Lorena Figueredo

Emri im është Lorena Figueredo. Unë kam një sfond në letërsi dhe kam punuar si shkrimtare teknologjike për më shumë se tre vjet. Unë kam një pasion të madh për celularët. Kjo filloi në një moshë të re dhe u realizua vite më vonë kur raportoja lajme teknologjike për uebsajtin ku punova për disa vite. Që atëherë, jam përpjekur të qëndroj në krah të inovacioneve më të fundit në industri. Aktualisht puna ime në Móvil Forum konsiston në analizimin e pajisjeve të reja, veglave dhe aplikacioneve teknologjike. Unë gjithashtu krijoj mësime, udhëzues dhe krahasime softuerësh që janë të dobishëm për përdoruesit. Unë përpiqem çdo ditë të jap analiza të hollësishme për t'i ndihmuar lexuesit të zgjedhin smartfonin ose aplikacionin më të mirë për nevojat e tyre.