Hvordan vite om du har blitt blokkert på Telegram

Hvordan vite om du har blitt blokkert på Telegram

Hvordan vite om du har blitt blokkert på Telegram Det er en tvil vi alle har hatt, spesielt når vi skriver til et stort antall brukere. I dette notatet vil vi gi deg en løsning på dette spørsmålet, alltid på en praktisk måte.

Telegram har blitt en mye brukt plattform over hele verden, hovedsakelig av de som ønsker større frihet. I motsetning til WhatsApp, her du vil kunne gå inn i grupper der du kanskje ikke har noen kontakt til felles, som åpner universet av muligheter.

Hvis du er interessert i emnet hvordan du vet om du har blitt blokkert på Telegram, bør du lese denne artikkelen til slutten. Husk at eventuelle spørsmål eller kommentarer, du kan legge det igjen i kommentarfeltet.

Hva blokkerer på Telegram

Hvordan vite om du har blitt blokkert på Telegram 2

Begrepet blokkering bør virke kjent for deg hvis du er bruker av sosiale nettverk eller andre meldingsplattformer. Sannheten, det er ingen forskjell når det gjelder blokkering på ulike nettsteder, det er rett og slett at de ikke vil vite noe om deg i det hele tatt.

Når du er blokkert, vil den andre brukeren mottar absolutt ingen informasjon om deg, som inkluderer meldinger, multimedieinnhold eller til og med invitasjoner til å tilhøre grupper eller kanaler.

Denne metoden søker fjerne enhver form for digital kontakt med den andre brukeren og det er hyppig i tilfeller av trakassering, slagsmål eller til og med i tilfeller der kommunikasjon anses som en risiko. Du finner det i utgangspunktet i et hvilket som helst medium der du kan kontakte andre.

Hvordan blokkerer du på Telegram?

Hvordan vite om du har blitt blokkert på Telegram 0

Å blokkere krever ikke dyp kunnskap, faktisk metoden er ganske enkel og vennlig. Tanken er at alle kan gjøre det umiddelbart, uansett om vi gjør det fra datamaskinen eller mobilappen. Trinnene som skal følges er disse:

  1. Åpne Telegram-appen fra enheten du ønsker. Husk at for å logge på fra datamaskinen din, er den mest praktiske måten å bruke QR-koden.
  2. I Chats-kolonnen finner du samtalen du vil blokkere.W1
  3. For å blokkere fra datamaskinen din, må du bare høyreklikke på chatten og "Blokker"-alternativet vises. Hvis du er på mobilen, hold fingeren nede i noen sekunder, og når nye alternativer vises, se etter de tre prikkene i øvre hjørne og deretter "Blokker".W2
  4. En pop-up fordel vil be deg om bekreftelse. Når du gjør det, vil kontakten bli blokkert fra kontoen din.W3

Hvis du vil oppheve blokkeringen av kontakten, er en omvendt prosess nødvendig eller skriv inn personvernalternativene. Dette bekrefter at i tilfelle du angrer, du kan reversere det du nettopp gjorde. Trinnene som skal følges, i tilfelle chatten fortsatt er aktiv, er de samme, men ellers krever det noen ekstra trinn for å finne alternativet.

Metoder for å vite om du har blitt blokkert på Telegram

Å vite på en tydelig måte om du har blitt blokkert er praktisk talt umulig. I tilfelle du vil vite om de virkelig blokkerte deg på Telegram, bør du huske på små tegn. Som jeg fortalte deg før, er en presis metode å vite umulig, men to eller flere av disse signalene oppstår, du ble nesten helt sikkert blokkert.

De foreløpige tegnene på hvordan du vet om du har blitt blokkert på Telegram er følgende. Husk å lytte til de ulike signalene som kan eksistere før ferdigstillelse:

Meldingene dine blir aldri lest

Siden muligheten til å bekrefte mottak og lesing av meldinger ble introdusert i Telegram, har livet endret seg. Mange mennesker likte det ikke, fordi de bekrefter det krenker personvernet dittMen det gjorde livet lettere for de fleste av oss.

Et tydelig tegn på at du kunne ha blitt blokkert på Telegram er det meldingene dine ble ikke mottatt enn si lese. Dette er en ganske interessant indikasjon for å utlede at vi ble blokkert, spesielt hvis du hadde dette alternativet aktivert før.Trykk her

Det er viktig å forutse et rasjonelt spenn før du kommer til denne konklusjonen. Det er tilfeller der Telegram ikke umiddelbart mottar meldingene eller til og med personen kan ha midlertidig mistet mottaket.

Du kan ikke se den nøyaktige datoen for siste tilkobling

Telegram gir deg en stor vekt på tilkobling av brukerne, så den viser detaljer om hvor lenge den ikke har vært tilkoblet. Jeg kan fortelle deg at hvis brukeren du antar har blokkert deg, er veldig aktiv og slutter å være så plutselig, er det et mulig tegn på at du ble blokkert.

Uten tilkobling

Regelmessig, hvis du er på listen deres, vil du se datoen eller bare en melding som sier det det har gått så lenge uten tilkobling. Hvis du innser over natten at deres siste tilkobling var for lenge siden, vil du få en ny indikasjon på at de ikke lenger vil ha deg på Telegram-kontoen sin.

Profilbildet ditt har forsvunnet

Profilbildene til kontaktene våre, så lenge de har oss lagret eller er offentlige, vil være synlige. I Telegram har vi muligheten til å se noen tidligere brukte bilder, som synes jeg er en veldig interessant suksess.

bilde

I tilfelle du alltid har sett kontaktbildet til brukeren du tror Jeg blokkerer deg og plutselig kan du ikke se det, er et annet av de usikre tegnene. Det er ganske sjelden at profilbilder plutselig forsvinner, med mindre det er en feil i plattformen.

Vær oppmerksom på at det også er tilfeller der personverninnstillinger hindrer deg i å se bilder, noe som kan generere skjevhet i vår forskning.

Hvordan bruke Telegram til å lytte til musikk
Relatert artikkel:
Hvordan bruke Telegram til å lytte til musikk

Som du kan se, det er ingen definitiv metode Hvordan vite om du har blitt blokkert på Telegram. Sannheten er at disse små tegnene kan gi deg noen tips om at det har skjedd, men det er ingen klar måte å definere det på.

Hvordan vite om du har blitt blokkert på Telegram 3

Alle detaljer å ta hensyn til og som ble vist tidligere, kan skyldes plattformfeil eller til og med at personen vi tror blokkerte oss, forlot Telegram midlertidig eller permanent.

Min anbefaling, selv om det høres overflødig ut, er det konsultere direkte med den andre brukeren Hvis du har et annet kontaktmiddel. Ta hensyn til konteksten som hendelsene skjedde i og at mistankene dine skyldes. Unngå misforståelser og spør om du virkelig ble blokkert før du trekker konklusjoner.


Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.