Miguel Ríos

Unë jam një inxhinier Geodesta me më shumë se pesë vjet përvojë në këtë sektor. Që kur isha fëmijë, isha magjepsur nga teknologjia dhe se si ajo mund të përmirësonte jetën tonë. Për këtë arsye vendosa t'i përkushtohem zhvillimit të uebit dhe aplikacioneve për Android, një nga platformat më të njohura dhe më të gjithanshme në botë. Më pëlqen të krijoj zgjidhje inovative dhe funksionale që plotësojnë nevojat e përdoruesve. Kam punuar në disa projekte në fusha të ndryshme, si arsimi, shëndetësia, koha e lirë dhe tregtia elektronike. Përveç kësaj, jam i apasionuar pas telefonave celularë dhe jam i informuar me të rejat më të fundit dhe tendencat e tregut. Më pëlqen të analizoj dhe krahasoj veçoritë, performancën dhe dizajnin e modeleve dhe markave të ndryshme.