Thirrjet me Wi-Fi

Cilat janë thirrjet WiFi?

Në këtë artikull do të shohim se çfarë janë thirrjet WiFi dhe si t'i aktivizojmë ato në celularët tanë dhe si mund t'i përdorim ato.

pastro historinë e google

Si të pastroni historinë e Google

Një mënyrë e thjeshtë dhe efektive për të mbrojtur privatësinë tonë në internet është të mësohemi me fshirjen e historisë së Google.

Si të krijoni një llogari gmail

Si të krijoni një llogari në Gmail

Në tutorialin e sotëm, kushtuar veçanërisht atyre që nuk kanë ende llogari të postës elektronike, ne do të trajtojmë se si të krijoni një llogari Gmail.

jpg në pdf

Si të konvertohet nga JPG në PDF

Si të konvertohet nga JPG në PDF? Ne shpjegojmë të gjitha mënyrat për të kryer konvertimin dhe ju tregojmë mjetet më të dobishme

Si të instaloni Safari në Linux

Si të instaloni Safari në Linux

Si të instaloni Safari në Linux mund të mendohet se është e pamundur ose e vështirë. Megjithatë, me Shishe është vërtet shumë e thjeshtë.

llogari nintendo

Si të krijoni një llogari Nintendo

Hapat që duhen ndjekur për të krijuar një llogari Nintendo dhe për të filluar të shijoni avantazhet e mëdha që ky shërbim u ofron abonentëve të tij

Si të shkarkoni dhe bëni klipe Twitch

Si të shkarkoni dhe bëni klipe Twitch

Në Twitch, shumë në një moment mund të dëshirojnë të dinin "si të shkarkojnë klipe nga Twitch". Dhe këtu do të shqyrtojmë disa mënyra për ta bërë këtë.

DixMax nuk funksionon

DixMax nuk funksionon, pse po?

Për shumë është alternativa e shkëlqyer falas për HBO ose Netflix, por çfarë mund të bëni kur DixMax nuk funksionon? 

Tiscali

Si të lexoni emailet Tiscali

Nëse dëshironi të mësoni se si të konfiguroni llogarinë e emailit Tiscali në çdo pajisje celulare ose kompjuter, këtu ju tregojmë se si ta bëni këtë.

netflix VR

Filma 3D për t'u parë në PS4 VR

Ne ju tregojmë se çfarë të bëni për të parë filma 3D në PS4 VR dhe për të shijuar një përvojë absolutisht të jashtëzakonshme.

Rrjetet 5G cilat janë ato

Ku ka 5G në Spanjë?

Cilët operatorë ofrojnë 5G në Spanjë dhe në cilat fusha? Zbuloni krahinat ku mund të shijoni të gjitha avantazhet e 5G

posta tiskali

Si të lexoni emailet Tiscali

Nuk dini si të konfiguroni Tiscali Mail? Ne ju ndihmojmë ta bëni atë në të gjitha pajisjet tuaja me disa hapa të thjeshtë për t'u ndjekur. Nuk merr asgjë.