कसरी थाहा पाउने कि तपाईलाई टेलिग्राममा ब्लक गरिएको छ

कसरी थाहा पाउने कि तपाईलाई टेलिग्राममा ब्लक गरिएको छ

कसरी थाहा पाउने कि तपाईलाई टेलिग्राममा ब्लक गरिएको छ यो शंका हो कि हामी सबैसँग छ, विशेष गरी जब हामी धेरै प्रयोगकर्ताहरूलाई लेख्छौं। यस नोटमा हामी तपाईंलाई यो प्रश्नको समाधान दिनेछौं, सधैं व्यावहारिक तरिकामा।

टेलिग्राम विश्वभरि व्यापक रूपमा प्रयोग हुने प्लेटफर्म बनेको छ, मुख्यतया ती व्यक्तिहरू जो अधिक स्वतन्त्रता चाहन्छन्। WhatsApp विपरीत, यहाँ तपाईं समूहहरूमा प्रवेश गर्न सक्षम हुनुहुनेछ जहाँ तपाईंसँग साझा सम्पर्क नहुन सक्छ, जसले सम्भावनाहरूको ब्रह्माण्ड खोल्छ।

यदि तपाइँ टेलिग्राममा ब्लक गरिएको छ कि छैन भनेर कसरी थाहा पाउने भन्ने विषयमा रुचि राख्नुहुन्छ भने, तपाइँले यो लेख अन्त्य सम्म पढ्नु पर्छ। याद गर्नुहोस् कि कुनै पनि प्रश्न वा टिप्पणी, तपाईं टिप्पणी मा छोड्न सक्नुहुन्छ।

टेलिग्राममा के ब्लक छ

कसरी थाहा पाउने कि तपाईलाई टेलिग्राम २ मा ब्लक गरिएको छ

यदि तपाईं सामाजिक सञ्जाल वा अन्य सन्देश प्लेटफर्महरूको प्रयोगकर्ता हुनुहुन्छ भने अवरुद्ध शब्द तपाईंलाई परिचित देखिन्छ। सत्य, विभिन्न साइटहरूमा ब्लक गर्ने सन्दर्भमा कुनै भिन्नता छैन, यो केवल यो हो कि तिनीहरू तपाइँको बारेमा केहि पनि जान्न चाहँदैनन्।

जब तपाइँ ब्लक हुनुहुन्छ, अर्को प्रयोगकर्ता तपाइँको बारेमा बिल्कुल कुनै जानकारी प्राप्त गर्दैन, जसमा सन्देशहरू, मल्टिमिडिया सामग्री वा समूह वा च्यानलहरूसँग सम्बन्धित निमन्त्रणाहरू पनि समावेश हुन्छन्।

यो विधि खोज्छ कुनै पनि प्रकारको डिजिटल सम्पर्क हटाउनुहोस् अन्य प्रयोगकर्तासँग र यो उत्पीडन, झगडा वा सञ्चारलाई जोखिम मानिने अवस्थाहरूमा पनि बारम्बार हुन्छ। तपाइँ यसलाई मूल रूपमा कुनै पनि माध्यममा फेला पार्न सक्नुहुन्छ जहाँ तपाइँ अरूलाई सम्पर्क गर्न सक्नुहुन्छ।

तपाईं टेलिग्राममा कसरी ब्लक गर्नुहुन्छ?

कसरी थाहा पाउने कि तपाईलाई टेलिग्राम २ मा ब्लक गरिएको छ

ब्लक गर्न गहिरो ज्ञान आवश्यक छैन, वास्तवमा, विधि एकदम सरल र अनुकूल छ। विचार यो छ कि सबैले यसलाई तुरुन्तै गर्न सक्छन्, चाहे हामी यसलाई कम्प्युटर वा मोबाइल एपबाट गरौं। पछ्याउने चरणहरू ती हुन्:

  1. तपाईले चाहानु भएको उपकरणबाट टेलिग्राम एप खोल्नुहोस्। याद गर्नुहोस्, तपाइँको कम्प्युटरबाट लग इन गर्न, सबैभन्दा व्यावहारिक तरिका QR कोड प्रयोग गर्नु हो।
  2. च्याट स्तम्भमा, तपाईंले ब्लक गर्न चाहनुभएको कुराकानी पत्ता लगाउनुहोस्।W1
  3. तपाइँको कम्प्यूटरबाट ब्लक गर्न, तपाइँले च्याट मा दायाँ क्लिक गर्नु पर्छ र "ब्लक" विकल्प देखा पर्नेछ। यदि तपाईं आफ्नो मोबाइलमा हुनुहुन्छ भने, आफ्नो औंला केही सेकेन्डको लागि थिच्नुहोस् र नयाँ विकल्पहरू देखा पर्दा, माथिल्लो कुनामा तीनवटा थोप्लाहरू खोज्नुहोस् र त्यसपछि "ब्लक" गर्नुहोस्।W2
  4. पप-अप लाभले तपाईंलाई पुष्टिको लागि सोध्नेछ। एकचोटि तपाईंले गर्नुभयो भने, सम्पर्क तपाईंको खाताबाट रोकिनेछ।W3

यदि तपाइँ सम्पर्क अनब्लक गर्न चाहनुहुन्छ भने, एक उल्टो प्रक्रिया आवश्यक छ वा गोपनीयता विकल्पहरू प्रविष्ट गर्नुहोस्। यसले पुष्टि गर्छ कि यदि तपाइँ पछुताउनु भयो भने, तपाईंले भर्खरै गरेको कुरालाई उल्टाउन सक्नुहुन्छ। पछ्याउने चरणहरू, यदि च्याट अझै सक्रिय छ भने, उस्तै छन्, तर अन्यथा विकल्प फेला पार्न केही थप चरणहरू आवश्यक पर्दछ।

तपाईलाई टेलिग्राममा ब्लक गरिएको छ कि छैन भनेर कसरी थाहा पाउने तरिकाहरू

यदि तपाइँ ब्लक गरिएको छ भने स्पष्ट तरिकामा थाहा छ व्यावहारिक रूपमा असम्भव। यदि तपाइँ जान्न चाहानुहुन्छ कि उनीहरूले तपाइँलाई साँच्चै टेलिग्राममा ब्लक गरे भने, तपाइँ साना संकेतहरू दिमागमा राख्नु पर्छ। मैले तपाईलाई पहिले भनेझैं, जान्नको लागि एक सटीक विधि असम्भव छ, तर यी दुई वा बढी संकेतहरू देखा पर्छन्, तपाइँ लगभग निश्चित रूपमा अवरुद्ध हुनुहुन्थ्यो।

तपाइँलाई टेलिग्राममा ब्लक गरिएको छ कि छैन भनेर कसरी थाहा पाउने प्रारम्भिक संकेतहरू निम्न छन्। विभिन्न संकेतहरू सुन्न सम्झनुहोस् त्यो पूरा हुनु अघि अवस्थित हुन सक्छ:

तपाईंका सन्देशहरू कहिल्यै पढिएका छैनन्

टेलिग्राममा सन्देशहरूको रसिद र पढ्ने पुष्टि गर्ने विकल्प सुरु भएदेखि, जीवन परिवर्तन भएको छ। धेरै मानिसहरूले यसलाई मन परेनन्, किनभने तिनीहरू पुष्टि गर्छन् तपाईंको गोपनीयता उल्लङ्घन गर्दछयद्यपि, यसले हामीमध्ये धेरैको लागि जीवन सजिलो बनायो।

तपाईलाई टेलिग्राममा ब्लक गरिएको हुन सक्ने स्पष्ट संकेत त्यो हो तपाईंको सन्देशहरू प्राप्त भएनन् पढ्न छोड्नुहोस्। यो धेरै रोचक संकेत हो कि हामीले अवरुद्ध गरेका थियौं, विशेष गरी यदि तपाईंले यो विकल्प पहिले सक्रिय गर्नुभएको थियो भने।चेक

यो अनुमान गर्न महत्त्वपूर्ण छ तर्कसंगत अवधि यो निष्कर्षमा आउनु अघि। त्यहाँ केसहरू छन् जहाँ टेलिग्रामले तुरुन्त सन्देशहरू प्राप्त गर्दैन वा व्यक्तिले अस्थायी रूपमा स्वागत गुमाएको हुन सक्छ।

तपाईंले अन्तिम जडानको सही मिति देख्न सक्नुहुन्न

टेलिग्रामले तपाईंलाई ए जडानको लागि ठूलो वजन यसको प्रयोगकर्ताहरूको, त्यसैले यसले कति समयदेखि जडान भएको छैन भन्ने विवरणहरू देखाउँछ। म तपाईलाई भन्न सक्छु, यदि तपाईले अनुमान गर्नुहुने प्रयोगकर्ताले तपाईलाई अवरुद्ध गरेको छ, धेरै सक्रिय छ र अचानक बन्द भयो भने, यो तपाईलाई अवरुद्ध भएको सम्भावित संकेत हो।

जडान बिना

नियमित रूपमा, यदि तपाईं तिनीहरूको सूचीमा हुनुहुन्छ भने, तपाईंले त्यो मिति वा केवल एउटा सन्देश देख्नुहुनेछ यो जडान बिना धेरै लामो भयो। यदि तपाईंले रातारात महसुस गर्नुभयो कि तिनीहरूको अन्तिम जडान लामो समय पहिले थियो, तपाईंसँग नयाँ सङ्केत हुनेछ कि तिनीहरूले तपाईंलाई आफ्नो टेलिग्राम खातामा चाहँदैनन्।

तपाईंको प्रोफाइल तस्वीर हराएको छ

हाम्रा सम्पर्कहरूका प्रोफाइल तस्बिरहरू, जबसम्म तिनीहरूले हामीलाई सुरक्षित गरेका छन् वा सार्वजनिक छन्, दृश्यात्मक हुनेछन्। टेलिग्राममा हामीसँग छ केही पहिले प्रयोग गरिएका छविहरू हेर्नको लागि विकल्प, जुन मलाई एक धेरै रोचक सफलता देखिन्छ।

फोटो

यदि तपाईले सोच्नु भएको प्रयोगकर्ताको सम्पर्क तस्विर सधैं हेर्नुभएको छ म तपाईंलाई रोक्छु र अचानक तपाईंले यसलाई देख्न सक्नुहुन्न, अनिर्णयात्मक संकेतहरू मध्ये अर्को हो। प्लेटफर्ममा त्रुटि नभएसम्म प्रोफाइल तस्विरहरू अचानक गायब हुनु एकदमै दुर्लभ छ।

कृपया ध्यान दिनुहोस् कि त्यहाँ पनि केसहरू छन् जहाँ गोपनीयता सेटिङहरूले तपाईंलाई फोटोहरू हेर्नबाट रोक्छ, जुन हुन सक्छ पूर्वाग्रह उत्पन्न गर्नुहोस् हाम्रो अनुसन्धानमा।

संगीत सुन्नको लागि टेलिग्राम कसरी प्रयोग गर्ने
सम्बन्धित लेख:
संगीत सुन्नको लागि टेलिग्राम कसरी प्रयोग गर्ने

तपाईले देख्न सक्नुहुन्छ, कुनै निश्चित विधि छैन कसरी थाहा पाउने कि तपाईलाई टेलिग्राममा ब्लक गरिएको छ। सत्य यो हो कि यी साना संकेतहरूले तपाईंलाई केही संकेतहरू दिन सक्छ कि यो भयो, तर यसलाई परिभाषित गर्ने कुनै स्पष्ट तरिका छैन।

कसरी थाहा पाउने कि तपाईलाई टेलिग्राम २ मा ब्लक गरिएको छ

सबै विवरणहरू खातामा लिन र जुन पहिले देखाइएको थियो, कारण हुन सक्छ प्लेटफर्म विफलता वा हामीले विश्वास गरेको व्यक्तिले हामीलाई अवरुद्ध गरेको, टेलिग्रामलाई अस्थायी वा स्थायी रूपमा छोडेको पनि।

मेरो सिफारिस, यद्यपि यो अनावश्यक सुनिन्छ, त्यो हो अन्य प्रयोगकर्ता संग सीधा परामर्श यदि तपाईंसँग सम्पर्कको अर्को माध्यम छ भने। घटनाहरू भएको सन्दर्भलाई ध्यानमा राख्नुहोस् र तपाईंको शंकाको कारण हो। गलतफहमीबाट बच्नुहोस् र सोध्नुहोस् कि यदि तपाइँ निष्कर्षमा जानु अघि साँच्चै अवरुद्ध हुनुहुन्थ्यो।


टिप्पणी गर्न पहिलो हुनुहोस्

तपाइँको टिप्पणी छोड्नुहोस्

तपाईंको ईमेल ठेगाना प्रकाशित हुनेछैन। आवश्यक फिल्डहरू चिन्ह लगाइएको छ *

*

*

  1. डाटाका लागि जिम्मेवार: एक्चुलिडेड ब्लग
  2. डाटाको उद्देश्य: नियन्त्रण स्पाम, टिप्पणी प्रबन्धन।
  3. वैधानिकता: तपाईंको सहमति
  4. डाटाको सञ्चार: डाटा कानुनी बाध्यता बाहेक तेस्रो पक्षलाई सूचित गरिने छैन।
  5. डाटा भण्डारण: डाटाबेस ओसीन्टस नेटवर्क (EU) द्वारा होस्ट गरिएको
  6. अधिकार: कुनै पनि समयमा तपाईं सीमित गर्न सक्नुहुनेछ, पुन: प्राप्ति र तपाईंको जानकारी मेटाउन।