Ruben Gallardo

Unë jam shkrimtar i teknologjisë që nga viti 2005, kur fillova të shkruaj për pajisjet e para Android që dolën në treg. Që atëherë, kam bashkëpunuar me disa media prestigjioze online, duke mbuluar të rejat dhe tendencat më të fundit në sektorin e teknologjisë. Gjatë gjithë karrierës sime, kam pasur mundësinë të testoj dhe analizoj qindra produkte, nga telefonat inteligjentë dhe tabletët deri tek pajisjet e veshura dhe televizorët inteligjentë. Dhe megjithëse kanë kaluar shumë vite, unë vazhdoj të kënaqem duke shpjeguar teknologjinë në mënyrën më të thjeshtë të mundshme si ditën e parë. Sepse besoj se nëse e kuptojmë mirë, jeta jonë do të jetë më e lehtë. Qëllimi im është të ndihmoj lexuesit të përfitojnë sa më shumë nga pajisjet e tyre duke ofruar këshilla, truke, mësime dhe rekomandime.