Hvordan slette kontakter på Telegram

telegram kontakter

I løpet av årene har vi alle akkumulert en veldig lang liste med kontakter på telefonen vår, inkludert WhatsApp og Telegram. Det som i utgangspunktet er bra (flere venner, flere profesjonelle kontakter osv.) kan bli dårlig på grunn av overskudd. For mange kontakter kan virke mot sin hensikt. I tillegg er det venner som ikke lenger er venner og kontakter som vi ikke lenger trenger og som vi absolutt ikke kommer til å bruke i fremtiden. Derfor er det interessant å vite hvordan slette telegramkontakter og bare bli hos de som virkelig interesserer oss.

For å ha en ren og oppdatert kontaktliste, må du vite at i Telegram er kontaktene organisert på en veldig lignende måte som WhatsApp. Det vil si at de er synkronisert med kontaktene på mobiltelefonen vår. Hovedforskjellen er at disse synkroniserte kontaktene forblir lagret i Telegram-skyen.

Det hender også det ukjente kontakter vises i vår Telegram-kontaktliste. Hvorfor er de på listen vår? Har kontoen min eller telefonen min blitt hacket? Ro deg ned, det handler ikke om det. Forklaringen er i Telegram-funksjonen som lar oss chatte med andre brukere som er i en nærliggende radius. Husk at dette er en konsekvens av den store globale suksessen til Telegram, som i dag har mer enn 500 millioner brukere rundt om på planeten.

I alle fall, for å unngå dette (som i seg selv er en begrenset måte å slette uønskede kontakter på) må du gjøre følgende:

  1. På Telegram, la oss "Kontakter".
  2. Deretter velger vi alternativet Finn folk i nærheten.
  3. Til slutt klikker vi videre "Slutt å vise meg synlig."
Relatert artikkel:
Er Telegram trygt? Vi forteller deg alt

Dessverre har ikke Telegram et spesifikt alternativ for å slette flere kontakter samtidig, den eneste måten å gjøre det på er fjern dem en etter en. Dette burde ikke være et stort problem for oss, siden prosessen med å slette Telegram-kontakter er veldig enkel og vil ikke ta oss for lang tid. Dette er trinnene du må følge for å gjøre det:

Telegram: Slett kontakter trinn for trinn

Dette er prosessen du må følge for å fjerne en kontakt fra vår Telegram-liste, trinn for trinn:

  1. Å starte vi åpner applikasjonen og vi gikk til vinduet chat til kontakten vi ønsker å slette.
  2. Inne i chattevinduet, klikk på navnet på kontakten, som vises øverst.
  3. Et nytt vindu åpnes deretter. I den må vi klikk på ikonet med tre prikker (vises ved siden av anropsikonet) og blant alternativene som vises, velger vi "Slett kontakt".
  4. For å fullføre prosessen, må du bekrefte slettingen til Telegram.

Viktig: hvis vi bare sletter en kontakt, men ikke samtalen, vil den forbli synlig, men i stedet for kontaktens navn vil bare telefonnummeret deres være synlig. For å slette chatten helt og definitivt, gå ganske enkelt til menyen for den samtalen og velg alternativet "Slett chat"

Slett skykontakter

telegramsky

Som vi sa i begynnelsen, kan Telegram-samtaler gjenopprettes etter å ha blitt slettet, siden de er lagret i skyen. Hvis det vi ønsker er å utrydde dem fullstendig og at det ikke er det minste spor av dem, må vi også slette dem fra dette stedet.

For å oppnå dette er det som gjøres Tøm cache, som fungerer som et skritt for å frigjøre plass på telefonen, noe som heller ikke er dårlig. Det gjøres slik:

  1. Det første trinnet er å gå til «Innstillinger» (ikonet med tre striper øverst til venstre).
  2. I denne menyen velger vi først «Data og lagring» og så "Lagringsbruk».
  3. Til slutt velger vi alternativet "Tøm Telegram-cache".

Skjul kontakter i Telegram

skjule telegramkontakter

Og hva skjer når vi ikke er helt sikre på om vi vil slette en eller flere kontakter, men vi ønsker å ha vår "rene" liste? For det er muligheten skjule telegramkontakter. Dette gjør at vi kan ignorere uinteressante kontakter, men beholde muligheten for å kontakte dem i fremtiden hvis vi anser det som nødvendig.

Metoden for å skjule kontakter er som følger:

  1. Først, la oss gå til listen over samtale chat.
  2. Der velger vi kontakten som vi ønsker å skjule og vi skyver fingeren på den fra høyre til venstre.
  3. I alternativene som vises, velger vi den av "Fil". Du må klikke på den slik at samtalen med den kontakten er skjult.

dagen vi ønsker gjenbruk kontakten som vi tidligere har skjult, alt du trenger å gjøre er å laste inn samtalelistesiden på nytt ved å sveipe fra topp til bunn. Deretter vises en seksjon kalt "Arkiverede chatter". I den velger vi chatten vi vil redde og sender en melding, som den blir synlig igjen med.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.