Kako blokirati nekoga na TikToku: preprosti koraki za zaščito vaše zasebnosti

Kako blokirati nekoga na TikTok

TikTok je eno najpogosteje uporabljanih družbenih omrežij v Španiji in ponuja določene funkcionalnosti, ki nam omogočajo večjo zasebnost in varnost znotraj platforme. Najpogosteje uporabljen varnostni ukrep je blokiranje uporabnikov, kar dopušča vsako dobrega počutja družbeno omrežje. torej danes Poglejmo, kako blokirati nekoga na TikTok iz njegovega profila.

Zaščitite se pred slabimi vplivi na TikTok

Prijavi uporabnike na Tiktok

Dobra in slaba stran TikToka je, da je vsebina na tej platformi skoraj vedno kratkotrajna. Vendar pa obstajajo videoposnetki ali sporočila, ki lahko na nas negativno vplivajo na več kot začasen način. Zaradi tega razloga znati moramo filtrirati vsebino, ki jo vidimo, pri čemer za seboj puščamo vsebino, ki nam ni všeč ali nam na nek način škodi. Zaščitite se lahko na več načinovVendar Najbolj neposreden način za to je blokiranje uporabnikom, katerih interakcije negativno vplivajo na nas.

Čeprav ima TikTok negativno stran, obstajajo tudi uporabniki, ki blestijo nasprotno. Na TikToku obstajajo računi, ki so namenjeni ustvarjanju pozitivno naravnanih vsebin, kot je HopeCore. Ti računi tvorijo platformo bolj pozitivno mesto In morda je zanimivo, da algoritem tega družbenega omrežja učite, da imate raje vsebine s pozitivno miselnostjo.

Za poučevanje algoritma TikTok boste morali znati izbrati vsebino in uporabnike, ki jim sledite ali jih vidite. To je edini način za zaznavanje tako negativnih kot pozitivnih vsebin, komentarjev in uporabnikov. Lahko je reči, a težje doseči, čeprav vam bom danes razložil, kako lahko z blokiranjem uporabnikov odstranite negativno vsebino. Poglejmo, kako se to naredi.

Blokiraj uporabnika

Kaj se zgodi, ko nekoga blokirate na TikTok

Blokiranje uporabnika na TikTok je odlično orodje za čiščenje vsebine, ki jo vidite na platformi. Če na tem družbenem omrežju najdete komentar ali videoposnetek, ki vam povzroča nelagodje, Uporabnike, ki so naložili to vsebino, lahko blokirate, tako da ne boste več videli interakcije te osebe..

Natančneje, ko blokiramo uporabnika, naredimo to jim ne dovolite, da vidijo vašo vsebino in kakor koli komunicirajo z vami. To pomeni, da ne morejo komentirati vaših videoposnetkov ali prenosov v živo, vam slediti ali všečkati vaše vsebine. In seveda je obojestransko, Prav tako ne boste videli njihove vsebine ali njihovih sporočil in interakcij znotraj platforme.

Torej, če je tisto, kar želite blokirati uporabnika na TikTok Slediti morate naslednjim korakom.

  1. Dostop do profil druge osebe želite blokirati.
  2. Pritisnite ikono "Deliti" predstavljen s puščico, ki jo boste videli v zgornjem desnem kotu zaslona.
  3. Zdaj pritisnite možnost "Blokirati" in v naslednjem oknu, ki se prikaže na zaslonu, znova kliknite "Blokirati".

Pripravljen, tega uporabnika ste že blokirali. Zdaj, če ste nekoga pomotoma blokirali ali preprosto želite razveljaviti blokado, lahko blokiranega uporabnika odblokirate na enak način. Samo odpreti moraš uporabnikov profil in slediti korakom, da ga blokiraš, vendar namesto možnosti »Zakleni« se prikaže možnost »Odkleni«..

Poleg tega se bo v profilu blokiranega uporabnika pojavil gumb, ki označuje "Odblokiraj", če želite to storiti na samem zaslonu profila. Tako enostavno je, ampak kot pravim Težko je zagotoviti, da nam vir prikazuje samo pozitivno vsebino za nas. Če želite to narediti, preprosto nadaljujte z blokiranjem tistih računov ali uporabnikov, ki vam niso všeč, in sledite tistim, ki so vam všeč.

Ali ste morali v tem času blokirati veliko uporabnikov? Berem te v komentarjih.


Pustite svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

*

*

  1. Za podatke odgovoren: Blog Actualidad
  2. Namen podatkov: Nadzor neželene pošte, upravljanje komentarjev.
  3. Legitimacija: Vaše soglasje
  4. Sporočanje podatkov: Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam, razen po zakonski obveznosti.
  5. Shranjevanje podatkov: Zbirka podatkov, ki jo gosti Occentus Networks (EU)
  6. Pravice: Kadar koli lahko omejite, obnovite in izbrišete svoje podatke.