Ngundhuh wallpaper sing paling apik kanggo Mac

Wallpaper paling apik kanggo Mac

Kanthi rilis macOS Mojave ing 2018, Apple nambah wallpaper dinamis, wallpaper sing beda-beda apa awan utawa wengi. Rilis sing padha iki uga nambah dhukungan kanggo mode peteng asli, mode sing bisa diuripake lan dipateni kanthi manual utawa kanthi otomatis.

Thanks kanggo kombinasi kaloro fungsi kasebut, sajrone awan antarmuka macOS ditampilake kanthi warna cahya uga gambar latar mburi, nalika wiwit peteng, antarmuka sistem, aplikasi (didhukung) lan gambar latar mburi nganggo warna sing luwih peteng.

Natively, Apple kalebu sawetara wallpaper dinamis ing saben versi macOS anyar, Wallpaper sing suwe saya cepet pangguna lan golek alternatif liyane.

Artikel sing gegandhengan:
Cara masang wallpaper obah kanggo PC

Yen sampeyan pengin ngerti ngendi ndownload wallpaper paling apik kanggo Mac, Aku ngajak sampeyan terus maca, nanging sadurunge ngerti kepiye cara nggunakake gambar minangka wallpaper ing Mac.

Kanggo njupuk akun

Résolusi gambar

Babagan pisanan sing kudu dielingi sadurunge nggunakake gambar latar mburi ing Mac yaiku resolusi layar peralatan kita utawa resolusi monitor sing wis disambungake.

Contone, menyang mini Mac wiwit taun 2014 (piranti saya), monitor kanthi resolusi 4K (4.096 × 2.160) bisa nyambung paling ora, Aku duwe monitor kanthi resolusi Full HD sing gegandhengan (1920 × 1080).

Yen aku pengin gambar latar mburi sing bakal dakgawe katon sampurna, gambar sing daknggo kudu paling ora duwe résolusi Full HD (1920 × 1080).

Nalika nggunakake gambar kanthi resolusi sing luwih murah (contone 1.280 × 720), komputer bakal nggedhekake gambar kanggo ngisi kabeh layar, mula apa asile bakal ninggalake akeh sing dikarepake ing babagan ketajaman.

Aplikasi sing nawakake wallpaper kasebut mung dianggep informasi iki Dheweke bakal nuduhake gambar kanthi resolusi sing padha utawa luwih dhuwur, ora bakal luwih murah.

Nanging, yen sing dikarepake yaiku nggunakake gambar sing didownload saka Google kita kudu nggatekake. Mengko aku bakal nerangake carane ndownload gambar ing resolusi tartamtu.

Cara nyedhiyakake gambar latar mburi ing Mac

Proses paling cepet lan paling gampang kanggo sijine gambar latar mburi ing Mac yaiku nyelehake ing ngisor iki:

sijine gambar latar mburi desktop mac

  • Kita nyelehake lambang mouse ndhuwur gambar.
  • Sabanjure, pencet tombol mouse nengen (pencet nganggo rong driji yen ana tackpad) banjur pilih pilihan saka menu tarik-mudhun Setel gambar minangka latar mburi desktop.

Yen kita pengin nggunakake gambar sing wis disimpen ing aplikasi Foto, kita tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

sijine gambar latar mburi desktop mac

  • Pisanan, klik logo Apple sing ana ing sisih kiwa ndhuwur layar banjur klik Pilihan sistem.
  • Sabanjure, klik ing lambang kasebut Desktop lan Screensaver.

sijine gambar latar mburi desktop mac

  • Sabanjure, ing kolom sisih kiwa, klik Foto y kita pilih album utawa folder ngendi gambar dumunung kita pengin digunakake minangka wallpaper.
  • Sawise dipilih, gambar bakal ditampilake kanthi otomatis minangka wallpaper.

Ngendi download wallpaper kanggo Mac

Google

Cara paling cepet kanggo golek gambar sing kita goleki film, seri, anime, aktor, aktris, buku, grup musik, kutha, hobi, olahraga ... yaiku nggunakake Google liwat opsi sing ngidini kita nggoleki gambar.

Kaya sing wis dakkandhani ing ndhuwur, nalika nggoleki gambar, kita kudu milih sing paling ora resolusi sing padha karo sing sampeyan gunakake ing tim iki utawa padha banget, yen ora pengin gambar katon buram utawa piksel.

goleki gambar ing google

Kayata. Kita pengin nggunakake foto kucing, khusus wong Siam. Kita mbukak, menyang Google, nulis Wong Siam ing kothak panelusuran lan klik gambar.

Sabanjure, klik ing Tools. Sabanjure, kita menyang menu anyar sing ditampilake ing sisih ngisor, klik Ukuran lan kita pilih Grande.

Download gambar Google

Sawise kita nemokake gambar sing paling disenengi, klik lan kita mindhah mouse menyang sisih tengen layar, ing endi gambar sing luwih gedhe ditampilake.

Nglewati mouse ing gambar bakal ditampilake resolusi gambar ing pojok kiwa ngisor.

Kanggo ndownload gambar kasebut, klik kanthi tombol mouse sisih tengen gambar banjur pilih Bukak gambar ing tab anyar.

Pungkasan, kita menyang tab sing mbukak gambar, lan kanthi tombol mouse tengen, kita menet banjur pilih Simpen Gambar.

Xtrafunds

Wallpaper Xtrafondos

Xtrafunds minangka situs web sing hebat sing ngidini kita ndownload wallpaper ing Resolusi HD Full, 4K lan 5K game, film, seri, lanskap, alam semesta, kewan, anime, komik ...

Kajaba iku, uga ngidini kita download gambar vertikal, supaya kita uga bisa nggunakake situs web iki kanggo nggawe pribadhi iPhone, iPad ... Situs web iki kalebu mesin telusur, saengga gampang banget kanggo nemokake konten sing digoleki.

Yen ora jelas babagan apa sing digoleki, kita bisa nelusuri macem-macem tema sing ditawakake. Sawise nemokake gambar sing paling disenengi, klik tombol Download banjur pilih résolusi sing dibutuhake.

Elinga yen, resolusi luwih dhuwur, ukuran luwih akeh bakal ngenggoni gambar kasebut. Kabeh gambar sing kasedhiya liwat Xtrafondos bisa didownload kanthi gratis.

Pixabay

Pixabay

Yen sing disenengi minangka latar mburi alam, sampeyan ora bakal nemokake gambar sing luwih apik kanggo didownload tinimbang sing ditawakake rampung gratis kaca web Pixabay.

Kabeh gambar, luwih saka 30.000Dheweke duwe lisensi ing Creative Commos, mula ora dadi wallpaper, kita uga bisa nggunakake kanggo tujuan komersial liyane.

Ing rincian gambar, yaiku nuduhake data EXIF ​​fotokayata kamera sing digunakake, lensa, aperture, ISO, lan kacepetan rana.

Kaya Xtrafondos, kita uga bisa download gambar kanthi resolusi asli (4K utawa 5K), Full HD, HD utawa VGA.

Wallpaper HD

Wallpaper HD

Kita ngrampungake kompilasi gambar iki kanggo digunakake minangka wallpaper kanggo Mac Wallpaper HD, situs web sing nyedhiyakake kita nomer akeh wallpaper tema kaya film, serial TV, alam, fotografi, ruang, olahraga, teknologi, lelungan, game video, mobil, perayaan, kembang ...

Kabeh gambar sing kasedhiya kita bisa download ing macem-macem resolusi, resolusi asli nganti HD. Yen kita ora jelas babagan apa sing kita goleki, kita bisa nggunakake dhaptar gambar sing paling diunduh, paling populer utawa gambar sing lagi wae ndharat ing platform kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.