Aaron Rivas

Shkrimtar dhe redaktor i specializuar në kompjuterë, vegla, telefona inteligjentë, orë inteligjente, pajisje që vishen, sisteme të ndryshme operative, aplikacione dhe gjithçka që lidhet me geek. Kam hyrë në botën e teknologjisë që kur isha fëmijë dhe, që atëherë, të dish më shumë për të çdo ditë është një nga punët e mia më të këndshme.