Hvordan skjule Telegram-historier?

Skjul Telegram-historier

Etter en av de siste oppdateringene, meldingsappen Telegram inkorporerte Stories-funksjonen i kontoene til alle brukerne. For mange var det en kilde til glede, mens andre av oss ikke klarte å venne oss til det. Vil du vite hvordan du skjuler Telegram-historier? I dette innlegget forklarer vi hvordan du gjør det, både i mobilappen og på datamaskinen.

Hvis vi elsker noe med Telegram, er det hver og en av funksjonene som gjør den forskjellig fra WhatsApp, dens nærmeste rival. Derfor var det ikke hyggelig for mange å se at den russiske appen begynte å innlemme funksjoner som ligner på WhatsApp. Og det er veldig vanskelig å ikke tenke på WhatsApp 'Stater' når vi åpner Telegram og 'Stories' som kontaktene våre har lastet opp vises. Hvis du ikke kan venne deg til det, så la oss se. hvordan skjule Telegram-historier.

Hva er Telegram-historier?

Søk etter grupper på Telegram

De siste månedene har vi sett flere kjente mobilapplikasjoner oppdatere grensesnittet og legge til massevis av nye funksjoner. For eksempel endret Twitter navn, og heter nå X; WhatsApp på sin side la til kanaler til sin nye 'Nyheter'-seksjon, og Nå kan du se "historier" på Telegram, noe som ligner veldig på WhatsApp "Stater". Og hvem vet hvilke andre endringer vi vil se i fremtiden!

La oss snakke litt om historiene til Telegram, en ny funksjon som appen inkorporerte etter å ha blitt fornyet etter flere oppdateringer. Denne funksjonen lar deg dele bilder, videoer og tekster som forsvinner etter 24 timer. Historier kan sees øverst på hovedskjermen til appen, hvor de sirkulære ikonene til kontaktene som har publisert dem vises.

  • Til legg ut en historie på Telegram Du trenger bare å klikke på det sirkulære ikonet med profilbildet vårt som vises i øvre venstre hjørne.
  • Etterpå kan du velge å ta et bilde, spille inn en video eller laste opp en fil fra galleriet.
  • Før du publiserer historien lar appen deg legge til tekst, klistremerker, filtre eller tegninger.
  • Du kan også velge hvem du vil dele historien med: med alle kontakter, med spesifikke eller med ingen.

Hvordan skjule Telegram-historier?

Telegram-logo

Historier på Telegram er kommet for å bli, og har fått veldig god aksept fra mange brukere. Andre, på den annen side, blir ikke vant til å se de sirkulære ikonene øverst i applikasjonen. Ikke bare er de distraherende, men de tar også opp plass og ser ikke ut til å passe på skjermen. Uansett, hvis du foretrekker å skjule Telegram-historier og returnere appen til dets opprinnelige utseende, Her viser vi deg hvordan du gjør det.

Først av alt vil vi se hvordan du fjerner Telegram-historier på mobil, og deretter vil vi forklare hvordan du gjør det fra skrivebordsapplikasjonen. Prosedyren er ganske enkel, men den har sine begrensninger siden Telegram lar deg ikke deaktivere denne funksjonen helt. Det du kan gjøre er å skjule historiene til en spesifikk kontakt, akkurat som det skjer i WhatsApp når vi blokkerer statusene til en spesifikk kontakt.

Fra mobilapplikasjonen

Skjul mobile Telegram-historier

Tilse Telegram-historier fra mobilapplikasjonen, må du bare følge følgende trinn:

  1. Åpne Telegram-appen
  2. Sveip ned for å åpne Stories-delen øverst.
  3. Trykk og hold ikonet for kontakten hvis historie du vil skjule.
  4. Du vil se at et lite vindu åpnes med flere alternativer, inkludert "Skjul historier". Klikk der.
  5. Gjenta prosessen med hver av kontaktene som har publisert en historie.
  6. Klar! På denne måten forhindrer du at publiserte historier vises i topplinjen.

Fra datamaskinappen

Skjul Telegram-historier på skrivebordet

Telegram-skrivebordsappen gir deg også tilgang til historiene kontaktene dine legger ut, men den lar deg ikke publisere historiene dine. Dette er en begrensning som WhatsApp også har, siden skrivebordsappen heller ikke lar deg laste opp stater. Derimot, Fra Telegram-dataprogrammet kan du skjule kontaktenes historier. La oss se fremgangsmåten for å gjøre det:

  1. Åpne Telegram Desktop-appen.
  2. Klikk på de publiserte historiene: de sirkulære ikonene som er gruppert til høyre for søkefeltet.
  3. Høyreklikk på kontakten hvis historie du vil skjule.
  4. Velg alternativet "Skjul historie" fra rullegardinmenyen.
  5. Gjenta prosessen med alle kontakter som har lagt ut en historie.

Som du kan se, er det mulig å skjule Telegram-historier med en enkel, men kjedelig prosedyre. Til dags dato har ikke Telegram aktivert et alternativ for å skjule alle historier, uansett hvilken kontakt som legger dem ut. I mellomtiden, Den eneste måten å skjule historier på Telegram er å "blokkere" kontakt ved kontakt. Dette er til du skjuler historiene til alle kontaktene dine og ingen vises i topplinjen.

Hvordan se skjulte Telegram-historier?

Se skjulte Telegram-historier

La oss nå snu mynten og La oss se hvor de skjulte historiene går og hvordan du kan se dem, hvis du vil. Hver gang du skjuler en kontakts historier på Telegram, fjernes de fra hovedskjermen. På denne måten slutter du å se dem hver gang du går inn i appen. Dette betyr imidlertid ikke at du har eliminert dem helt. La oss se hvor du kan lete etter dem.

For å se historiene du har gjemt på Telegram, må du bare Gå inn i mappen Arkiverte chatter. Når du først er inne, vil du legge merke til at alle historiene vises i topplinjen, akkurat slik de var før de skjulte dem. Derfra kan du ikke bare se dem, men også aktivere 'Vis historier'-alternativet slik at de vises på hovedskjermen igjen. Selvfølgelig kan du bare gjenopprette historier for én kontakt om gangen.

Avslutningsvis har vi sett hvordan skjule Telegram-historier fra mobilappen og fra dataapplikasjonen. Prosessen er ganske enkel, selv om du må skjule historiene kontakt for kontakt. Og hvis du angrer på at du skjulte historiene til noen spesielt, bare gå til arkiverte chatter for å se dem.


Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.