اسان جي ڊوائس تان سڀ WhatsApp ڊيٽا کي ختم ڪريو

اسان جي ڊوائس تان سڀ WhatsApp ڊيٽا کي ختم ڪريو

اسان جي ڊوائس تان سڀ WhatsApp ڊيٽا کي ختم ڪريو، ھڪڙو امڪان آھي، پر ھڪڙو جيڪو گھڻا ماڻھو ڊڄن ٿا. سچ پچ آهي، هي هڪ اختيار آهي جيڪو موجود آهي ۽ مڪمل طور تي صحيح آهي، جيتوڻيڪ ان جا فائدا ۽ نقصان آهن. جيڪڏھن توھان ان بابت ٿورو ڄاڻڻ ۾ دلچسپي رکو ٿا، توھان کي ھي نوٽ پسند ايندو.

اڄ توهان سکندا نه رڳو اسان جي ڊوائيس مان WhatsApp جي سڀني ڊيٽا کي حذف ڪرڻ جا اثر، پر اهو پڻ ڪيئن ڪجي. مان واعدو ڪريان ٿو ته مختصر هجڻ ۽ موضوع ۾ تمام گهڻي نه وڃان، پر توھان کي سمجھڻ لاء توھان کي ڇا گھرجي.

وڌيڪ اشتهارن جي بغير، سکو ته توهان اسان جي ڊوائيس مان WhatsApp جي سموري ڊيٽا کي ڪيئن حذف ڪري سگهو ٿا ۽ ان کي ڇا متاثر ڪري سگهي ٿو.

اسان جي ڊوائس تان سڀ WhatsApp ڊيٽا کي حذف ڪرڻ جو مطلب ڇا آهي؟

اسان جي ڊوائيس مان سڀ WhatsApp ڊيٽا کي ختم ڪريو 0

اسان جي ڊوائيس مان WhatsApp جي سڀني ڊيٽا کي حذف ڪرڻ جي جرئت تي عمل ڪرڻ کان اڳ، اهو ذهن ۾ رکڻ ضروري آهي ته اسان ڇا ڪري رهيا آهيون. سچائييا اهو هڪ انتهائي پيچيده صورتحال آهي، پر اهو ڄاڻڻ ضروري آهي ته اسان ڇا ڪري رهيا آهيون.

ٻين قسطن ۾، اسان ڪيش صاف ڪرڻ بابت ڳالهايو آهي، جيڪو تيز لوڊ ڪرڻ لاء محفوظ ڪيل فائلن کي حذف ڪري ٿو. اهي، جيتوڻيڪ اهي اڳ ۾ حاصل ڪيل معلومات حاصل ڪرڻ ۾ مدد ڪن ٿا، ڪمپيوٽر کي سست ڪريو. جڏهن ته، هن صفائي جي اضافي ۾، اسان ڊيٽا کي حذف ڪندي لڌو.

ڊيٽا کي حذف ڪرڻ، ڪنهن به ايپليڪيشن ۾، بنيادي طور تي ساڳيو آهي، پر WhatsApp ۾ ان جا ڪجهه خاص اثر آهن. هي اختيار توهان کي ايپ ۾ محفوظ ڪيل سڀني معلومات کي مڪمل طور تي حذف ڪرڻ جي اجازت ڏئي ٿي. اهو ان کي نقصان نه پهچائيندو آهي، اهو صرف ان کي فيڪٽري سيٽنگون بحال ڪرڻ جي برابر آهي.

جئين توهان تصور ڪري سگهو ٿا، جڏهن فيڪٽري مان بحال ٿيو، اسان نه رڳو پنهنجون سندون وڃائي ويهون ٿا، پر اهي سڀئي عنصر جيڪي واپس نه ڪيا ويا آهن. جڏهن توهان ڊيٽا کي حذف ڪندا، چيٽ، ملٽي ميڊيا شيون، ۽ ڪجهه سيٽنگون شيون هميشه لاءِ گم ٿي وينديون. مان ورجائي ٿو، صرف جڏهن اهو اڳي ئي بيڪ اپ نه ڪيو ويو آهي.

هي حذف ڪرڻ جي اجازت ڏئي ٿو توهان جي ڪمپيوٽر تي جاء خالي ڪريو، مواد جي بحالي ۽ ٻيهر شروع ڪرڻ لاءِ تيار ٿي رهيو آهي. صورت ۾ توهان بيڪ اپ ڪيو آهي، ختم ٿيل ڊيٽا کي آساني سان بحال ڪري سگهجي ٿو.

توهان کي ذهن ۾ رکڻ گهرجي ته، جيتوڻيڪ توهان استعمال ڪريو WhatsApp مختلف ڊوائيسز تي, حذف ڪرڻ تي، اهو سڀني تي گم ٿي ويندو. ياد رکو ته توهان جو سيل فون هڪ ماءُ جي ٻيڙيءَ وانگر ڪم ڪري ٿو، جيڪو ٻين کي معلومات ۽ سگنل پيش ڪري ٿو، تنهن ڪري جيڪڏهن اهو تبديل ٿئي ٿو، اهي سڀ ائين ڪندا.

ڪيئن اسان جي ڊوائس تان سڀ WhatsApp ڊيٽا کي حذف ڪرڻ

اسان جي ڊوائس تان سڀ WhatsApp ڊيٽا کي حذف ڪرڻ لاء قدم سان قدم معلوم ڪرڻ جو وقت اچي ويو آهي. اهو چريو لڳي سگهي ٿو، پر ڊيٽا کي ختم ڪرڻ، سڌو سنئون ايپ مان نه ڪيو ويو آهي.

ٻي شيء توهان کي ڄاڻڻ گهرجي ته اهو صرف توهان جي ايپ ۾ توهان جي موبائل مان ٿي سگهي ٿو. وڌيڪ ادو کان سواء، هي عمل ڪرڻ جو طريقو آهي:

  1. پنھنجي ڊوائيس جي ٺاھ جوڙ مينيو تائين رسائي ڪريو. اهو عام طور تي هڪ ننڍڙو گيئر جي نمائندگي ڪري ٿو.
  2. جڏھن توھان داخل ٿيو، توھان کي ھيٺ وڃڻ گھرجي ھڪڙي اختيار ڏانھن "درخواستون”، اتي دٻايو.
  3. نون اختيارن مان، توھان کي ڳولڻ گھرجي ۽ ڪلڪ ڪريو "ايپليڪيشنن کي منظم ڪريو". بور1
  4. توهان سڀني نصب ٿيل ائپس سان هڪ فهرست ڳوليندا، WhatsApp ڏانهن اسڪرال ڪريو. نئين ونڊو تائين رسائي حاصل ڪرڻ لاء ان تي ڪلڪ ڪريو.
  5. جڏهن ايپ جي معلومات ڏيکاري ٿي، هيٺين حصي ۾ توهان 3 اختيارن سان هڪ بينر ڳوليندا. تي ڪلڪ ڪريو "صاف ڊيٽا".
  6. هڪ پاپ اپ مينيو ڏيکاريو ويندو، اتي صرف ٻه اختيار هوندا، تي ڪلڪ ڪريو "سڀ ڊيٽا صاف ڪريو". بور2
  7. پڪ ڪريو ته توهان واقعي اهو ڪرڻ چاهيو ٿا ۽ پوء ڪجهه سيڪنڊن جو انتظار ڪريو.

جڏهن توهان WhatsApp ۾ واپس لاگ ان ٿيندا آهيو، اهو توهان کان پڇندو توهان جي رسائي جي سند لاءِ. اهو ظاهر ڪندو ته اهو عمل ڪامياب هو. توهان پنهنجي چيٽ يا ملٽي ميڊيا عناصر تائين رسائي حاصل ڪرڻ جي قابل نه هوندا، توهان صرف انهن کي بيڪ اپ ذريعي بحال ڪرڻ جي قابل هوندا.

بيڪ اپ ٺاهڻ جو طريقو

توهان جي موبائيل تي WhatsApp ڊيٽا کي حذف ڪرڻ کان اڳ، هڪ بيڪ اپ ڪاپي ٺاهڻ جي صلاح ڏني وئي آهي، ان کي ڪرڻ جا ڪيترائي طريقا آهن، تنهنڪري هتي مان توهان کي هڪ طريقو ڏيکاريان ٿو. اهو سڀ ڪجهه پيچيده ناهي ۽ اهو عمل بنيادي طور تي Android ۽ iOS لاءِ ساڳيو آهي.

  1. پنھنجي موبائل ڊوائيس تي پنھنجي WhatsApp ايپليڪيشن کوليو.
  2. جڏهن توهان ان تائين رسائي ڪندا، مٿي ساڄي ڪنڊ ۾، توهان ڏسندا ٽي نقطا عمودي ترتيب سان، ڪلڪ ڪريو اتي ڪلڪ ڪريو نئين اختيارن کي ڊسپلي ڪرڻ لاء.
  3. اسان آخري آپشن ڏانهن رخ ڪنداسين، "جوڙ”، ان تي هلڪو ڪلڪ ڪندي. pla1
  4. جڏهن هڪ نئين ونڊو کلي، اسان کي اختيار ڳولڻ گهرجي "چٽس”، جتي اسان پريس ڪنداسين.
  5. چيٽ سيڪشن ۾، توهان کي اختيارن جو هڪ نئون مينيو ملندو، جنهن مان توهان کي ڳولڻ گهرجي "بيڪ اپ”. اهو نظر ايندو جڏهن توهان هيٺ ڏنل اختيارن ڏانهن اسڪرول ڪندا.
  6. رسائي ڪرڻ کان پوء، توهان ڪيترن ئي بيڪ اپ امڪانن کي ڏسڻ جي قابل هوندا، بشمول بادل ۾. انهي حالت ۾، اسان فوري طور تي ٺاهڻ ۾ دلچسپي رکون ٿا، تنهنڪري اسان تي ڪلڪ ڪريو "محفوظ ڪريو". pla2
  7. ڪجھ سيڪنڊن جو انتظار ڪريو ۽ ڪاپي خودڪار ٿي ويندي. جيڪڏهن توهان چاهيو ته اهو انڪوڊ ٿي سگهي ٿو.

جئين توهان ڏسي سگهو ٿا، اهو هڪ بلڪل سادو طريقو آهي، اهو صرف ضروري اختيارن کي داخل ڪرڻ ۽ هدايتن تي عمل ڪرڻ جي ضرورت آهي. ان کان پوء، توهان ڊيٽا کي ختم ڪرڻ جاري رکي سگهو ٿا، ڪنهن به شيء کي وڃائڻ جي خطري کان سواء.

ڇو اسان جي ڊوائس تان سڀ WhatsApp ڊيٽا حذف

Copia

هتي مختلف سبب آهن ته توهان کي پنهنجي موبائيل تي WhatsApp ڊيٽا کي حذف ڪرڻ گهرجي، جڏهن ته، مان توهان کي ٻڌائيندس 3 سڀ کان عام جيڪي ٿي سگهن ٿا:

  • خالي جي جاء تي: ٿي سگھي ٿو توھان جي فون تي تمام گھڻيون شيون محفوظ ٿيل ھجن يا اھو ٿي سگھي ٿو ته بلڪل ختم ٿيل ھجي. جڳهه خالي ڪرڻ هميشه توهان جي ڊوائيس جي آپريشن کي بهتر ڪرڻ ۾ مدد ڪري ٿي، WhatsApp عام طور تي ڪيترائي عنصر آهن.
  • سامان ڏيو: جيڪڏهن توهان پنهنجي موبائيل ڊوائيس کي تبديل ڪرڻ وارا آهيو ۽ ان کي ڪنهن ٻئي شخص ڏانهن منتقل ڪرڻ چاهيو ٿا، اهو ضروري آهي ته ڊيٽا کي ختم ڪرڻ ضروري آهي. عام طور تي هر شي فيڪٽري بحال ڪئي وئي آهي، جڏهن ته، اهڙا ڪيس آهن جتي اهو ضروري ناهي، خاص طور تي جڏهن اهو ويجهي مائٽن جهڙوڪ پراڻن بالغن يا ٻارن لاء آهي.
  • خراب ٿيل ڊيٽا: هن فهرست ۾ ذڪر ڪيل سببن مان، اهو هڪ گهٽ ۾ گهٽ عام آهي. بهرحال، جيڪڏهن توهان وٽ خراب فائلون يا ڊيٽا آهن، اهو ضروري آهي ته سڀني ڊيٽا کي ختم ڪرڻ ۽ ايپليڪيشن کي ٻيهر شروع ڪرڻ لاء.
WhatsApp 0 تي ٻه پروفائل تصويرون
جڙيل مضمون
WhatsApp تي ٻه پروفائل فوٽوز رکڻ سان پنهنجي رازداري کي محفوظ ڪريو

مون کي اميد آهي ته توهان هن نوٽ مان لطف اندوز ٿيو، جتي اسان سکيو ته ڪيئن پنهنجي موبائل ڊيوائس مان WhatsApp ڊيٽا کي حذف ڪرڻ. مرحلا ڏاڍا مخصوص، ٿورا ۽ واقعي سادا آھن. ممڪن آهي، نون تازه ڪارين ۾، اچو ته ڪجهه تبديلين جي حوالي سان، جيڪو اسان کي موضوع تي ٻيهر بحث ڪرڻ جي هدايت ڪندو. ايندڙ موقعي تائين.


تبصرو ڪرڻ جو پهريون

پنهنجي راءِ ڏيو

پنهنجي اي ميل ايڊريس شايع نه ڪيو ويندو. گهري شعبن سان لڳل آهن *

*

*

  1. ڊيٽا جو ذميوار: ايٽوئلائيڊ بلاگ
  2. ڊيٽا جو مقصد: ڪنٽرول سپيم ، تبصرو جي انتظام.
  3. سازش: توهان جي رضامندي
  4. ڊيٽا جي ابلاغ: ڊيٽا کي قانوني ذميواري کانسواءِ ٽئين پارٽين تائين رسائي نه ڏني ويندي.
  5. ڊيٽا اسٽوريج: ڊيٽابيس اويسينٽس نيٽورڪ (اي يو) پاران ميزباني ڪيل
  6. حق: ڪنهن به وقت توهان پنهنجي معلومات کي محدود ، ٻيهر ۽ ختم ڪري سگهو ٿا.