Apa Facetime bisa digunakake ing Windows? 5 Alternatif Gratis

Windows FaceTime

FaceTime minangka aplikasi sing mesthi bisa dingerteni kanggo sampeyan akeh. Iki minangka aplikasi nelpon video sing diinstal kanthi standar ing piranti Apple, sing nggunakake iOS, iPadOS lan macOS. Thanks kanggo sampeyan, sampeyan bisa nelpon video karo kanca, kulawarga utawa karo kanca kerja tanpa ana masalah, ing obrolan individu lan klompok.

FaceTime minangka jeneng populer uga para pangguna Windows, amarga akeh sing pengin wis diinstal ing piranti. Sayange, app iki mung kasedhiya ing piranti Apple, paling ora saiki (spekulasi wis suwe babagan rencana sing bakal diluncurake ing sistem operasi liyane). Amarga alasan iki, kita kepeksa golek alternatif supaya bisa nelpon video kasebut ing Windows.

Alternatif kanggo FaceTime ing Windows

Akeh pangguna ing Windows Dheweke pengin Apple ngeculake versi FaceTime kanggo sistem operasi Microsoft. Kemungkinan iki wis suwe banget spekulasi, sanajan nganti saiki durung ana kedadeyan, mula kita ora ngerti tenan manawa perusahaan Cupertino duwe rencana ngluncurake versi iki utawa ora. Ing kasus apa wae, saiki kita ora bisa nggunakake aplikasi iki ing komputer Windows. Dadi kita kepeksa golek alternatif kanggo nelpon video kasebut saka PC.

Warta sing apik ing kasus iki yaiku ana sawetara alternatif kanggo FaceTime kanggo Windows. Thanks kanggo wong-wong mau, kita bakal bisa duwe fungsi sing luwih dikarepake saka aplikasi Apple, yaiku supaya bisa nelpon video individu lan klompok. Ana sawetara opsi ing lapangan iki sing bisa nelpon video saka komputer Windows tanpa ana masalah. Mangkono, sanajan sampeyan ora duwe FaceTime ing PC, sampeyan bisa nggunakake aplikasi sing padha karo cara fungsine. Kajaba iku, ing sawetara kasus sampeyan uga bakal duwe fungsi tambahan.

Zoom

Zoom

Zoom wis dadi salah sawijining aplikasi sing paling akeh digunakake ing saindenging jagad ing taun kepungkur, amarga pandemi iki. Aplikasi iki ngidini kita nelpon video, kanthi individu lan klompok, ing kabeh jinis piranti, kalebu komputer Windows. Mula iku minangka alternatif sing apik kanggo FaceTime kanggo Windows. Aplikasi iki uga nduweni kehadiran apik ing panggunaan pribadi lan ing perusahaan utawa ing pendhidhikan, supaya sampeyan bisa nggunakake ing pirang-pirang kasus lan ing kabeh jinis rapat, uga karo klompok gedhe.

Zoom gampang digunakake lan kita bisa ndownload kanthi gratis ing Windows. Kita bisa nggawe kamar obrolan ing njero ruangan, supaya bisa ngobrol klompok karo kanca, kolega utawa kulawarga. Uga yen pengin ngobrol pribadi karo wong liya, bisa wae. Cara sing apik kanggo nelpon video ing PC Windows kapan wae, tanpa nggunakake FaceTime. Kajaba iku, ing telpon kasebut ana obrolan, yen kita pengin nuduhake file utawa nulis apa-apa.

Aplikasi iki wis menehi kontroversi kanggo privasi, sing wis dikritik banget, sanajan macem-macem masalah wis didandani. Mula isih dadi alternatif sing apik kanggo aplikasi kaya Apple, amarga menehi fungsi utamane. Utamane kanggo panggunaan pribadi, dudu masalah sing kudu nyebabake akeh masalah, nanging akeh perusahaan sing ora nggunakake karo karyawan, dadi aplikasi liya.

Skype

Skype

Salah sawijining aplikasi nelpon lan nelpon video paling populer ing saindenging jagad, sing wis pirang-pirang taun kepungkur ing pasar. Skype katon akeh minangka aplikasi pertama sing hebat ing lapangan iki, saiki duweke Microsoft. Anane wis mudhun, nanging isih dadi salah sawijining alternatif paling apik kanggo FaceTime ing Windows, kayata. Amarga tujuane aplikasi iki yaiku supaya kita bisa nelpon lan nelpon video karo wong liya saka PC. Kajaba iku, bisa uga didownload ing sistem operasi liyane, ing PC, tablet lan smartphone.

Skype gampang digunakake lan kita ngidini sampeyan nelpon swara lan telpon video, bisa uga ing obrolan individu lan ing obrolan klompok. Dadi sampeyan bakal bisa nggunakake nalika ngobrol karo kanca, kulawarga utawa kolega tanpa ana masalah. Sajrone pirang-pirang taun, akeh fungsi sing dilebokake ing aplikasi kasebut, kayata subtitle langsung (becik nalika rame-rame utawa kanggo wong sing ngalami masalah pangrungon). Saliyane ngobrol karo nulis utawa ngirim file ing obrolan kasebut.

Telpon lan panggilan video ing Skype gratis sawayah-wayah, aspek liyane sing nggawe panggunaane kepenak banget. Sampeyan mung kudu nggawe akun utawa nggunakake akun Microsoft (Outlook utawa Hotmail) kanggo ngakses. Sampeyan bisa nambah kontak Windows utawa nggoleki wong sing nggunakake email utawa jeneng panganggo banjur bisa miwiti obrolan kanthi gampang ing aplikasi kasebut.

Google Ketemu

Google uga duwe layanan panggilan video dhewe kanggo ngakses saka Windows minangka alternatif kanggo FaceTime. Google Meet minangka layanan sing umume miturut tujuan pendhidhikan utawa bisnis, nanging umume wong nggunakake telpon video karo kanca lan kulawarga. Layanan iki menehi kamungkinan kanggo nggawe rapat klompok, supaya kabeh wong bisa melu. Pencipta rapat kasebut nuduhake link karo wong liya, supaya bisa ngakses rapat utawa ngobrol.

Sampeyan mung butuh akun Google (Gmail) kanggo ngakses layanan iki, dadi pilihan sing paling gampang diakses saben wektu. Antarmuka ora ana masalah lan layanan Google iki uga menehi akeh fungsi tambahan, wiwit saka katrangan nyata, nganti bisa ngrekam rapat, ngobrol kanggo ngirim teks utawa file lan liya-liyane. Dadi, babagan fungsi, minangka alternatif sing apik kanggo FaceTime ing Windows, sing kudu dipikirake.

Google Meet duwe macem-macem versi, nanging sawetara wulan, amarga pandemi kasebut, akses menyang fitur premium diwenehake tanpa prelu mbayar dhuwit. Versi premium minangka sing nyedhiyakake akeh fungsi lan utamane dituju kanggo perusahaan utawa institusi, kayata pamrentah utawa sekolah. Saiki sampeyan uga bisa nggunakake gratis, paling ora ing pirang-pirang wulan iki, Google bisa mbatesi akses iki maneh ing wektu cedhak.

Facebook Messenger

Facebook Messenger

Opsi iki bisa ngejutake akeh wong, nanging kasunyatane yaiku Facebook Messenger bisa digunakake minangka alternatif kanggo FaceTime ing Windows. Layanan olahpesen jaringan sosial bisa diakses saka browser ing komputer lan bisa uga nelpon telpon lan video kanthi individu lan klompok. Iki minangka cara liyane sing apik kanggo terus berhubungan karo kanca lan kulawarga kapan wae.

Opsi iki minangka pilihan sing luwih dienggo kanggo panggunaan pribadi. Kanca ing Facebook biasane dadi kanca nyata, kenalan, sedulur, lan ing sawetara kasus rekan kerja. Obrolan ing Messenger biasane ora bisa digunakake, ora app sing digunakake kanggo tujuan iki. Mula, yen sampeyan golek aplikasi utawa layanan kanggo nelpon lan nelpon video karo kanca utawa kulawarga, minangka alternatif liyane sing kudu dipikirake ing babagan iki.

Artikel sing gegandhengan:
9 editor video gratis paling apik tanpa tandha banyu

Kaya alternatif liyane menyang FaceTime ing Windows, iku minangka pilihan gratis. Kita mung butuh akun Facebook kanggo ngakses Messenger ing PC Windows kita. Dadi, sampeyan bakal bisa miwiti ngobrol karo kanca lan kulawarga kanthi gampang ing PC. Kita uga bisa nelpon swara lan telpon video, nggunakake webcam ing komputer. Nggunakake pilihan iki gampang, mula uga pilihan sing apik kanggo dipikirake amarga alesan kasebut.

Microsoft Team

Microsoft Team

Pungkasan, kita nemokake alternatif kanggo FaceTime kanggo Windows sing luwih dienggo kanggo panggunaan profesional. Microsoft Teams minangka salah sawijining aplikasi sing paling akeh digunakake wiwit taun 2020, amarga pandemi kasebut. Thanks kanggo aplikasi iki, sampeyan bakal bisa kontak karo kanca kerja, bisa nggawe grup, kamar lan rapat kanthi gampang ing komputer, uga kompatibel karo macem-macem sistem operasi. Telpon audio uga telpon video diidini ing aplikasi iki. Sanajan digunakake utamane ing bidang profesional, iki uga minangka cara sing apik kanggo tetep kontak karo kanca lan kulawarga.

Panggilan video ing Tim Microsoft bisa dadi individu utawa klompok, kanthi dhukungan kanggo klompok gedhe, kayata luwih saka 100 wong. Makane app iki dadi salah siji sing paling populer ing perusahaan, organisasi utawa pusat pendhidhikan, amarga ngidini rapat karo klompok gedhe. Kajaba iku, ana obrolan sing bisa nulis pesen, nuduhake tautan utawa ngirim file menyang wong liya sing melu telpon video utawa rapat kasebut nalika semana.

Microsoft Microsoft uga nggabungake a nomer akeh fungsi ing telpon lan telpon video. Saka subtitle langsung, ngrekam lan ngidini download sabanjure, ringkesan telpon iki uga bisa digawe, utawa bisa nggawe bisu nalika ana panggilan, saengga mung siji wong sing bisa guneman tanpa gangguan, kayata. Fungsine akeh dadi salah sawijining alat sing paling populer ing perusahaan lan institusi wiwit taun kepungkur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.