Ignacio Sala

Kompjuteri im i parë ishte një Amstrad PCW, një kompjuter me të cilin fillova të bëj hapat e mi të parë në informatikë. Pas pak, në duart e mia erdhi një 286, me të cilin pata mundësinë të provoja DR-DOS (IBM) dhe MS-DOS (Microsoft) përveç versioneve të para të Windows ... Apeli që bota e shkencës kompjuterike në fillim të viteve '90, udhëhoqi thirrjen time për programim. Unë nuk jam një person që jam i mbyllur për opsione të tjera, prandaj përdor të dy Windows dhe macOS çdo ditë dhe në mënyrë sporadike distro të rastit të Linux. Secili sistem operativ ka pikat e tij të mira dhe pikat e tij të këqija. Askush nuk është më i mirë se tjetri. E njëjta gjë ndodh me smartphone, as Android nuk është më i mirë dhe as iOS nuk është më i keq. Ata janë të ndryshëm dhe meqenëse më pëlqejnë të dy sistemet operative, i përdor gjithashtu rregullisht.