaya wong liya bisa nggunakake paling apik.

  • Aaron Rivas

    Panulis lan editor khusus ing komputer, gadget, smartphone, smartwatches, wearable, macem-macem sistem operasi, aplikasi, lan kabeh sing ana gandhengane karo geek. Aku mlebu dunia teknologi wiwit isih cilik, lan wiwit iku, ngerti luwih akeh babagan saben dina minangka salah sawijining tugas sing paling nyenengake.

  • Michael Hernandez

    Almeriense, pengacara, editor, geek lan penyayang teknologi umume. Sing paling penting ing babagan produk piranti lunak lan perangkat keras, amarga produk PC pertama sing nolak aku dadi tanganku. Nganalisa, nyoba, lan ndeleng saka sudut pandang kritis apa sing ditawakake teknologi paling anyar saiki, ing level hardware lan software. Aku nyoba nyritakake babagan sukses, nanging luwih akeh aku seneng. Aku nganalisa produk utawa nindakake tutorial kaya-kaya nuduhake kulawarga. Kasedhiya ing Twitter minangka @ miguel_h91 lan ing Instagram minangka @ MH.Geek.

  • Isaac

    Aku kerja minangka guru kursus administrasi sistem GNU/Linux kanggo nyiapake sertifikasi resmi LPIC lan Linux Foundation. Penulis The World of Bitman, ensiklopedia babagan mikroprosesor, lan manual teknologi liyane. Aku utamané dominasi topik ing sistem operasi lan arsitektur komputer. Lan uga kalebu piranti seluler, amarga iku komputer nganggo sistem operasi Android.

  • Jose Albert

    Wiwit aku isih enom, aku seneng teknologi, utamane sing ana hubungane langsung karo komputer lan Sistem Operasi. Lan luwih saka 15 taun aku seneng banget karo GNU / Linux, lan kabeh sing ana gandhengane karo Piranti Lunak Gratis lan Open Source. Kanggo kabeh iki lan liya-liyane, saiki, minangka Insinyur Komputer lan profesional kanthi sertifikat internasional ing Sistem Operasi Linux, aku wis nulis kanthi semangat lan pirang-pirang taun saiki, babagan macem-macem teknologi, komputasi lan situs web komputasi, ing antarane topik liyane. Ing ngendi, aku bareng karo sampeyan saben dina, akeh sing daksinaoni liwat artikel praktis lan migunani.

  • Joaquin Garcia Cobo

    Sejarawan kanthi profesi, kekasih Teknologi Anyar, aku lagi ngalami proses pangowahan nanging isih ora nate tresnani karo gadget, Teknologi Anyar lan Piranti Lunak Gratis. Ing taun-taun pungkasan aku pancen wis darmabakti kanggo seneng lan nyoba nyebarke Piranti Lunak Gratis, dalan sing angel aku isih tindakake ...

Mantan editor

  • Jordi Gimenez

    Pesenan karo piranti elektronik sing duwe tombol akeh dadi semangatku. Aku tuku smartphone kaping pisanan ing taun 2007, nanging sadurunge, lan sawise, aku seneng banget nyoba kanggo nyoba gadget apa wae sing mlebu omah. Kajaba iku, aku luwih seneng dikancani wong supaya luwih seneng wektu luang.