Kako za vedno izbrisati Be Real

Kako za vedno izbrisati Be Real

Kako za vedno izbrisati Be Real

Bodi resničen je eden zadnjih Internetna socialna omrežja kaj jemlješ vzpon in popularnost med uporabniki tovrstne spletne platforme. Še posebej tisti, ki začenjajo zapuščati druge bolj znane, tako zaradi navadne sitnosti, izčrpanosti, površnosti skupnosti ali pomanjkanja zasebnosti njenega operaterja.

In za to ponuja a enostaven in hiter postopek registracije. Vendar ima, tako kot nekatera druga družbena omrežja, a precej zapleten ali prikrit postopek registracije. Zato vedeti “kako za vedno izbrisati profil Be Real” običajno postane nekaj zelo uporabnega, če kmalu po poskusu ne želimo več ostati v njem, pustimo svoje podatke.

naučite se, kako začasno ali trajno izbrisati svoj instagram račun

In preden začnete s tem novim hitrim vodnikom “kako za vedno izbrisati profil Be Real”, priporočamo, da nato raziščete druge uporabne povezane vsebine z Instagram, kot so:

naučite se, kako začasno ali trajno izbrisati svoj instagram račun
Povezani članek:
Kako izbrisati Instagram račune iz mobilnega telefona
Kako enostavno uporabljati Instagram
Povezani članek:
Kako uporabljati Instagram iz nič

Kratek vodnik o tem, kako za vedno izbrisati profil Be Real

Kratek vodnik o tem, kako za vedno izbrisati profil Be Real

Malo o socialnem omrežju

Ker je to prvič da to obravnavamo Socialna mreža en Mobilni forum, je vredno na kratko opisati, kar je enako. In kot smo razložili na začetku, je Be Real novo socialno omrežje, ki običajno pritegne pozornost svojih novih uporabnikov, med drugim tudi zato, ker za razliko od drugih RRSS omogoča deljenje vsebine (fotografije in slike) s prijatelji, Sledi zelo različna osnovna in preprosta pravila na običajne, ki jih bomo spoznali v nadaljevanju.

Na primer: mobilna aplikacija obvesti uporabnike enkrat na dan, prek a sporočilo (obvestilo) kaj lahko delite vsebino v naslednjih 2 minutah. Tako vsi delijo ustvarjeno vsebino hkrati, in si oglejte ostale. In pod pogojem, da če delite vsebino, lahko vidite tudi tisto drugih. Sicer ne.

Poleg tega, naložena vsebina traja 24 ur (1 dan), ki družabnem omrežju dodaja, da efemerna vsebinska komponenta, ki je bila všeč mnogim in ki je bila očitno zelo uspešna. Ker to običajno vzbuditi radovednost od, kaj delajo naši kontakti (družina, prijatelji in znanci) v tistem trenutku.

Končno in med drugimi zanimivostmi vse vsebina v skupni rabi je objavljena geolocirano razen če je prej navedeno drugače. In na vsaki deljeni vsebini lahko označimo, ali bo zasebno (vidno našim prijateljem in sledilcem) o javni (vsi, ki so registrirani na platformi), če ga vključimo v rubriko Odkrij.

BeReal. Deine Freunde in echt.
BeReal. Deine Freunde in echt.
razvijalec: pivo
Cena: brezplačno
BeReal. Deine Freunde in echt.
BeReal. Deine Freunde in echt.
razvijalec: pivo
Cena: brezplačno

Koraki, ki jih morate upoštevati, da za vedno izbrišete profil Be Real

Koraki, ki jih morate upoštevati, da za vedno izbrišete profil Be Real

Ko izbrisati naš profil ali uporabniški račun iz Be Real, ta postopek mnogim običajno ni lahko dostopen ali viden, vendar z korake spodaj to boste dosegli hitro in brez težav:

  1. Na svoji napravi izvajamo mobilno aplikacijo.
  2. Prijavimo se v mobilno aplikacijo Be Real.
  3. Kliknite sliko našega avatarja, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu.
  4. Pritisnemo ikono menija z nastavitvami (tri točke, ki se nahajajo zgoraj in desno, na zaslonu).
  5. Ko ste v nastavitvah BeReal, kliknite možnost »Pišite nam«.
  6. Znotraj novega zaslona menija moramo pritisniti možnost »Izbriši moj račun«, ki se nahaja na koncu.
  7. Nato moramo na novem zaslonu klikniti možnost »Da, prepričan sem«, da trajno izbrišemo svoj račun BeReal.
  8. Nato se postopek konča s prikazom dokončnega datuma zaprtja našega računa na platformi Be Real. Kar je običajno približno 15 dni kasneje.
  9. Nato se aplikacija nekaj sekund kasneje samodejno zapre.

Vse to, kot je razvidno iz naslednjih slik:

1. korak - Izbrišite račun

2. korak - Izbrišite račun

opomba: V 8. koraku lahko po želji dodamo ali izberemo nekaj razlogov, zakaj želimo zapreti svoj profil ali uporabniški račun. In tudi, v teh 15 dneh zaprtja se ne smemo več prijaviti, sicer bo postopek zaprtja samodejno preklican.

Kako odpreti Facebook stran
Povezani članek:
Kako odpreti Facebook stran
Kako videti zasebni Facebook
Povezani članek:
Kako videti zasebni Facebook

Več povezanih informacij

Več informacij o Be Real

Upamo, da ta hitri vodnik naprej “kako za vedno izbrisati profil Be Real”. Medtem ko, če želite izvedeti nekaj več o tem novo socialno omrežje, lahko raziščete njegove uradna spletna stran V naslednjem povezava. In če želite izvedeti več o tem, ga lahko neposredno obiščete Pogosta vprašanja.

Na koncu nam sporočite, če je bila vsebina uporabna ali je delovala za vas prek komentarjev. Prav tako ne pozabite delite ta hitri vodnik s svojim prijatelji in družina ali stike iz vaših družbenih omrežij. Da tudi oni to preberejo in kdaj uporabijo v praksi, če jo potrebujejo zase ali za druge. In ne pozabite raziskati več vadnic našo spletno stran, da bi še naprej spoznavali različne tehnologije.


Pustite svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

*

*

  1. Za podatke odgovoren: Blog Actualidad
  2. Namen podatkov: Nadzor neželene pošte, upravljanje komentarjev.
  3. Legitimacija: Vaše soglasje
  4. Sporočanje podatkov: Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam, razen po zakonski obveznosti.
  5. Shranjevanje podatkov: Zbirka podatkov, ki jo gosti Occentus Networks (EU)
  6. Pravice: Kadar koli lahko omejite, obnovite in izbrišete svoje podatke.