په تلیګرام کې د اړیکو حذف کولو څرنګوالی

د ټیلیګرام اړیکې

د کلونو په اوږدو کې، موږ ټول زموږ په تلیفون کې د اړیکو خورا اوږد لیست راټولوو، په شمول وټس اپ او ټلیګرام. هغه څه چې په پیل کې ښه وي (ډیر ملګري، ډیر مسلکي اړیکې، او نور) د زیاتوالي له امله خراب کیدی شي. ډیری تماسونه کولی شي ګټور وي. سربیره پردې ، داسې ملګري شتون لري چې نور ملګري او اړیکې نلري چې موږ نور ورته اړتیا نلرو او دا چې موږ به یقینا په راتلونکي کې ونه کاروو. له همدې امله دا په زړه پورې ده چې پوه شي د ټیلیګرام اړیکو حذف کولو څرنګوالی او یوازې د هغو کسانو سره پاتې شئ چې واقعیا زموږ سره علاقه لري.

د پاک او تازه اړیکو لیست ترلاسه کولو لپاره، تاسو باید پوه شئ چې په ټیلیګرام کې اړیکې د WhatsApp سره ورته ورته ډول تنظیم شوي. دا دی، دوی زموږ د ګرځنده تلیفون اړیکو سره همغږي شوي. اصلي توپیر دا دی چې دا همغږي شوي اړیکې پاتې کیږي په ټیلیګرام بادل کې خوندي شوی.

دا هم پیښیږي نامعلومې اړیکې زموږ د ټیلیګرام اړیکو لیست کې څرګندیږي. ولې دوی زموږ په لیست کې دي؟ ایا زما حساب یا تلیفون هیک شوی دی؟ آرام شه، دا د دې په اړه نه ده. وضاحت د ټیلیګرام فعالیت کې دی چې موږ ته اجازه راکوي د نورو کاروونکو سره چیټ وکړو چې نږدې ریډیس کې دي. په یاد ولرئ چې دا د ټیلیګرام لوی نړیوال بریا پایله ده ، کوم چې نن ورځ د سیارې شاوخوا 500 ملیون څخه ډیر کارونکي لري.

په هر حالت کې، د دې څخه د مخنیوي لپاره (کوم چې پخپله د ناغوښتل اړیکو د حذف کولو محدوده لاره ده) تاسو باید لاندې کار وکړئ:

  1. په ټیلیګرام کې، راځئ "اړیکې".
  2. بیا موږ انتخاب غوره کوو نږدې خلک ومومئ.
  3. په نهایت کې ، موږ کلیک کوو "ما ښکاره کول بند کړئ."
اړوند ماده:
ایا ټیلیګرام خوندي دی؟ موږ تاسو ته هر څه وایو

له بده مرغه، ټیلیګرام په یوځل کې د ډیری اړیکو حذف کولو لپاره ځانګړی اختیار نلري، د دې کولو یوازینۍ لار ده لرې یې کړئ یو په یو دا باید زموږ لپاره لویه ستونزه نه وي، ځکه چې د ټیلیګرام اړیکو حذف کولو پروسه خورا ساده ده او ډیر وخت به نه نیسي. دا هغه ګامونه دي چې د دې کولو لپاره یې تعقیب کړئ:

ټیلیګرام: ګام په ګام اړیکې حذف کړئ

دا زموږ د ټیلیګرام لیست څخه د اړیکې لرې کولو لپاره تعقیب پروسه ده ، ګام په ګام:

  1. د پیل لپاره، موږ غوښتنلیک خلاص کوو او موږ کړکۍ ته لاړو د هغه تماس چیټ چې موږ یې حذف کول غواړو.
  2. د چیٹ کړکۍ دننه، د اړیکې په نوم کلیک وکړئ، کوم چې په پورتنۍ برخه کې ښودل شوی.
  3. بیا یوه نوې کړکۍ خلاصیږي. په دې کې، موږ باید په درې نقطو آیکون باندې کلیک وکړئ (د کال آیکون سره څنګ کې ښکاري) او د هغه اختیارونو په مینځ کې چې ښودل شوي ، موږ غوره کوو "اړیکه حذف کړئ".
  4. د پروسې پای ته رسولو لپاره، تاسو باید ړنګول تایید کړئ ټیلیگرام ته.

مهم: که موږ یوازې اړیکه ړنګه کړو مګر خبرې اترې نه، دا به ښکاره پاتې شي، که څه هم د اړیکو د نوم پر ځای، یوازې د دوی د تلیفون شمیره به ښکاره شي. د خبرو اترو بشپړ او دقیق حذف کولو لپاره ، په ساده ډول د دې خبرو اترو مینو ته لاړشئ او اختیار غوره کړئ "چیټ ړنګ کړئ"

د بادل تماسونه ړنګ کړئ

د ټیلګرام بادل

لکه څنګه چې موږ په پیل کې وویل، د ټیلیګرام خبرې اترې د حذف کیدو وروسته بیرته ترلاسه کیدی شي، ځکه چې دوی په بادل کې زیرمه شوي. که موږ هغه څه چې موږ یې غواړو په بشپړه توګه له منځه یوسو او دا چې د دوی لږ څه نښې هم شتون نلري، موږ به یې هم له دې ځای څخه حذف کړو.

د دې ترلاسه کولو لپاره، هغه څه دي چې ترسره کیږي پاکه حافظه، کوم چې په تلیفون کې د ځای خالي کولو لپاره د مرحلې په توګه کار کوي ، کوم چې هم خراب ندی. دا په لاندې ډول ترسره کیږي:

  1. لومړی ګام ته ځي «تنظیمات» (په پورتنۍ چپ اړخ کې د درې پټو عکس).
  2. پدې مینو کې موږ لومړی غوره کوو "ډاټا او ذخیره" او بیا "د ذخیره کولو کارول".
  3. په نهایت کې ، موږ انتخاب غوره کوو "د ټیلیګرام کیچ پاک کړئ".

په ټیلیګرام کې اړیکې پټ کړئ

د ټیلیګرام اړیکې پټ کړئ

او څه پیښیږي کله چې موږ په بشپړ ډول ډاډه نه یو که موږ غواړو یو یا څو اړیکې حذف کړو ، مګر موږ غواړو زموږ "پاک" لیست ولرو؟ د دې لپاره، اختیار شتون لري د ټیلیګرام اړیکې پټ کړئ. دا موږ ته اجازه راکوي چې په زړه پورې اړیکې له پامه غورځوو، مګر په راتلونکي کې د دوی سره د اړیکو احتمال ساتل که چیرې موږ ورته اړتیا ولرو.

د اړیکو پټولو طریقه په لاندې ډول ده:

  1. لومړی، راځئ چې لیست ته لاړ شو خبرې اترې.
  2. هلته موږ هغه اړیکه غوره کوو چې موږ یې پټول غواړو او موږ خپله ګوته په هغې باندې له ښیې څخه کیڼ لور ته واړوو.
  3. په هغه اختیارونو کې چې څرګندیږي ، موږ یو یې غوره کوو "فایل". تاسو باید په دې کلیک وکړئ ترڅو د دې اړیکې سره خبرې پټې وي.

هغه ورځ چې موږ یې غواړو هغه اړیکه بیا وکاروئ چې موږ مخکې پټ کړي وو، ټول هغه څه چې تاسو یې باید وکړئ د خبرو اترو لیست پا pageه پورته او ښکته کولو سره بیا پورته کړئ. بیا به د "آرشیف شوي چټ" په نوم یوه برخه ښکاره شي. پدې کې، موږ هغه چیٹ غوره کوو چې موږ یې ژغورل غواړو او یو پیغام واستوو، د کوم سره چې دا به بیا ښکاره شي.


د مقالې مینځپانګه زموږ د اصولو سره سمون لري ایډیټیک اخلاق. د غلطۍ راپور ورکولو لپاره کلیک وکړئ دلته.

لومړی د تبصره کولو لپاره وئ

خپله نظر پرېږدئ

ستاسو د بریښنا لیک پته به خپره نه شي.

*

*

  1. د معلوماتو لپاره مسؤل: واقعیډیډ بلاګ
  2. د معلوماتو هدف: د سپیم کنټرول ، د نظر مدیریت.
  3. قانونیت: ستاسو رضایت
  4. د معلوماتو راټولول: معلومات به د قانوني مکلفیت پرته دریمې ډلې ته نه لیږدول کیږي.
  5. د معلوماتو ذخیره: ډیټابیس د Occentus شبکې (EU) لخوا کوربه شوی
  6. حقونه: په هر وخت کې تاسو کولی شئ خپل معلومات محدود ، له سره تنظیم او حذف کړئ.