Cristian Garcia

Unë kam qenë në informatikë që kur kam lindur. Unë jam nga brezi që jam rritur me Windows XP dhe më vonë është dashur të kaloj përmes Vista. Unë përdor macOS çdo ditë dhe kam ngatërruar me Linux. Më pëlqen të ngatërrohem me të gjitha llojet e sistemeve dhe nëse ata nuk do të më quanin të çmendur, unë do të mbaja Android në xhepin tim të majtë dhe një iPhone në të djathtën time.