منهنجو ٽيليگرام اڪائونٽ مستقل طور ڪيئن ختم ڪجي

منهنجو ٽيليگرام اڪائونٽ مستقل طور ڪيئن ختم ڪجي

اڄ، تار اهو WhatsApp لاءِ بهترين متبادلن مان هڪ آهي ۽، ڪيترن ئي لاءِ، دنيا ۾ سڀ کان وڏي پيماني تي استعمال ٿيندڙ فوري پيغام رسائيندڙ ايپ. هي ايپليڪيشن، گذريل سال، عالمي سطح تي 10 مقبول ترين ايپس ۾ شامل ٿيڻ ۾ ڪامياب ٿي، ۽ هن وقت هر مهيني 500 ملين کان وڌيڪ فعال استعمال ڪندڙ آهن، هڪ انگ جيڪو وڌي رهيو آهي، ان کان به وڌيڪ جڏهن WhatsApp ۽ ٻين سوشل ميڊيا پليٽ فارمز ختم ٿي ويا آهن، تمام گهڻو. صارفين تيزي سان ٽيليگرام اڪائونٽ ٺاهي رهيا آهن.

بهرحال، جيئن ته شامل ٿيڻ وارا ڪيترائي آهن، ٻيا پنهنجي ٽيليگرام اڪائونٽ کي وساري ڇڏڻ چاهيندا آهن، ۽ ان کي مڪمل طور تي حذف ڪرڻ کان سواء ٻيو ڪو بهتر طريقو ناهي. تنهنڪري هتي اسان وضاحت ڪريون ٿا توهان جي ٽيليگرام اڪائونٽ کي مستقل طور تي ڪيئن ختم ڪجي، ۽ اسان اڳتي ڪريون ٿا.

پنهنجي ٽيليگرام اڪائونٽ کي مڪمل طور تي هن طريقي سان ختم ڪريو

ٽيليگرام اڪائونٽ هميشه لاءِ ڪيئن ختم ڪجي

ڪيترائي ڀيرا اسان اهو مڃڻ جي غلطي ڪندا آهيون ته صرف لاگ آئوٽ ٿيو تار اڪائونٽ غير فعال ٿيڻ کان پوءِ جلدي غائب ٿي ويندو، ۽ نه. سچ اهو آهي ته اهو ساڳيو ئي اثرائتو هوندو، تنهنڪري توهان جي پروفائل توهان جي رابطن ڏانهن ظاهر ٿيندي رهندي، جيڪڏهن اهي توهان کي انهن جي موبائل فون تي آهن.

ان ڪري، جيڪڏھن توھان نٿا چاھيو تہ توھان جو کاتو گھمڻ ڦري وڃي ۽ توھان جا دوست، واقفڪار ۽ ڪٽنب توھان ڏانھن لکن، اھو سوچڻ ته توھان انھن جا پيغام وصول ڪندا ۽ ان جي ذريعي انھن کي جواب ڏيندا، ھيٺ ڏنل قدمن تي عمل ڪريو جيڪي اسان بيان ڪريون ٿا:

  1. پهرين شيء توهان کي ڪرڻ گهرجي جيڪڏهن توهان پنهنجي ٽيليگرام اڪائونٽ کي هميشه لاء حذف ڪرڻ چاهيو ٿا داخل ٿيو هي ڪڙي
  2. اتي توهان کي پنهنجو موبائل نمبر داخل ڪرڻ گهرجي، ان جي لاڳاپيل ملڪ جي ڪوڊ سان. هتي، مثال طور، صحيح فارميٽ ظاهر ڪيو ويو آهي جنهن سان ان کي لازمي داخلا داخل ٿيڻ گهرجي.
  3. پوء توھان کي ڪرڻو پوندو "اڳيون" بٽڻ تي ڪلڪ ڪريو (جيڪڏهن اهو انگريزيءَ ۾ ظاهر ٿئي ٿو) يا «Next»، جيڪو فون نمبر باڪس جي هيٺان آهي.
  4. بعد ۾ توهان پنهنجي ٽيليگرام اڪائونٽ ۾ هڪ ڪوڊ وصول ڪندا. اهو عام طور تي انگن ۽ اکر تي مشتمل آهي، انهي سان گڏ منفرد ۽ هڪ وقت جي استعمال سان.
  5. لاڳاپيل ڪوڊ جيڪو توهان بعد ۾ حاصل ڪيو آهي توهان کي ان کي ان صفحي تي داخل ڪرڻو پوندو جنهن ڏانهن مٿي ڏنل لنڪ توهان کي ورتو، جيئن آهي ۽ بغير ڪنهن غلطي جي.
  6. آخرڪار، ۽ ھاڻي پنھنجي ٽيليگرام اڪائونٽ کي مستقل ۽ ھميشه لاءِ ڊاھڻ لاءِ، توھان کي ضرور ڳولھيو ۽ بٽڻ تي ڪلڪ ڪريو "منهنجو اڪائونٽ حذف ڪريو" جيڪو صفحي جي اسڪرين تي ظاهر ٿئي ٿو جتي توهان ڪوڊ داخل ڪيو آهي، بغير ڪنهن به اشتهار جي.

تنهن ڪري توهان پنهنجي ٽيليگرام اڪائونٽ کي ختم ڪرڻ جو وقت مقرر ڪري سگهو ٿا

ٽيليگرام ۾ اڪائونٽ ختم ڪريو

ٽيليگرام هڪ انسٽنٽ ميسيجنگ ايپ آهي جنهن ۾ ڪيترائي فيچرز ۽ فيچرز موجود آهن جيڪي WhatsApp ۽ ان وانگر ٻين ۾ نه ٿا ڳولي سگهجن، ۽ اهو ئي سبب آهي ته اهو ڪيترن ئي پهلوئن ۾ منفرد آهي، جنهن ڪري ڪيترائي ان کي اڄ دنيا جي بهترين فوري پيغام رسائيندڙ ايپليڪيشن سمجهن ٿا. ڏينهن. ان جي سڀ کان دلچسپ خاصيتن مان هڪ آهي هڪ اڪائونٽ کي حذف ڪرڻ؛ اتي ھڪڙو فنڪشن آھي جيڪو توھان کي پروگرام ڪرڻ جي اجازت ڏئي ٿو ان جي حتمي خاتمي کي ڪجھ قدمن ۾، ۽ اتي ڪيئن حاصل ڪجي اھو آھي جيڪو اسان ھيٺ بيان ڪريون ٿا:

  1. هميشه لاءِ ٽيليگرام اڪائونٽ کي ختم ڪرڻ لاءِ۽ توهان کي صرف ايپ کولڻو آهي ۽ پوءِ ٽي افقي بارن جي آئڪن تي ڪلڪ ڪريو جيڪو اسڪرين جي مٿين کاٻي ڪنڊ ۾ واقع آهي. هڪ دفعو توهان اتي ڪلڪ ڪيو، هڪ مينيو کاٻي پاسي کان ڏيکاريو ويندو، مختلف اختيارن ۽ داخلن سان.
  2. بعد ۾ توھان کي بٽڻ دٻائڻو پوندو "سيٽنگون"، جيڪو ايپليڪيشن ۽ اڪائونٽ سيٽنگون سيڪشن ڏانهن وٺي ويندو.
  3. ايندڙ ڪم ڪرڻ لاء آهي "پرائيويسي ۽ سيڪيورٽي" تي ڪلڪ ڪريو.
  4. پوء اتي وڃو ۽ هيٺ "جيڪڏهن مان ٻاهر آهيان" جي داخلا تي ڪلڪ ڪريو، جيڪو "منهنجو اڪائونٽ حذف ڪريو" سيڪشن ۾ ڳولهي سگهجي ٿو.
  5. آخرڪار، ونڊو ۾ جيڪو ظاهر ٿئي ٿو اتي، جيڪو آهي "ڪائونٽ جي خود تباهي"، توهان کي اهو وقت چونڊڻ گهرجي جنهن ۾ اڪائونٽ ختم ڪيو ويندو جيڪڏهن توهان ان عرصي دوران گهٽ ۾ گهٽ هڪ ڀيرو آن لائن نه آهيو. مان چونڊڻ جا اختيار آهن هڪ مهينو، ٽي مهينا، ڇهه مهينا، ۽ هڪ سال. هن طريقي سان، توهان جي ٽيليگرام اڪائونٽ جي خودڪار حذف ٿيڻ جو وقت مقرر ڪيو ويندو.

ٽيليگرام مان ڪيئن لاگ آئوٽ ٿيو

ٻئي طرف، جيڪڏهن توهان صرف ٽيليگرام مان لاگ آئوٽ ٿيڻ چاهيو ٿا ۽ پنهنجو اڪائونٽ رکو ۽ پوءِ ان ۾ ٻيهر لاگ ان ٿيو، هيٺ ڏنل قدمن تي عمل ڪريو:

  1. پنهنجي موبائيل تي ٽيليگرام کوليو ۽ آئڪن تي ڪلڪ ڪريو ٽن افقي بارن سان جيڪو اسڪرين جي مٿين کاٻي ڪنڊ ۾ واقع آهي.
  2. ان کان پوء "سيٽنگون" داخلا تي ڪلڪ ڪريو، جيڪو ڊراپ ڊائون مينيو ۾ ظاهر ٿئي ٿو.
  3. پوء اسڪرين جي مٿي ساڄي ڪنڊ ڏانھن وڃو ۽ سرچ لوگو جي اڳيان ٽن نقطن جي آئڪن تي ڪلڪ ڪريو. اتي توھان کي بٽڻ تي ڪلڪ ڪرڻ گھرجي "سيشن بند ڪريو". ان کان پوء توهان ڪنهن به ڊوائيس تان ٽيليگرام ۾ لاگ ان ڪري سگهو ٿا، جيتوڻيڪ ايپليڪيشن ڪيترن ئي ٽرمينلز مان هڪ ئي وقت ڪنهن به اڪائونٽ جي استعمال جي اجازت ڏئي ٿي، چاهي اهي موبائل فون، ڪمپيوٽر يا ٽيبليٽ هجن.

ٻئي طرف، اها ڳالهه نوٽ ڪرڻ جي قابل آهي ته اهي سڀئي مرحلا جيڪي اسان هن سبق واري آرٽيڪل ۾ ظاهر ڪيا آهن، ايپ يا پروگرام ۾ عملي طور تي ساڳئي طريقي سان ٻنهي Android ۽ iOS (iPhone) موبائيل تي ۽ ونڊوز ڪمپيوٽرن ۽ ٻين تي. آپريٽنگ سسٽم.

به، توهان هيٺ ڏنل مضمونن تي هڪ نظر وٺي سگهو ٿا جيڪي اسان هيٺ ڏنل پھانسي ڇڏيندا آهيون؛ اهي سڀئي ٽيليگرام سان گڏ آهن ۽ انهن ۾ توهان ڳولي سگهو ٿا ڪيتريون ئي تجويزون، سبق، مدد، ترڪيبون ۽ تجسس جيڪي توهان کي ايپ بابت نه ڄاڻندا هئا، ٻين شين سان گڏ مختلف عنوانن تي:


مضمون جو مواد اسان جي اصولن تي عمل ڪري ٿو ايڊيٽوريل اخلاقيات. غلطي ڪلڪ ڪرڻ جي رپورٽ لاءِ هتي.

تبصرو ڪرڻ جو پهريون

پنهنجي راءِ ڏيو

پنهنجي اي ميل ايڊريس شايع نه ڪيو ويندو. گهري شعبن سان لڳل آهن *

*

*

  1. ڊيٽا جو ذميوار: ايٽوئلائيڊ بلاگ
  2. ڊيٽا جو مقصد: ڪنٽرول سپيم ، تبصرو جي انتظام.
  3. سازش: توهان جي رضامندي
  4. ڊيٽا جي ابلاغ: ڊيٽا کي قانوني ذميواري کانسواءِ ٽئين پارٽين تائين رسائي نه ڏني ويندي.
  5. ڊيٽا اسٽوريج: ڊيٽابيس اويسينٽس نيٽورڪ (اي يو) پاران ميزباني ڪيل
  6. حق: ڪنهن به وقت توهان پنهنجي معلومات کي محدود ، ٻيهر ۽ ختم ڪري سگهو ٿا.