José Albert

Që në moshë të vogël e kam dashur teknologjinë, veçanërisht atë që ka të bëjë drejtpërdrejt me kompjuterët dhe sistemet e tyre operative. Dhe për më shumë se 15 vjet kam rënë marrëzisht në dashuri me GNU / Linux, dhe gjithçka që lidhet me Software-in e Lirë dhe Burimin e Hapur. Për të gjitha këto dhe më shumë, sot, si Inxhinier Kompjuterash dhe profesionist me certifikatë ndërkombëtare në Sistemet Operative Linux, shkruaj me pasion dhe prej disa vitesh, ndër tema të ndryshme për uebsajte të teknologjisë, informatikës dhe informatikës. Në të cilin, unë ndaj me ju çdo ditë, shumë nga ato që mësoj përmes artikujve praktikë dhe të dobishëm.