Miguel Hernandez

Almeriense, avokat, redaktor, geek dhe adhurues i teknologjisë në përgjithësi. Gjithmonë në ballë për sa i përket softverit dhe produkteve të harduerit, pasi që produkti im i parë për PC që më reziston më ra në duart e mia. Analizuar vazhdimisht, testuar dhe parë nga një këndvështrim kritik se çfarë ka për të na ofruar teknologjia më aktuale, si në nivelin e harduerit ashtu edhe të softuerit. Mundohem t'ju tregoj sukseset, por më shumë i shijoj gabimet. Unë analizoj një produkt ose bëj një tutorial sikur po ia tregoja familjes time. Në dispozicion në Twitter si @ miguel_h91 dhe në Instagram si @ MH.Geek.