WhatsApp ing Apple Watch: cara nggunakake lan nggunakake

WhatsApp ing Apple Watch

Apple Watch pisanan teka ing pasar ing Maret 2015. Wiwit iku akeh aplikasi sing mbaka sethithik wis adaptasi karo operasi piranti iki, malah tekan ngluncurake app kanggo Apple Watch, aplikasi sing bisa digunakake kanthi beda utawa kurang saka iPhone.

Sayange, WhatsApp durung dadi salah sawijine lan 6 taun sawise diluncurake Apple Watch pisanan, para pangguna WhatsApp nganggo Apple Watch sampeyan ora bisa ngirim pesen saka bangkekan tangan. Siji-sijine sing bisa ditindakake yaiku nampa. Nanging, WhatsApp ora mung tanggung jawab amarga Apple uga kudu disalahake.

Ing model sing duwe sambungan data, watchOS (sistem operasi Apple Watch) ora ngidini aplikasi olahpesen bisa kanthi mandiri tanpa nyambung karo smartphone. Pungkasane, ing antarane, carra tanpa nyapu kaya sing diandharake.

Yen sampeyan pengin ngerti ngerti carane duwe WhatsApp ing Apple Watch Ing ngisor iki kita nuduhake pilihan lan aplikasi paling apik sing saiki kasedhiya ing App Store.

Tanpa nginstal aplikasi apa wae

WhatsApp ing Apple Watch

Cara pertama sing nuduhake sampeyan supaya bisa duwe WhatsApp ing Apple Watch kalebu aja nginstal aplikasi apa wae, anggere sampeyan ora pengin utawa kudu ngirim pesen, yen opsi iki ora bakal valid.

Saben nampa pesen Tampilan Whatsapp ing iPhone, kabar kasebut langsung dikirim menyang Apple Watch. Saka kabar Apple Watch, kita bisa males pesen nggunakake swara kanggo nulis pesen.

Yen ora bisa ngomong kita bisa nanggapi kanthi nulis huruf ing layar, nggunakake Pranyata utawa nggunakake salah siji sing beda tanggepan gawan aplikasi sing nawakake kanggo kita.

Yen wis biasa gunakake WhatsApp nganggo cara iki, ora prelu nginstal aplikasi pihak katelu sing beda-beda sing kasedhiya ing App Store kanggo ngidini ngirim lan nampa pesen liwat WhatsApp.

Yen katergantungan ing WhatsApp pancen dhuwur lan sampeyan butuh terus ngirim pesen ing kahanan apa wae Saiki, sampeyan kudu milih sawetara aplikasi sing beda sing ditampilake ing ngisor iki.

Kabeh aplikasi sing ditampilake ing ngisor iki bisa digunakake kepiye WhatsApp Web nindakake, yaiku, kita kudu mindhai kode QR aplikasi supaya bisa digunakake. Yen kita metu, aplikasi Apple Watch bakal ora digunakake maneh.

Kabeh aplikasi nawakake fungsi sing padha kanggo kita, amarga adhedhasar Tampilan Whatsapp, dadi siji-sijine sing kudu dipikirake yaiku rega sing aplikasi larang regane, amarga sanajan bisa didownload kanthi gratis, kalebu tuku ing aplikasi kanggo mbukak kunci akses menyang kabeh wong fungsi.

ChatApp + kanggo WhatsApp

ChatApp + kanggo WhatsApp

ChatApp + kanggo WhatsApp minangka salah sawijining aplikasi paling populer ing App Store sing ngidini kita nggunakake WhatsApp saka Apple Watch. Saka aplikasi iki, kita bisa ngakses kabeh pesen, ngobrol, muter pesen swara, ndeleng gambar lan uga video HD.

ChatApp + nawakake kita:

  • Akses menyang kabeh riwayat obrolan kalebu klompok.
  • Mbales pesen liwat keyboard virtual utawa liwat printah swara.
  • Gawe dhaptar tanggapan cepet.
  • Ndeleng gambar lan video ing HD.
  • Akses gambar profil kasebut.
  • Ngirim lan ngrungokake pesen swara.
  • Sampeyan uga bisa ndeleng stiker.

ChatApp + kanggo WhatsApp kasedhiya kanggo sampeyan download gratis, lan kalebu tuku kanggo mbukak kunci kabeh fitur sing ditawakake. Mbukak saka iOS 11 terus.

ChatApp + kanggo WhatsApp
ChatApp + kanggo WhatsApp
Pangembang: Jennifer Kirby
Price: free+

WatchChat kanggo WhatsApp

WatchChat kanggo WhatsApp

Aplikasi liyane sing apik kanggo duwe WhatsApp ing Apple Watch yaiku WatchChat, aplikasi sing duwe Rating rata-rata 4,4 lintang saka 5 bisa sawise nampa luwih saka 650 ulasan. Pangembang nganggep manawa minangka salah sawijining aplikasi saka jinis iki sing paling anyar nampa wiwit diluncurake 3 taun kepungkur.

Kanthi WatchChat kita bisa:

  • Akses kabeh obrolan WhatsApp
  • Ngirim lan nampa pesen swara
  • Nanggepi obrolan liwat keyboard, balesan cepet, kanthi printah swara utawa ngetik.
  • Tonton video kanthi kualitas HD.
  • Akses nganyari status pangguna.
  • Ndeleng gambar ing HD lan malah ngidini kita nggedhekake gambar.
  • Ngatur tanggepan cepet.
  • Kita uga bisa miwiti obrolan obrolan anyar saka Apple Watch.

WatchChat kanggo WhatsApp yaiku kasedhiya kanggo diunduh gratis lan kalebu tuku ing aplikasi, tuku sing ngidini kita mbukak kunci akses menyang kabeh fitur sing ditawakake tanpa watesan. Mbukak iOS 11 terus.

WatchsApp kanggo WhatsApp

WatchsApp kanggo WhatsApp

WhatchsApp for WhatsApp minangka aplikasi menarik liyane sing kudu dipikirake, aplikasi sing nawakake fungsi sing padha kanggo kita tinimbang kabeh aplikasi sadurunge, kalebu kemungkinan bisa nuduhake lokasi saka Apple Watch kanthi langsung, fungsi sing ora kasedhiya ing kabeh aplikasi saka jinis iki.

WatchsApp ngidini kita:

  • Akses kabeh chatting
  • Kirim pesen
  • Ndeleng potret ing Full HD sanajan ora diklik
  • Muter video
  • Kirim pesen swara
  • Rungokake pesen swara
  • Miwiti obrolan anyar
  • Kirim pesen lokasi
  • Ndeleng gambar ing layar wutuh
  • Ndeleng pesen lokasi
  • Deleng Stiker Memoji
  • Mbales / ngutip pesen
  • Deleng pesen sing dikutip lan saka wong sing dikutip.
  • Muat kabeh pesen ing obrolan
  • Ing pesen klompok, jeneng lan nomer telpon diwarnai.

WhatsApp kanggo WhatsApp kasedhiya kanggo sampeyan download gratis lan kalebu tuku ing aplikasi. Versi gratis kalebu seri watesan sing bisa mbukak kunci kanthi nggunakake tuku ing aplikasi. Mbukak iOS 14 lan luwih anyar.

WatchsApp kanggo WhatsApp
WatchsApp kanggo WhatsApp
Pangembang: Software BEYLER
Price: free+

WatchApp + kanggo WhatsApp

WatchApp + kanggo WhatsApp

WatchApp + kanggo WhatsApp minangka salah sawijining sawetara aplikasi sing mbutuhake langganan supaya bisa mbukak kunci akses menyang kabeh fungsi sing ditawakake, fungsi sing meh padha karo sing ditemokake ing kabeh aplikasi, wiwit kabeh adhedhasar WhatsApp Web.

Thanks kanggo WatchApp + kita bisa ngakses grup lan obrolan individu kanggo ngirim lan nampa pesen, ndeleng foto lan video, ngakses profil pangguna, ngirim lan nampa pesen swara ... Aplikasi iki kasedhiya kanggo sampeyan download gratis, kalebu tuku ing aplikasi lan mbutuhake iOS 11 utawa luwih dhuwur.

WatchApp + kanggo WhatsApp
WatchApp + kanggo WhatsApp
Pangembang: Patricia
Price: free+

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.