Cum să partajați fotografii cu Google Foto

Google Foto

De obicei, distribuim fotografiile și videoclipurile noastre prin aplicații de mesagerie precum WhatsApp, Telegram, Instagram etc. Cu toate acestea, este posibil și să partajați fotografii cu Google Photos, acea aplicație pe care o avem cu toții pe mobilul nostru Android. In orice caz, Ce este Google Foto și cum se utilizează? Ce avantaje are față de alte aplicații? Ce alte întrebuințări îi putem oferi?

În această postare, răspundem la aceste și la alte întrebări despre aplicația Google Photos. În plus, vom vedea aspecte precum care este capacitatea aplicației și cum puteți partaja și gestiona un album foto. Vom arunca o privire și la altele Trucuri Google Foto care sunt de mare ajutor.

Ce este Google Photos?

Aplicația Google Foto

Google Foto este o aplicație care funcționează ca Galerie, Editor foto și Backup care vine preinstalat pe aproape toate telefoanele Android. Desigur, îl puteți folosi și de pe dispozitivele dvs. iOS sau computerul dvs., indiferent de sistemul de operare pe care îl utilizați.

La fel, aplicația Este folosit pentru a face schimb de fotografii și videoclipuri cu persoanele de contact care au un cont Google. De asemenea, este posibil să vă partajați conținutul prin orice altă aplicație de mesagerie, număr de telefon sau e-mail direct din aplicație.

Google Foto
Google Foto
Dezvoltator: Google LLC
Preț: Gratuit

Cum să partajați fotografii cu Google Foto?

Google Foto

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă asigurați că aveți aplicația instalată pe mobil sau să o deschideți de pe computer. Pe locul doi, afiliați-vă contul Google la aplicație, astfel încât toate fotografiile și videoclipurile dvs. să fie încărcate automat în aplicație. Astfel vei fi gata să-l folosești.

Cu totul, Cum să partajezi fotografii cu Google Foto? Procedura este simplă și o puteți finaliza urmând aceste instrucțiuni:

  • Deschideți aplicația Google Foto pe dispozitivul mobil sau pe computer.
  • Conectați-vă la contul dvs. Google dacă nu ați făcut-o deja.
  • Alegeți o fotografie, o serie de fotografii sau un videoclip.
  • Faceți clic pe opțiunea „Partajare”.
  • Găsiți opțiunea „Trimite prin Google Foto”.
  • Selectați persoana de contact sau persoanele de contact cărora doriți să partajați fotografiile sau videoclipurile.
  • În cele din urmă, apăsați „Trimite”.

Ține minte că, când partajați un fișier prin Google Foto cu altcineva, trebuie doar să le atingeți numele din lista de contacte. În mod similar, dacă doriți să căutați un anumit contact, tot ce trebuie să faceți este să îi introduceți numele, e-mailul sau numărul de telefon. Amintiți-vă că puteți partaja conținut cu mai multe persoane simultan. Pentru asta, trebuie doar să selectezi numele pe care le dorești și gata.

Pe de altă parte, rețineți că în aplicația Google Foto puteți scrie un mesaj împreună cu conținutul pe care îl trimiteți. Aceasta înseamnă că o conversație este creată automat între dvs. și alte persoane, permițându-vă să utilizați Google Foto ca chat sau mesagerie. De fapt, ei pot continua să facă schimb de fotografii, videoclipuri sau aprecieri cu o limită de 20.000 de fotografii partajate.

Partajați albume foto

Creează un album în Google Foto

Acum ce dacă vrei partajați un album foto cu Google Foto? După ce v-ați conectat la contul dvs. Google și ați deschis Google Foto pe mobil, urmați acești pași:

  • Găsiți și atingeți opțiunea „Fotografii”.
  • Selectați fotografiile și videoclipurile pe care doriți să le adăugați la album.
  • Acum, faceți clic pe opțiunea Adaugă la – Album sau Album partajat.
  • Adăugați un titlu pentru album.
  • Apoi atingeți „Partajare”.
  • Alegeți persoana de contact cu care doriți să partajați albumul foto.
  • Apăsați „Trimite” și ați terminat.

În plus, Cum să vedeți fotografiile și videoclipurile pe care le-ați partajat cu Google Foto? Pentru a face acest lucru, trebuie să intri în aplicație și să atingi opțiunea „Partajat”. Acolo veți putea vedea o listă cu toate albumele și conversațiile pe care le-ați creat de-a lungul timpului în Aplicație. În plus, puteți șterge albumul oricând doriți, precum și fotografiile sau videoclipurile care fac parte din acesta.

Un alt punct pe care nu ar trebui să-l trecem cu vederea este cum să părăsești o conversație în Google Photos. În acest caz, ceea ce ar trebui să faci este să intri în conversație, să atingi fotografia ta de profil și, lângă numele tău, să selectezi opțiunea „Ieșire”. În acest mod simplu, puteți șterge conversația dorită.

Care sunt avantajele partajării fotografiilor cu Google Foto?

Google Foto

Google Photos este una dintre cele mai utilizate aplicații Google, nu numai datorită ușurinței sale de utilizare, ci și datorită avantajelor sale față de alte aplicații. Unul dintre cele mai bune beneficii este că puteți partaja fotografii, albume și videoclipuri prin cloud. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la stocarea internă a telefonului mobil.

Un alt avantaj al Google Foto este acesta capacitate excelentă de a vă organiza fotografiile și videoclipurile. De exemplu, puteți găsi toate fotografiile care aparțin unui chip, unui loc, documente, capturi de ecran, date, ocazii speciale etc. Chiar și în secțiunea „Căutare” puteți scrie informațiile care au legătură cu fotografia pe care doriți să o găsiți și atât.

Pe de altă parte, pe lângă partajarea conținutului, Google Foto vă permite să editați fotografiile și videoclipurile care sunt stocate. În acest sens, puteți adăuga filtre, estompa fundalul, schimba sau îmbunătăți culoarea fotografiei, decupa, ajusta sau desena fotografiile sau videoclipurile.

Partajați fotografii și videoclipuri creând un link în Google Foto

Partajați fotografii prin crearea unui link

Ei bine, o opțiune suplimentară pe care o are aplicația este aceea puteți crea un link sau un link pentru a partaja fotografii, videoclipuri sau albume cu alții. Acest lucru vă va permite să trimiteți conținut prin alte aplicații mobile precum WhatsApp, Telegram, Gmail, Instagram etc. Cum faci asta? Urmând pașii simpli de mai jos:

  • Introduceți Google Foto.
  • Alegeți o fotografie, un album sau un videoclip.
  • Atingeți opțiunea „Partajare”.
  • Acum, alegeți opțiunea „Creați un link”.
  • Selectați aplicația pe care doriți să o utilizați.
  • Selectați contactul sau căutați numele acestuia.
  • Atingeți „Trimite”.
  • Inteligent. În acest fel, veți fi partajat un link către o fotografie, un videoclip sau un album foto din aplicație.

Pe scurt, Google Photos este o aplicație de care poți profita din plin păstrați-vă imaginile organizate și partajați-le cu ușurință. Nu trebuie să descărcați o aplicație terță parte pentru a vă gestiona fotografiile și nici măcar nu aveți nevoie de altă aplicație de mesagerie pentru a le partaja. Trucurile pe care le-am menționat în această postare vă vor permite să explorați și să utilizați toate caracteristicile și avantajele acestei aplicații Google implicite.


Lasă comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

  1. Responsabil pentru date: Actualidad Blog
  2. Scopul datelor: Control SPAM, gestionarea comentariilor.
  3. Legitimare: consimțământul dvs.
  4. Comunicarea datelor: datele nu vor fi comunicate terților decât prin obligație legală.
  5. Stocarea datelor: bază de date găzduită de Occentus Networks (UE)
  6. Drepturi: în orice moment vă puteți limita, recupera și șterge informațiile.