25 trik kanggo Instagram lan nindakake perkara sing luar biasa

Instagram

Instagram lair ing taun 2010 minangka platform kanggo nuduhake video lan foto karo pangguna liyane, sanajan konten utama sing diterbitake ing aplikasi kasebut yaiku panganan. Sanajan wiwitane dirilis kanthi eksklusif kanggo iOS, nanging rong taun mengko teka ing Android sawise tuku perusahaan Facebook kanggo 1.000 yuta dolar.

Wiwit kuwi, jaringan sosial saya tambah nganti 1.000 milyar pangguna, pangguna sing ngirim kabeh jinis konten, ora mung foto panganan. Yen sampeyan pengin mbukak akun Instagram utawa sampeyan wis duwe akun lan pengin entuk asil paling maksimal, mula bakal ditampilake trik paling apik kanggo dominasi Instagram.

Gawe akun sampeyan dadi pribadi

Gawe akun Instagram kanthi pribadi

Fitur sing migunani banget nalika duwe akun Instagram yaiku fungsi sing ngidini kita ngalangi sapa wae sing ora ngerti akses menyang. Yen nggawe akun Pribadi, ora ana sing bisa ngakses publikasi nganti njaluk kekancan.

Artikel sing gegandhengan:
Kepiye ngerti yen sampeyan wis diblokir ing Instagram kanthi langkah-langkah sederhana iki

Yen kita ngakses, kanthi otomatis wong kasebut sampeyan bisa ngakses kabeh publikasi sing ditindakake ing akun Instagram. Opsi iki cocog kanggo klompok kanca sing pengin nuduhake kabeh kegiatan sing ditindakake liwat jaringan sosial nanging ora pengin dheweke ninggalake grup kasebut.

Suwene sampeyan nggunakake Instagram

Uptime ing Instagram

Kemungkinan sampeyan nggunakake akeh wektu ing Instagram nanging durung sadhar. Instagram peduli karo apa sing bisa ditindakake pancing menyang jaringan sosial iki lan liwat opsi Aktivitas sampeyan, nuduhake wektu rata-rata panggunaan aplikasi saben dina Sajrone 7 dina pungkasan, wektu ing piranti sing takon, ora liwat piranti liyane utawa liwat situs web.

Lindhungi akun sampeyan kanthi ngaktifake otentikasi rong langkah

Otentikasi Instagram rong langkah

Yen pengin nyegah panggunaan ing piranti liyane sing dudu duweke, dening wong sing wis ngakses akun (kalebu sandhi), kita kudu ngaktifake otentikasi rong langkah, proses sing sepisan mlebu log ing piranti anyar kirim pesen teks kanthi kode manawa kita kudu nulis ing aplikasi supaya bisa log in kanthi bener.

Copot akses menyang aplikasi liyane menyang akun Instagram kita

Cabut akses menyang aplikasi Instagram

Sawetara aplikasi sing janji bakal menehi informasi sing gegandhengan karo kegiatan Instagram, banjur didedikake kanggo nerbitake pengumuman timeline karo aplikasi atas jenenge. Kanggo nyegah kedadeyan kasebut, kita kudu nyabut akses menyang aplikasi liwat situs web Instagram ngeklik link ing ngisor iki.

Metu saka piranti sing ora digunakake maneh

Metu saka Instagram

Salah sawijining opsi sing ora bisa digunakake saka aplikasi seluler yaiku kemungkinan mriksa kabeh piranti sing duwe akses menyang akun kita saka Instagram. Kanggo ngerti lan log metu yen ora digunakake maneh, kita kudu klik link iki banjur pilih lokasi piranti / piranti sing ora digunakake utawa lokasi sing ora dingerteni.

Download kabeh gambar sing wis diterbitake ing Instagram

Download konten sing dikirim ing Instagram

Instagram, kaya Facebook lan Google (kanggo jeneng sing paling kondhang) dibutuhake supaya pangguna bisa nggunakake download kabeh konten sing wis dituduhake ing media sosial, fungsi sing cocog yen kita rencana mbusak akun nanging ora pengin kelangan kabeh konten sing wis diterbitake. Pilihan iki, kaya sing sadurunge, mung kasedhiya liwat situs web Instagram ngeklik link ing ngisor iki.

Singidaken status sampeyan supaya dheweke ora ngerti yen sampeyan online

Singidaken status kita ing Instagram

Salah siji opsi pisanan sing kudu kita pikirake, lan aja nganti ditinggalake, ana hubungane karo privasi. Instagram ngidini kita ndhelikake nalika pungkasan kita nyambung menyang aplikasi, fungsi sing cocog yen kita wis miwiti nggunakake kanggo ngirim pesen menyang pandherekipun.

Terusake kiriman ing wektu liya

Simpen kiriman ing Instagram

Sanajan Instagram ora winates kaya Twitter nalika ngirim teks, umume kadang-kadang kita ora ngerti apa sing arep diucapake utawa kepiye carane ngomong. Yen ora yakin, nanging wis miwiti nulis, kita bisa nyimpen publikasi kasebut ing draf kanggo dilanjutake mengko, nalika mikir babagan tembung sing cocog kanggo publikasi kasebut.

Pateni komentar ing kiriman sampeyan

Pateni komentar ing kiriman Instagram

Mesthi wae wis luwih saka siji sampeyan ora nerbitake gambar amarga sampeyan ora ngerti manawa bisa mbusak kemampuan kanggo mateni komentar, pilihan sing ngidini kita nerbitake alasan apa wae sing ora pengin ngerti pendapat saka para pengikut lan sing umume ana gandhengane karo momen sedhih sing dituduhake kanggo ngandhani para pengikut supaya ora ngerti pendapat.

Singidaken postingan sampeyan kanthi diarsipake

Singidaken postingan ing Instagram

Nalika kita ora pengin nuduhake kiriman ing Instagram maneh, cara paling cepet yaiku mbusak kiriman kanthi langsung. Nanging, yen kita pengin supaya publikasi bisa ditinjau maneh mbesuk, siji pilihan supaya ora ilang saka jaringan sosial yaiku kanthi arsip. Nalika diarsipake, arsip kasebut ilang saka biografi, dadi ora ana sing bisa ngakses nganti ora diterbitake maneh.

Singidaken crita sampeyan saka wong tartamtu

Singidaken crita saka wong ing Instagram

Yen akun sampeyan ora pribadi, nanging saben-saben sampeyan nuduhake crita sing sampeyan mung minat tekan klompok wong tartamtu, sampeyan bisa matesi ruang lingkup kanthi nyetel wong sing ora dikarepake tekan ing opsi konfigurasi.

Gawe dhaptar kanca

Gawe dhaptar kanca ing Instagram

Yen jumlah crita sing diterbitake akeh banget lan dikarepake matesi jangkauan kanca, kita bisa nggawe dhaptar kanca sing mung nuduhake kabeh publikasi ing format crita sing diterbitake.

Nalika nggawe dhaptar iki, pangguna sing kalebu dheweke ora bakal nampa kabarUtawa, yen kita ngilangi dhaptar kasebut, mula kita bisa nindakake kanthi tenang tanpa ngelingi manawa sing bisa kena pengaruh ngerti kapan wae.

Gawe koleksi kanggo ngatur foto sampeyan

Koleksi ing Instagram

Instagram ngidini kita gawe koleksi foto lan video sing diterbitake liwat aplikasi saliyane foto lan video saka wong sing kita tindakake. Koleksi kasebut ngidini kita ngatur foto kanthi tema, supaya bisa ditemokake kanthi cara sing luwih cepet lan luwih gampang tanpa kudu nggoleki gambar sing disenengi (fungsi liyane sing ditawakake jaringan sosial).

Tandhani wong ing gambar kasebut

Tag wong ing Instagram

Yen sampeyan pengin wong sing sampeyan tindakake ngerti sampeyan wis nerbitake gambar sing ditampilake, sampeyan bisa menehi tag ing gambar. Kanthi cara iki, nalika sampeyan nerbitake gambar sing ditampilake ing wong, dheweke bakal nampa kabar sing ngajak dheweke ndeleng publikasi kasebut lan, yen cocog, menehi komentar babagan kasebut.

Aja diwenehi tag ing kiriman wong liya

Pateni tag ing gambar Instagram

Menehi tag marang wong sing ditampilake ing foto, ngidini pangguna ndeleng, ketemu liyane wong sing katon, sing ngidini dheweke langsung ngakses akun Instagram. Yen sampeyan meri karo privasi sampeyan, lan aja digunakake kanggo nyoba dadi influencer, ora bakal salah yen mateni fungsi iki, anggere ora nggunakake akun sampeyan dadi jaringan sosial.

Gunakake hashtags

Gunakake tagar ing kiriman Instagram

Nalika diterbitake, yen pengin tekan jumlah wong sing luwih akeh, kita kudu nggunakake tagar ing teks sing ana gandhengane karo gambar sing diterbitake. Kanthi cara iki, wong sing ngetutake tagar utawa telusuran kanthi tagar bisa ngakses konten tartamtu.

Ora mung bisa nambah hashtag menyang publikasi, nanging uga kita uga bisa ngetutake kanggo kabeh kiriman sing kalebu ditampilake ing timeline. Kanggo nulis hashtag, kita kudu nulis # banjur jeneng sing pengin ditampilake kabeh publikasi sing padha.

Ing gambar ing ndhuwur, kita bisa ndeleng sawetara detik sawise ngirim gambar kanthi hashtag #gatos lan #adopciongatos, wong loro sing ora ngetutake utawa ngerti aku, wis seneng kanggo diterbitake. Temenan, luwih akeh wong sing ngetutake hashtag kasebut, bakal nampa kemungkinan bakal nampa seneng.

Singidaken komentar sing nyerang

Aja komentar sing nyerang ing kiriman Instagram

Internet minangka sarang troll, troll sing ndhelikake anonimitas internet, anggere alangan ukum / etika tartamtu ora bisa diatasi. Twitter pancen wis alami dadi sarang troll paling gedhe ing internet, posisi sing bakal ngluwihi Instagram, amarga wis populer ing saindenging jagad.

Kaya Twitter, Instagram uga ngidini kita ndhelikake komentar sing nyerang kanthi otomatis manawa para pandhereke utawa wong liya bisa nulis komentar publikasi kita. Kanthi cara iki, kabeh komentar sing kalebu jinis penghinaan bakal otomatis ilang saka komentar kita kanggo kabeh wong, ora mung kanggo kita.

Bisakake pangguna liyane supaya ora ndeleng kiriman

Bisakake pangguna tanpa batal ing Instagram

Akeh kita, yen ora mayoritas, kita mesthi duwe komitmen kanggo kanca lan / utawa kulawarga sing meksa kita ngetutake dheweke ing kabeh jaringan sosial sanajan kita ora kasengsem karo konten sing diterbitake.

Kaya Twitter, Instagram, ngidini kita nggawe bisu kontak kasebut supaya kiriman sampeyan ora ditampilake ing bio, fitur sing cocog sing ngidini kita tetep setya ngetutake sampeyan, nanging tanpa sampeyan ngerti manawa ora kasengsem karo kiriman sampeyan.

Nuduhake musik favorit sampeyan ing Instagram

Nuduhake musik ing Instagram

Yen sampeyan pengin pandherekipun dadi juru musik musik sing paling disenengi, sampeyan bisa nuduhake saka Spotify lan Apple Music arupa crita sing disenengi musik sampeyan, publikasi sing ditampilake minangka video cilik kanthi seni album lan potongan lagu.

Nuduhake crita minangka postingan

Ngonversi crita Instagram kanggo dikirim

Crita Instagram ngidini pangguna nuduhake momen ing gambar utawa video, momen sing bisa dipersonalisasi karo teks, emoji, gambar ... momen sing ditampilake ing biografi kita. Beda karo terbitan, lCrita Instagram duwe durasi 24 jam, sawise iku ilang saka biografi kita lan saka wong-wong sing ngetutake kita.

Yen sampeyan pengin supaya crita sing dikirim ing bio, sampeyan bisa enggo bareng kaya-kaya saka terbitan bakal diobati lan dijaga selawase.

Nuduhake kiriman minangka crita

Ngonversi postingan Instagram dadi crita

Sawise ngerti babagan crita Instagram lan durasi kasebut diwatesi, bisa uga ganti postingan biografi dadi crita, tanpa dicopot saka biografi kita.

Deleng kiriman favorit kita

Kiriman favorit ing Instagram

Saben ngeklik tombol Seneng publikasi Instagram, pangguna akun matur nuwun. Nanging saliyane iku, a ndaftar ing endi kabeh gambar sing disenengi ditemokake. Liwat opsi iki, kita bisa kanthi cepet nggolek foto sing ana ing sawetara titik kanthi ngeklik Kaya.

Link akun Instagram karo jaringan sosial liyane

Link akun Instagram karo jaringan sosial

Ngubungake akun Instagram karo platform liyane bakal ngidini kita nuduhake saben kiriman sing kita lakoni ing Instagram kanthi otomatis ing sisa jaringan sosial sing sadurunge wis disambung.

Lestari gambar Instagram asli

Gambar Instagram asli

Nalika nggawe video utawa motret kanggo nerbitake aplikasi, kita duwe pilihan nyimpen gambar asli ing perpustakaan gambar, tanpa pangowahan sing ditindakake nalika nerbitake.

Statistik akun Instagram lengkap

Statistik akun Instagram

Yen sampeyan pengin ngerti kabeh data sing ana gandhengane ora mung karo akun sampeyan, nanging uga kanggo saben publikasi sing digawe ing jaringan sosial iki, siji-sijine pilihan sing paling dipercaya yaiku ngowahi akun sampeyan menyang akun profesional.

Opsi iki, sing ditujokake kanggo influencer lan perusahaan (sanajan bisa ditindakake dening sapa wae), ngidini ngerti kapan wae tekan kiriman, statistik ing pandherek, deleng kinerja postingan, gawe promosi (mbayar) kanggo nggayuh luwih akeh wong saliyane nambah tombol kontak karo profil kita supaya wong sing minat bisa langsung ngubungi kita.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.