Cum să ștergeți un cont Instagram

Dezactivați contul Instagram

Ștergeți un cont Instagram Este un proces foarte asemănător cu ștergeți un cont FacebookDintr-un motiv, ambele companii fac parte din același grup. În calitate de companie, doriți să vă păstrați cât mai mult posibil utilizatorii / clienții, Instagram ne oferă două metode pentru a nu mai folosi această platformă, fiecare cu obiective diferite.

Pe de o parte, găsim opțiunea care ne permite să dezactivăm temporar contul și, pe de altă parte, avem opțiunea de a elimina complet urmele noastre în această rețea socială. Fiecare dintre aceste două opțiuni, ne oferă rezultate diferite, deci trebuie să fim clari despre ceea ce ne oferă ambele opțiuni.

Articol asociat:
25 de trucuri pentru Instagram și faceți lucruri uimitoare

Dezactivați sau ștergeți contul Instagram

Instagram

Dezactivează-mi contul temporar

După cum putem deduce din numele acestor opțiuni, fiecare are efecte diferite asupra stării contului nostru. Procesul numit dezactivarea contului Instagram ne permite acest lucru întrerupeți temporar activitatea noastră pe această platformă cât vrem.

În acest fel, întregul nostru cont va rămâne ascuns de toată lumea. Ambele noastre fotografii, comentarii și aprecieri vor fi ascunse până când ne conectăm din nou la cont, deoarece în acel moment, platforma înțelege că doriți să utilizați din nou această rețea socială.

Ștergeți definitiv contul meu

Dimpotrivă, opțiunea Șterge contul Instagram presupune șterge complet profilul nostru în această rețea socială și odată cu aceasta, ștergeți tot conținutul pe care l-am publicat de când am deschis contul, astfel încât nu strică niciodată să faceți o copie de rezervă a întregului conținut pe care l-am publicat.

După ce confirmăm că dorim să ștergem contul Instagram, avem 30 de zile pentru a ne retrage, adică să anulați ștergerea contului și să îl utilizați în continuare ca de obicei. După acest timp va fi imposibil să ne recuperăm contul, fiind nevoiți să creăm un cont nou dacă vrem să revenim la platformă.

Descărcați tot conținutul publicat pe Instagram

link descărcare conținut Instagram

După cum am menționat în secțiunea anterioară, primul lucru pe care trebuie să îl facem înainte de a șterge contul Instagram, atâta timp cât dorim păstrați conținutul pe care l-am publicat, este de a face o copie de rezervă.

Pentru a solicita Instagram o copie a întregului conținut pe care l-am publicat pe rețeaua socială, putem face acest lucru din aplicația mobilă sau de pe un computer prin orice browser.

Odată ce am solicitat o copie a tuturor datelor noastre, platforma va dura maximum 48 de ore pentru a ne trimite un link pentru a descărca conținutul.

la descărcați conținut Instagram de pe un smartphone trebuie să parcurgem următorii pași:

Descărcați datele Instagram

  • Accesăm opțiunile configurație a aplicației, făcând clic pe cele trei linii orizontale care sunt afișate în colțul din dreapta sus.
  • Apoi, faceți clic pe Securitate.
  • În Securitate, faceți clic pe Descărcați datele.
  • În cele din urmă, trebuie să facem clic pe Aplica acum, după confirmarea faptului că e-mailul afișat corespunde contului din care dorim să descărcăm conținutul.

Dacă dorim să descărcăm conținut Instagram de pe un computer, procedăm după cum urmează:

Datele contului Instagram

  • Accesăm Site-ul Instagram și a introdus datele contului nostru.
  • Apoi, faceți clic pe imaginea avatarului nostru și accesați configurație.
  • În cadrul opțiunilor de configurare, faceți clic pe Confidențialitate și securitate, opțiune găsită în coloana din stânga.
  • Apoi, mergem la coloana din dreapta și căutăm opțiunea Descărcare de date și faceți clic pe Cereți descărcare.
  • În cele din urmă, confirmăm că e-mailul afișat corespunde contului nostru, selectăm formatul HTML și faceți clic pe următorul și introduceți parola noastră.

Este de preferat selectați formatul HTML în loc de JSON, deoarece acest lucru ne va permite să navigăm prin toate datele noastre într-un mod organizat printr-un link.

El Format JSON, Este un format de text simplu pe care îl putem deschide în orice aplicație, dar nu include un link, deci nu avem opțiunea de a găsi conținutul cu ușurință.

Articol asociat:
De ce nu funcționează Instagram? 9 motive și soluții

Cum să îmi dezactivez temporar contul Instagram

Dezactivați contul Instagram

Pentru a solicita dezactivarea contului nostru pe Instagram, trebuie să folosim un computer sau browserul smartphone-ului nostru, deoarece acest proces nu poate fi realizat direct din aplicație.

Deși nu este un proces complicat, se pare că de la Instagram nu vor ca acesta să fie un proces disponibil tuturor prin intermediul aplicației în sine și forțează utilizatorii să depuneți un efort mic pentru a vă atinge scopul.

Cel mai rapid mod de a ne dezactiva temporar contul Instagram, fără a trece prin meniurile de configurare este vizitând linkul: https://www.instagram.com/accounts/remove/request/temporary/.

Apoi, trebuie să selectăm motiv pentru care dorim să dezactivăm contul. În funcție de opțiunea pe care o selectăm, vor fi afișate informații suplimentare pentru a ne ajuta să rezolvăm problemele care ne-au forțat să ne suspendăm temporar activitatea pe platformă.

Odată ce am selectat motivul, să redactăm parola Pentru ca platforma să se asigure că suntem proprietarii legitimi ai contului și faceți clic pe Dezactivați temporar contul.

Articol asociat:
Cum să descărcați videoclipuri Instagram fără programe

Recâștigați utilizarea unui cont dezactivat

Pentru a folosi din nou contul Instagram pe care l-am dezactivat, trebuie doar să autentificare ori de câte ori dorim, fie prin aplicația pentru dispozitive mobile, fie printr-un browser.

Cum să-mi șterg definitiv contul Instagram

Ștergeți definitiv contul Instagram

La fel ca procesul de dezactivare temporară a unui cont Instagram, de ștergere permanent a contului Instagram, nu putem efectua procesul din aplicația însăși, deci suntem obligați să folosim versiunea web printr-un browser mobil sau printr-un computer.

Dar, cel mai curios lucru despre această funcție este că nu este disponibil în cadrul opțiunilor de configurare de pe web, deci, dacă căutați opțiunea, puteți înceta să o faceți, deoarece nu o veți găsi.

Dacă doriți să vă ștergeți contul Instagram pentru totdeauna, trebuie vizitați următorul link: https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/

În continuare, trebuie selectați motivul pentru care dorim să ștergem contul. În funcție de motivul pentru care selectăm, platforma ne va oferi diferite opțiuni care încearcă să ne ajute să înțelegem cum funcționează platforma. Singura opțiune care nu ne oferă informații suplimentare este un alt motiv.

la confirmați ștergerea contului, trebuie să introducem parola contului nostru. Acest lucru permite platformei să verifice dacă suntem proprietarii legitimi ai contului și că nu închidem un cont cu contul persoanei care folosește în mod obișnuit computerul.

La sfârșitul acestui proces, termenul limită trebuie să recuperăm contul cu tot conținutul pe care l-am publicat până acum. După acea dată, putem uita să o recuperăm pentru totdeauna.

Articol asociat:
Cum să știți dacă ați fost blocat pe Instagram cu acești pași simpli

Cum să recuperați un cont Instagram șters

După cum am comentat în secțiunea anterioară, avem doar 30 de zile de recuperat contul nostru Instagram după ce am parcurs toți pașii pentru închiderea contului. Pentru a-l recupera, trebuie doar să ne conectăm prin aplicația pentru dispozitive mobile sau prin orice browser de pe un computer.

Dacă au trecut mai mult de 30 de zile, chiar dacă Instagram nu a procedat încă la ștergerea completă a contului dvs., va fi imposibil să-l recupereziSingura soluție este redeschiderea unui cont nou, cu tot ceea ce implică acest lucru.


Conținutul articolului respectă principiile noastre de etică editorială. Pentru a raporta o eroare, faceți clic pe aici.

Fii primul care comenteaza

Lasă comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

  1. Responsabil pentru date: Actualidad Blog
  2. Scopul datelor: Control SPAM, gestionarea comentariilor.
  3. Legitimare: consimțământul dvs.
  4. Comunicarea datelor: datele nu vor fi comunicate terților decât prin obligație legală.
  5. Stocarea datelor: bază de date găzduită de Occentus Networks (UE)
  6. Drepturi: în orice moment vă puteți limita, recupera și șterge informațiile.