Hvordan vite hvem som har lagt deg til Telegram-kontaktlisten?

Hvordan vite hvem som har lagt deg til Telegram-kontaktlisten

Hvordan vite hvem som har lagt deg til Telegram-kontaktlisten

For noen dager siden delte vi en kul ny hurtigguide om en av de mange funksjonene til Telegram, en av direktemeldingsapplikasjonene som er hot i hælene på WhatsApp. Det vil si den som best konkurrerer med WhatsApp når det gjelder funksjoner og antall abonnerte brukere. Og sa at publikasjonen på Telegram var fokusert på å lære dem hvordan vi enkelt og raskt kan deaktivere Telegram-anrop. Noe som er veldig praktisk, siden det lar oss ha bedre kontroll over hvem som kan og ikke kan kontakte oss med en samtale gjennom nevnte applikasjon.

Men så langt i år har vi hatt mange flere innlegg om Telegram, hvorav noen er relatert nettopp til brukeradministrasjon (kontakter). Og nettopp for å fullføre disse, vil vi i dag i denne nye hurtigguiden ta for seg svaret på spørsmålet om «Hvordan vite hvem som har lagt deg til Telegram-kontaktlisten».

Telegram

Og før de begynner å fordype seg i dagens tema, vil sikkert mange, etter å ha sett tittelen på publikasjonen, ha lurt på hva den ville være nyttig for. vet hvem som har lagt oss til Telegram-kontaktlisten. Vel, svaret kan være flere.

En ganske overbevisende er følgende: Gitt at Telegram vanligvis er applikasjonen, som standard, som WhatsApp-brukere bruker først for å migrere til mer pålitelige, sikre, private og velkjente alternativer, kan det være tilfelle at mange Hvis vi blir blokkert på WhatsApp når du migrerer til Telegram, prøv å kontakte oss gjennom denne applikasjonen. Og derfor er det godt å være forberedt på dette problemet.

Telegram
Relatert artikkel:
Hvordan bruke og legge til brukere i Telegram uten å ha et telefonnummer

Tips om hvordan du vet hvem som har lagt deg til Telegram-kontaktlisten

Hvordan vite hvem som har lagt deg til Telegram-kontaktlisten

Tips om hvordan du vet hvem som har lagt deg til Telegram-kontaktlisten

Viktig bakgrunnsinformasjon

Før du nevner tips eller anbefalinger som kan gjøre det mulig å vite hvem som har lagt oss til kontaktlisten deres på Telegram, er det nødvendig å nevne følgende 2 Viktige poeng:

  1. Det er ingen direkte eller offisiell måte eller hemmelig triks i Telegram-appen for å oppnå dette målet. Og selvfølgelig er dette fordi Telegram som plattform og organisasjon ikke gir disse dataene til noen, siden det er private data. Videre har ikke Telegram sin egen kontaktbok, men bruker heller den til mobiloperativsystemet der den brukes. Og følgelig tilbyr den heller ikke en metode for å legge til kontakter direkte.
  2. Telegram inkluderer varierte, nyttige og presise personvern og avanserte innstillinger utviklermuligheter. Som vanligvis settes under de vanlige tilgjengelige parameterne for "Alle" eller "Mine kontakter" med eller uten manuelle inkluderinger/ekskluderinger. Og selvfølgelig kan disse personvernparametrene brukes individuelt for elementer som profilbildet eller siste tilkoblingstid, blant annet som den nå nye Telegramhistorier.
  3. Og til slutt, bare fordi en bruker ikke har registrert (eller oppdaget) oss i Telegram, betyr det ikke at det er det blokkerte vår Telegram-bruker. Det er mulig å snakke med en annen bruker selv om de ikke har registrert deg i kontaktlisten sin.

Kjente tips å bruke: Sikkerhets- og personvernalternativer

Kjente tips å bruke

Bruk profilbildet som referanse

Hvis vi kan se profilbildet til en hvilken som helst bruker, kan dette bety to ting, det vil si at brukeren allerede har lagt oss til Telegram eller har konfigurert personvernalternativene sine knyttet til profilbildet sitt under parameteren "Alle". Men når vi ikke kan se profilbildet ditt, betyr ikke dette nødvendigvis at du ikke har lagt oss til, siden det kan være slik at du har slettet det eller ikke har det. Men, absolutt, hvis du har slått fast at bare kontaktene dine kan se det og vi ikke ser det, så har du ikke lagt oss til eller du har blokkert oss.

Bruk siste tilkoblingstid som referanse

Akkurat som med profilbildet kan vi med siste tilkoblingstid lage en lignende parallell. Det vil si at hvis vi ikke kan se det, er det mulig at brukeren har konfigurert i sine personvernalternativer (innstillinger) at ingen eller bare kontaktene deres kan ha tilgang til disse dataene. Og i så fall har du ikke lagt til oss som kontakt. Selv om det alltid er en mulighet for at du har konfigurert denne innstillingen til "Ingen", og på grunn av det ser vi den ikke.

Bruk søkefeltet for å finne treff

Til slutt, et godt triks å bruke er å bruke søkefeltet til å prøve å gjette brukernavnet eller telefonnummeret til brukeren vi ønsker å få. Det er imidlertid verdt å merke seg at, som i tidligere tilfeller, kan brukeren ha konfigurert denne informasjonen i sikkerhetsalternativene som "Ingen" eller "Mine kontakter" for ikke å bli oppdaget av tredjeparter som ikke er lagt til. Men det skader ikke å prøve å finne noen ved å gjette brukernavnet deres, som mange ganger kan være det samme som andre direktemeldinger og sosiale medieplattformer, eller en lignende med små variasjoner.

telegram kontakter
Relatert artikkel:
Hvordan slette kontakter på Telegram

telegram kontakter

Kort sagt, det er ingen direkte eller offisiell måte å gjøre det på «vet hvem som har lagt deg til i Telegram-kontaktlisten», men siden i teknologi er det nesten ingenting umulig, vil sikkert noen av de indirekte og uoffisielle måtene som er forklart her være veldig nyttige for deg.

Videre er vi sikre på at uansett hvor lenge du har brukt Telegram, det virker for deg minst én direktemeldingsapplikasjon, egnet og veldig praktisk som et alternativ til WhatsApp. Så over tid vil du lære hvor enkelt, raskt og trygt det er, og du vil klare det godt uten store problemer. Fremfor alt når du leser hver av våre eksisterende og nye publikasjoner om det.


Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.