ວິທີການລຶບລາຍຊື່ຜູ້ຕິດຕໍ່ໃນ Telegram

ຕິດຕໍ່ telegram

ໃນໄລຍະປີ, ພວກເຮົາທຸກຄົນມາເພື່ອສະສົມບັນຊີລາຍຊື່ຍາວຫຼາຍຂອງການຕິດຕໍ່ຢູ່ໃນໂທລະສັບຂອງພວກເຮົາ, ລວມທັງ WhatsApp ແລະ Telegram. ສິ່ງທີ່ດີຢູ່ໃນຫຼັກການ (ຫມູ່ເພື່ອນຫຼາຍ, ການຕິດຕໍ່ເປັນມືອາຊີບຫຼາຍ, ແລະອື່ນໆ) ສາມາດກາຍເປັນບໍ່ດີຍ້ອນການເກີນ. ການຕິດຕໍ່ຫຼາຍເກີນໄປສາມາດຕ້ານທານໄດ້. ນອກຈາກນັ້ນ, ມີຫມູ່ເພື່ອນທີ່ບໍ່ມີຫມູ່ເພື່ອນແລະຜູ້ຕິດຕໍ່ທີ່ພວກເຮົາບໍ່ຕ້ອງການແລະແນ່ນອນວ່າພວກເຮົາຈະບໍ່ໃຊ້ໃນອະນາຄົດ. ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ວ່າມັນຫນ້າສົນໃຈທີ່ຈະຮູ້ ວິທີການລຶບຕິດຕໍ່ພົວພັນ telegram ແລະຢູ່ກັບຜູ້ທີ່ສົນໃຈພວກເຮົາແທ້ໆ.

ເພື່ອໃຫ້ມີບັນຊີລາຍຊື່ຕິດຕໍ່ທີ່ສະອາດແລະປັບປຸງ, ທ່ານຕ້ອງຮູ້ວ່າໃນ Telegram, ລາຍຊື່ຕິດຕໍ່ໄດ້ຖືກຈັດຂື້ນໃນລັກສະນະທີ່ຄ້າຍຄືກັນກັບ WhatsApp. ນັ້ນແມ່ນ, ພວກມັນຖືກ synchronized ກັບຕິດຕໍ່ພົວພັນຂອງໂທລະສັບມືຖືຂອງພວກເຮົາ. ຄວາມແຕກຕ່າງຕົ້ນຕໍແມ່ນວ່າຜູ້ຕິດຕໍ່ synchronized ເຫຼົ່ານີ້ຢູ່ ບັນທຶກຢູ່ໃນ Telegram cloud.

ມັນຍັງເກີດຂື້ນວ່າ ການຕິດຕໍ່ທີ່ບໍ່ຮູ້ຈັກປາກົດຢູ່ໃນບັນຊີລາຍຊື່ຕິດຕໍ່ Telegram ຂອງພວກເຮົາ. ເປັນຫຍັງພວກເຂົາຢູ່ໃນບັນຊີລາຍຊື່ຂອງພວກເຮົາ? ບັນຊີ ຫຼືໂທລະສັບຂອງຂ້ອຍຖືກແຮັກບໍ? ສະຫງົບລົງ, ມັນບໍ່ແມ່ນກ່ຽວກັບເລື່ອງນັ້ນ. ຄໍາອະທິບາຍຢູ່ໃນຟັງຊັນ Telegram ທີ່ອະນຸຍາດໃຫ້ພວກເຮົາສົນທະນາກັບຜູ້ໃຊ້ອື່ນໆທີ່ຢູ່ໃນລັດສະຫມີໃກ້ຄຽງ. ຈົ່ງຈື່ໄວ້ວ່ານີ້ແມ່ນຜົນສະທ້ອນຂອງຄວາມສໍາເລັດອັນຍິ່ງໃຫຍ່ຂອງໂລກຂອງ Telegram, ເຊິ່ງໃນມື້ນີ້ມີຜູ້ໃຊ້ຫຼາຍກວ່າ 500 ລ້ານຄົນທົ່ວໂລກ.

ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ເພື່ອຫຼີກເວັ້ນການນີ້ (ຊຶ່ງໃນຕົວຂອງມັນເອງເປັນວິທີການຈໍາກັດການລຶບຕິດຕໍ່ພົວພັນທີ່ບໍ່ຕ້ອງການ) ທ່ານຕ້ອງເຮັດດັ່ງຕໍ່ໄປນີ້:

  1. ໃນ Telegram, ໃຫ້ "ລາຍຊື່ຜູ້ຕິດຕໍ່".
  2. ຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາເລືອກຕົວເລືອກ ຊອກຫາຄົນໃກ້ຄຽງ.
  3. ສຸດທ້າຍ, ພວກເຮົາຄລິກໃສ່ "ຢຸດສະແດງໃຫ້ຂ້ອຍເຫັນ."
ບົດຂຽນທີ່ກ່ຽວຂ້ອງ:
Telegram ປອດໄພບໍ? ພວກເຮົາບອກເຈົ້າທຸກຢ່າງ

ແຕ່ຫນ້າເສຍດາຍ, Telegram ບໍ່ມີທາງເລືອກສະເພາະທີ່ຈະລຶບການຕິດຕໍ່ຫຼາຍຄັ້ງ, ວິທີດຽວທີ່ຈະເຮັດໄດ້. ເອົາພວກເຂົາອອກ ເທື່ອ​ລະ​ອັນ. ນີ້ບໍ່ຄວນເປັນບັນຫາໃຫຍ່ສໍາລັບພວກເຮົາ, ເພາະວ່າຂະບວນການລຶບລາຍຊື່ Telegram ແມ່ນງ່າຍດາຍຫຼາຍແລະຈະບໍ່ໃຊ້ເວລາດົນເກີນໄປ. ນີ້ແມ່ນຂັ້ນຕອນທີ່ຕ້ອງເຮັດເພື່ອເຮັດມັນ:

Telegram: ລຶບລາຍຊື່ຕິດຕໍ່ໂດຍຂັ້ນຕອນ

ນີ້ແມ່ນຂະບວນການທີ່ຈະປະຕິບັດຕາມເພື່ອເອົາຜູ້ຕິດຕໍ່ອອກຈາກບັນຊີລາຍຊື່ Telegram ຂອງພວກເຮົາ, ຂັ້ນຕອນໂດຍຂັ້ນຕອນ:

  1. ເພື່ອເລີ່ມຕົ້ນດ້ວຍ, ພວກເຮົາເປີດຮັບສະ ໝັກ ແລະພວກເຮົາໄປປ່ອງຢ້ຽມ ສົນທະນາຂອງຜູ້ຕິດຕໍ່ທີ່ພວກເຮົາຕ້ອງການລຶບ.
  2. ພາຍໃນປ່ອງຢ້ຽມສົນທະນາ, ໃຫ້ຄລິກໃສ່ຊື່ຂອງຜູ້ຕິດຕໍ່, ເຊິ່ງສະແດງຢູ່ເທິງສຸດ.
  3. ປ່ອງຢ້ຽມໃຫມ່ຫຼັງຈາກນັ້ນເປີດ. ໃນມັນ, ພວກເຮົາຕ້ອງ ໃຫ້ຄລິກໃສ່ຮູບສັນຍາລັກສາມຈຸດ (ປາກົດຢູ່ຖັດຈາກໄອຄອນໂທ) ແລະ, ໃນບັນດາທາງເລືອກທີ່ສະແດງ, ພວກເຮົາເລືອກ "ລຶບລາຍຊື່ຜູ້ຕິດຕໍ່".
  4. ເພື່ອສໍາເລັດຂະບວນການ, ທ່ານຕ້ອງ ຢືນຢັນການລຶບ ເຖິງ Telegram.

ສິ່ງສໍາຄັນ: ຖ້າພວກເຮົາພຽງແຕ່ລຶບຜູ້ຕິດຕໍ່ແຕ່ບໍ່ແມ່ນການສົນທະນາ, ມັນຈະຍັງຄົງເຫັນໄດ້, ເຖິງແມ່ນວ່າແທນທີ່ຈະເປັນຊື່ຂອງຜູ້ຕິດຕໍ່, ມີພຽງແຕ່ຫມາຍເລກໂທລະສັບຂອງພວກມັນຈະເຫັນໄດ້. ເພື່ອ​ລຶບ​ການ​ສົນ​ທະ​ນາ​ຢ່າງ​ສົມ​ບູນ​ແລະ​ແນ່​ນອນ​, ພຽງ​ແຕ່​ໄປ​ທີ່​ເມ​ນູ​ຂອງ​ການ​ສົນ​ທະ​ນາ​ແລະ​ເລືອກ​ເອົາ​ທາງ​ເລືອກ​ "ລຶບການສົນທະນາ"

ລຶບລາຍຊື່ຜູ້ຕິດຕໍ່ໃນຄລາວ

telegram ຟັງ

ດັ່ງທີ່ພວກເຮົາໄດ້ກ່າວໃນຕອນຕົ້ນ, ການສົນທະນາ Telegram ສາມາດຟື້ນຕົວໄດ້ຫຼັງຈາກຖືກລຶບ, ນັບຕັ້ງແຕ່ພວກມັນຖືກເກັບໄວ້ໃນເມຄ. ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ສິ່ງ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຕ້ອງ​ການ​ແມ່ນ​ການ​ລົບ​ລ້າງ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຫມົດ​ແລະ​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ຮ່ອງ​ຮອຍ​ຂອງ​ພວກ​ເຂົາ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​, ພວກ​ເຮົາ​ຍັງ​ຈະ​ມີ​ການ​ລົບ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ອອກ​ຈາກ​ທີ່​ຕັ້ງ​ນີ້​.

ເພື່ອບັນລຸສິ່ງດັ່ງກ່າວ, ສິ່ງທີ່ເຮັດແມ່ນ ລ້າງແຄດ, ເຊິ່ງເຮັດຫນ້າທີ່ເປັນຂັ້ນຕອນເພື່ອເພີ່ມພື້ນທີ່ຫວ່າງຢູ່ໃນໂທລະສັບ, ເຊິ່ງບໍ່ແມ່ນເລື່ອງທີ່ບໍ່ດີ. ມັນໄດ້ຖືກເຮັດເຊັ່ນນີ້:

  1. ຂັ້ນຕອນ ທຳ ອິດແມ່ນໄປ «ການຕັ້ງຄ່າ» (ຮູບສັນຍາລັກສາມເສັ້ນຢູ່ດ້ານເທິງຊ້າຍ).
  2. ໃນເມນູນີ້ພວກເຮົາທໍາອິດເລືອກ "ຂໍ້ມູນແລະການເກັບຮັກສາ" ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ "ການ​ນໍາ​ໃຊ້​ການ​ເກັບ​ຮັກ​ສາ”.
  3. ສຸດທ້າຍ, ພວກເຮົາເລືອກທາງເລືອກ "Clear Telegram cache".

ເຊື່ອງລາຍຊື່ຕິດຕໍ່ໃນ Telegram

ເຊື່ອງການຕິດຕໍ່ telegram

ແລະຈະເກີດຫຍັງຂຶ້ນເມື່ອພວກເຮົາບໍ່ແນ່ໃຈວ່າພວກເຮົາຕ້ອງການທີ່ຈະລຶບຫນຶ່ງຫຼືຫຼາຍຕິດຕໍ່ພົວພັນ, ແຕ່ພວກເຮົາຕ້ອງການທີ່ຈະມີບັນຊີລາຍຊື່ "ສະອາດ" ຂອງພວກເຮົາ? ສໍາລັບນັ້ນມີທາງເລືອກ ເຊື່ອງການຕິດຕໍ່ telegram. ນີ້ອະນຸຍາດໃຫ້ພວກເຮົາບໍ່ສົນໃຈການຕິດຕໍ່ທີ່ບໍ່ຫນ້າສົນໃຈ, ແຕ່ການຮັກສາຄວາມເປັນໄປໄດ້ຂອງການຕິດຕໍ່ກັບພວກເຂົາໃນອະນາຄົດຖ້າພວກເຮົາພິຈາລະນາມັນເປັນສິ່ງຈໍາເປັນ.

ວິ​ທີ​ການ​ເພື່ອ​ເຊື່ອງ​ການ​ຕິດ​ຕໍ່​ແມ່ນ​ດັ່ງ​ຕໍ່​ໄປ​ນີ້​:

  1. ທໍາອິດ, ໃຫ້ໄປບັນຊີລາຍຊື່ຂອງ ສົນທະນາສົນທະນາ.
  2. ຢູ່ທີ່ນັ້ນພວກເຮົາເລືອກການຕິດຕໍ່ທີ່ພວກເຮົາຕ້ອງການທີ່ຈະຊ່ອນແລະ ພວກເຮົາເລື່ອນນິ້ວມືຂອງພວກເຮົາໃສ່ມັນຈາກຂວາຫາຊ້າຍ.
  3. ໃນຕົວເລືອກທີ່ປາກົດ, ພວກເຮົາເລືອກເອົາຫນຶ່ງຂອງ "ໄຟລ". ທ່ານຕ້ອງຄລິກໃສ່ມັນເພື່ອໃຫ້ການສົນທະນາກັບຜູ້ຕິດຕໍ່ນັ້ນຖືກເຊື່ອງໄວ້.

ມື້ທີ່ພວກເຮົາປາດຖະຫນາ ໃຊ້ການຕິດຕໍ່ທີ່ພວກເຮົາໄດ້ເຊື່ອງໄວ້ໃນເມື່ອກ່ອນ, ທັງຫມົດທີ່ທ່ານມີເພື່ອເຮັດແມ່ນ reload ຫນ້າບັນຊີລາຍຊື່ການສົນທະນາໂດຍການ swiping ຂຶ້ນແລະລົງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພາກສ່ວນທີ່ເອີ້ນວ່າ "ການສົນທະນາທີ່ເກັບໄວ້" ຈະປາກົດຂຶ້ນ. ໃນມັນ, ພວກເຮົາເລືອກການສົນທະນາທີ່ພວກເຮົາຕ້ອງການກູ້ໄພແລະສົ່ງຂໍ້ຄວາມ, ເຊິ່ງມັນຈະເຫັນໄດ້ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.


ເນື້ອໃນຂອງບົດຂຽນຍຶດ ໝັ້ນ ຫລັກການຂອງພວກເຮົາ ຈັນຍາບັນຂອງບັນນາທິການ. ເພື່ອລາຍງານການກົດຜິດພາດ ທີ່ນີ້.

ເປັນຄົນທໍາອິດທີ່ຈະໃຫ້ຄໍາເຫັນ

ອອກ ຄຳ ເຫັນຂອງທ່ານ

ທີ່ຢູ່ອີເມວຂອງທ່ານຈະບໍ່ໄດ້ຮັບການຈັດພີມມາ.

*

*

  1. ຮັບຜິດຊອບຕໍ່ຂໍ້ມູນ: Blog Actualidad
  2. ຈຸດປະສົງຂອງຂໍ້ມູນ: ຄວບຄຸມ SPAM, ການຈັດການ ຄຳ ເຫັນ.
  3. ກົດ ໝາຍ: ການຍິນຍອມຂອງທ່ານ
  4. ການສື່ສານຂໍ້ມູນ: ຂໍ້ມູນຈະບໍ່ຖືກສື່ສານກັບພາກສ່ວນທີສາມຍົກເວັ້ນໂດຍພັນທະທາງກົດ ໝາຍ.
  5. ການເກັບຂໍ້ມູນ: ຖານຂໍ້ມູນທີ່ຈັດໂດຍ Occentus Networks (EU)
  6. ສິດ: ໃນທຸກເວລາທີ່ທ່ານສາມາດ ຈຳ ກັດ, ກູ້ຄືນແລະລຶບຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ.