Aaron Rivas

Unë jam një shkrimtar dhe redaktor i apasionuar pas teknologjisë, veçanërisht pajisjeve Android. I përkushtohem të shkruaj për kompjuterë, pajisje, telefona inteligjentë, orë inteligjente, pajisje të veshura, sisteme të ndryshme operative, aplikacione dhe gjithçka që lidhet me geeks. Interesimi im për këtë fushë filloi që i vogël, kur u magjepsa nga eksplorimi i funksioneve dhe mundësive të kompjuterëve të parë personal. Që atëherë, nuk kam reshtur së mësuari dhe përditësuari me të rejat dhe tendencat më të fundit në botën teknologjike. Më pëlqen shumë puna ime, pasi më lejon të ndaj njohuritë dhe përvojën time me përdoruesit dhe fansat e tjerë. Për më tepër, më pëlqen të testoj dhe analizoj produkte dhe shërbime të reja që dalin në treg dhe të ofroj mendimin tim të sinqertë dhe profesional.