pastroni cache instagram

Si të pastroni cache në Instagram?

Pastrimi i cache-it në Instagram mund të përmirësojë performancën e aplikacionit dhe të rregullojë probleme të tjera. Mësoni si ta bëni atë në iPhone dhe Android.

Si të azhurnoni Instagram-in

Si të azhurnoni Instagram-in

Instagrami ka bërë ndryshime në aplikacionin e tij ditët e fundit... A dini si ta përditësoni Instagramin? Jo? Këtu ne shpjegojmë se si hap pas hapi.

Rivendos Instagramin

Rivendos Instagramin

Rivendosja e një llogarie në çdo rrjet social mund të jetë e lehtë dhe Instagram nuk bën përjashtim. Dhe këtu, ne do të shohim se si ta bëjmë atë.

Si të vendosni muzikë në Instagram

Si të vendosni muzikë në Instagram

Zbuloni në këtë shënim se si të vendosni muzikë në Instagram hap pas hapi dhe në një mënyrë të thjeshtë, të shpejtë dhe të pakomplikuar.

Si të përdorni Instagramin lehtësisht

Si të përdorni Instagramin nga e para

Mësoni si të përfitoni sa më shumë nga Instagram. Si të përdorni Instagramin nga e para, poziciononi llogarinë tuaj dhe përdorni filtra në fotot tuaja.