Bilah alat wis ilang ing Word, apa sing kudu tak lakoni?

toolbar ilang tembung

Yen sampeyan pangguna Microsoft Word, sampeyan bakal ngerti manawa akeh alat, sing ora kasebut luwih becik, ditemokake ing bilah alat kasebut. Lan sing ilang iku masalah gedhe. Bar iki wis dadi menu sing nyakup kabeh pilihan penting saka Word lan mulane yen toolbar ilang ing Word kaya sing dikandhakake minangka masalah gedhe nalika nerangake tata letak dokumen apa wae.

Kadhangkala iki bisa uga amarga ana kesalahan utawa amarga omong kosong sing ilang wae. Iki uga kalebu menyang program Microsoft Office liyane kayata Microsoft Excel lan Microsoft Power Point. Bilah alat iki uga kasedhiya ing program kasebut lan dadi penting ing pirang-pirang poin. Bisa didhelikake utawa diminimalake, yen sampeyan ora ngerti cara nggawe maneh, sampeyan ora bakal bisa ngakses nganti sampeyan nyelehake ing situs. Nanging aja kuwatir, kabeh iki bisa diatasi lan bisa ditanggulangi kanthi cara cepet lan gampang (kaya biasane).

Ing pungkasan artikel, kita bakal ngandhani sebabe kita ngira iki biasane kedadeyan, amarga nyatane, lan ngantisipasi, bisa uga amarga akeh sebab. Sejatine kadhang bisa uga amarga ana kesalahan, pangowahan layar lan resolusi utawa amarga akeh sebab liyane sing bakal nyebabake toolbar ilang utawa mesthi katon minimalis tanpa diblokir. Lan kita ngerti manawa sampeyan maca artikel iki amarga sampeyan pengin supaya katon lan bisa digunakake.

Bilah alat ilang ing Word: Kepiye cara mulihake?

microsoft word

Gumantung saka versi Microsoft Office sing sampeyan duwe, pandhuan iki bakal beda-beda. Contone, yen sampeyan duwe artikel saka taun 2010 utawa luwih dhisik, sampeyan kudu maca bagean tartamtu saka artikel kasebut, paling pungkasan ing pungkasan. Ing kasus apa wae, kita uga kudu ujar manawa iki kanggo versi sistem operasi Windows. Kanthi kabeh iki lan yen sampeyan wis ngerti, kita bakal nerangake babagan carane nggawe toolbar sing ilang ing Word maneh urip ing antarmuka sampeyan.

Kepiye cara mulihake toolbar ing versi anyar Microsoft Word?

Kaya sing wis diandharake, yen sampeyan saka versi Microsoft Word sing lawas, luwih becik pindhah menyang bagean pungkasan artikel amarga bakal diwiwiti karo sing anyar. Sing kudu sampeyan lakoni ing Word biasane katon ing sisih tengen ndhuwur antarmuka program. Sampeyan kudu mbukak ing jejere tombol kanggo nutup, minimalake lan liya-liyane, Ing kana sampeyan bakal nemokake tombol sing bisa diklik kanggo pilihan presentasi lan nalika sampeyan ngeklik, kothak bakal ditampilake.

Ing kothak kasebut sampeyan bisa milih cara pengin ditampilake aplikasi Word. Opsi klasik yaiku pilihan sing bakal sampeyan klik nalika "Tampilake tab lan prentah" Sawise klik ing kana, kabeh bakal katon maneh lan kita bakal ngatasi masalah kasebut. Mula Kita bakal wis ngatasi kasunyatan manawa toolbar ilang ing Word.

Kepiye cara mulihake toolbar ing 2010 utawa versi Microsoft Word sing luwih dhisik?

Pilihan jangkar ing Word

Yen sampeyan minangka salah sawijining sing ora nganyari Microsoft Office, mula bakal ana ing kene. Sampeyan bisa uga duwe versi Microsoft utawa versi 2010 sing luwih anyar. Nanging aja kuwatir banget amarga kabeh wis tetep, sanajan ing versi lawas. Yen sampeyan salah siji sing terakhir, kita miwiti karo pandhuan cepet kanggo mbalekake toolbar sing ilang:

Saiki sampeyan kudu ndeleng lambang kanggo nampilake garis utawa kanggo ndandani yen minimal. Kanggo ngerti iki, sampeyan kudu milih tab kayata Home, lan ing kono toolbar bisa ditampilake sawetara maneh). Tombol iki bisa dadi panah mudhun ing versi Microsoft Word sing lawas, Sampeyan uga bisa dadi thumbtack kaya sing dilebokake ing gambar ing ndhuwur. Yen ngono, mesthine kudu dununge ing pojok tengen ndhuwur, lambang apa wae. Sawise sampeyan nemokake pin iki lan klik, sampeyan bakal ndandani kabeh toolbar sing katon nalika semana. Kabeh bakal tetep didandani nganti sampeyan mbukak kunci nganggo thumbtack.

Napa toolbar biasane ilang ing Microsoft Word?

Sadurunge mbukak, kita pengin ngrampungake artikel kenapa bar iki ilang, supaya sampeyan njupuk kabeh akun lan ora kedadeyan maneh. Kanthi cara iki, sampeyan ora prelu nggunakake Google utawa Forum Seluler kaya saiki. Elinga poin sing bakal ditambahake ing ngisor iki amarga kalebu bagean saka pandhuan nalika sampeyan sinau cara mbalekake toolbar Word.

Saka pengalaman kita toolbar ilang ing Word amarga ing ngisor iki:

  1. Sampeyan wis ngiwa toolbar disetel kanggo ndhelikake kanthi otomatis lan ora katon.
  2. Proses iki explorer.exe wis diblokir lan toolbar wis ilang kabeh.
  3. La résolusi layar utawa layar utama wis diganti lan sing nyebabake toolbar ilang saka layar.
  4. Sampeyan ngeklik ing pushpin misuwur lan sampeyan wis mbukak kunci mulane kabeh bar ilang lan katon sak karepe.

Yen ora ana sing cocog kanggo sampeyan lan bar ora katon, sampeyan bisa terus menyang dhukungan Microsoft Office lan Word yen versi sampeyan wis dibayar. Utawa yen ora, goleki alternatif kanggo Word sing luwih kepenak kanggo sampeyan minangka prosesor tembung. Mung salah sijine lan digunakake ing Internet yaiku Open Office, prosesor tembung gratis suite sing uga kalebu versi alternatif kanggo Excel sing diarani Nomer utawa Microsoft Power Point, kayata Draw. Iki dudu pilihan sing ala lan sampeyan bisa njupuk akun kasebut.

Muga-muga artikel iki wis migunani lan sampeyan wis ngerti sebabe toolbar ilang ing Word nanging sing penting, saiki sampeyan wis ngerti cara nggawe katon lan tetep tetep tetep. Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran, sampeyan bakal bisa nyelehake ing kothak komentar. Ndeleng sampeyan ing artikel Forum Seluler sabanjure.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.