Serveri SecureLine VPN ka refuzuar skedarin tuaj të licencës - çfarë të bëni?

Avast SecureLine VPN është një aplikacion që na lejon të lidhemi me internetin përmes serverëve të sigurt. Kjo garanci sigurie bazohet në përdorimin e një tuneli të koduar që parandalon përgjimin e aktivitetit tonë online. Sidoqoftë, ndonjëherë hasim në një mesazh shqetësues në ekranet tona: "Serveri SecureLine VPN ka refuzuar skedarin tuaj të licencës".

Çfarë do të thotë kjo? Cfare duhet te bejme? Këto janë pyetjet kryesore me të cilat do të merremi në këtë postim.

Avantazhet e Avast SecureLine VPN

Popullariteti i arritur nga ky aplikacion është kryesisht për shkak të aftësisë së tij për t'u përdorur në çdo kohë dhe nga çdo vend me një shkallë të lartë të sigurisë dhe privatësisëMe Rekomandohet veçanërisht për lidhjet me një rrjet pa tel të pasiguruar ose publik.

Si përmbledhje, ne mund të rendisim përparësitë kryesore të Avast SecureLine VPN si më poshtë:

 • Qasje e pakufizuar në internet: Duke u lidhur me një server VPN në një vend tjetër, ne do të jemi në gjendje të shfletojmë lirshëm, duke hyrë në të gjitha llojet e përmbajtjes, edhe nëse jemi në vendet ku aplikohen filtrat e censurës së internetit.
 • Anonimiteti i garantuarMe Ndërsa në lidhjet normale me brez të gjerë mund të gjurmohen adresat IP të atyre që lidhen, me një lidhje VPN ne gjithmonë do të shijojmë një sesion shfletimi krejtësisht anonim.
 • Mbrojtja dhe siguria: Kriminelët kibernetikë në mënyrë rutinore vendosën të "peshkojnë" të dhënat konfidenciale të përdoruesve të internetit që përdorin rrjete publike. Informacioni jetik, nga kredencialet e hyrjes tek fjalëkalimet. Ky rrezik praktikisht zvogëlohet në zero duke përdorur një lidhje të koduar VPN.

Kjo lidhje shpjegon në detaje se si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin, si ta përdorni atë dhe si të zgjidhni dyshimet më të zakonshme: Avast SecureLine VPN - FAQ.

Sidoqoftë, kur hasim mesazhin "Serveri SecureLine VPN ka refuzuar skedarin tuaj të licencës" të gjitha përfitimet e mësipërme nuk janë më në dorën tonë. Kjo ndodh sepse serveri VPN i linjës së sigurt refuzon skedarin tonë të licencës si përdorues. Bëhet fjalë për një gabim aktivizimi mjaft e shpeshtë. Për fat ka disa mënyra për ta rregulluar atë.

Zgjidhni problemet me pajtimin tuaj Avast

SecureLine VPN Avast

Serveri SecureLine VPN ka refuzuar skedarin tuaj të licencës - çfarë të bëni?

Shumë herë problemet për të hyrë në serverin SecureLine VPN shfaqen për një arsye të qartë dhe të thjeshtë si kjo. Abonimi ka skaduar dhe duhet të rinovohetMe Në shumë raste ndodh që abonimi është aktiv, por për ndonjë arsye aplikacioni nuk e njeh atë. Nëse është kështu, kjo është ajo që duhet të bëjmë:

Para së gjithash, ne do të verifikojmë që pajtimi ynë i llogarisë Avast është aktiv.

Nëse mesazhi shfaqet ende pas kryerjes së kontrollit të mësipërm, problemi mund të jetë diçka tjetër: abonimi është bërë, por aplikacioni nuk është aktivizuarMe Ajo që duhet të bëni atëherë për të zgjidhur çështjen është të lidhni pajtimin tuaj me llogarinë tuaj Avast. Si e bëni këtë? Mjafton të shkojmë në profilin e përdoruesit të llogarisë sonë dhe, në opsionin për të menaxhuar email -in, të shtojmë email -in e lidhur me abonimin e blerë. Ne do të marrim një kodi i aktivizimit që duhet të fusim siç tregohet në imazhin e mësipërm.

Nëse jo, logjikisht do të duhet të rinovohet dhe riaktivizohet. Këto janë hapat që duhen ndjekur:

 1. Klikojmë dy herë në ikonën Avast SecureLine VPN që shfaqet në desktopin e Windows.
 2. Ne jemi duke shkuar tek "menu" tashmë "identifikohu".
 3. Tjetra ne prezantojmë letrat kredenciale nga llogaria Avast që është e lidhur me adresën e emailit të përdorur për të blerë Avast SecureLine VPN. Pastaj shtypim përsëri "Identifikohu".
 4. Hapi i fundit është të zgjidhni të gjitha produktet Avast që duam ta aktivizojmë dhe në fund do të klikojmë "Aktivizo dhe instalo"Me Procesi i instalimit do të bëhet automatikisht.

Nëse, pas kryerjes së këtyre veprimeve, gabimi vazhdon, do të jetë e nevojshme t'i drejtoheni ndihmë nga ekipi mbështetës i Avast.

Zgjidh problemet e konfigurimit

Zgjidh problemet e konfigurimit

Një arsye tjetër që mund të çojë në këtë gabim është një lloj dështimi i konfigurimit. Kjo ndodh kur ka një problem në Konfigurimi i Shërbimit të Emrit të Domainit (DNS)Me Mënyra për ta zgjidhur atë lidhet drejtpërdrejt me sistemin operativ që kemi instaluar në kompjuterin tonë. Në rastin e Windows 10 dhe Windows 8, metoda që duhet ndjekur është si më poshtë:

  1. Së pari ne hyjmë në Windows si administrator.
  2. Pastaj shtypim tastin Windows ose hyjmë në menunë e fillimit të Windows për të hyrë në opsionet e konfigurimit.
  3. Në këtë meny, ne zgjedhim opsionin "Rrjeti i Internetit", ku do të vazhdojmë të ndryshojmë konfigurimin e rrjetit dhe gjithashtu opsionet e përshtatësit.
  4. En "lidhjet e rrjetit", ne klikojmë me butonin e djathtë të miut në opsionin që korrespondon me llojin e lidhjes që po përdorim. Kështu, ne do të hyjmë në dritaren e "Vetitë"Me (Mund të shohim një dritare që shfaqet duke kërkuar leje. Nëse po, do të klikojmë në "pranoj" për të vazhduar).
  5. Hapi tjetër është të zgjidhni nga lista opsionin për "Protokolli i Internetit Versioni 4 (TCP / IPv4)" dhe shtypni butonin «Properties».
  6. Këtu hapen një sërë mundësish (Cisco OpenDNS, Google Public DNS, Cloudflare 1.1.1.1., Quad9) Ne do të zgjedhim vetëm njërën prej tyre dhe do të përdorim adresat DNS që ato përmbajnë. Tjetra. Pas kësaj, ne shtypim prano për të ruajtur ndryshimet e bëra. (Ndoshta në këtë pikë do të shfaqet një dritare "Diagnoza e Rrjetit", të cilën ne do të duhet ta refuzojmë).
  7. Në shtrirjen përfundimtare të procesit ne shtypim çelësat e fillimit të Windows + R njëkohësisht Do të shfaqet një dritare ku do të shkruajmë cmd dhe ne do të vërtetojmë duke klikuar në butonin «OK».
  8. Së fundi, do të shfaqet dritarja e shpejtë e komandës ku do të duhet të fusim kodin e mëposhtëm: ipconfig / flushdnsMe Veprimi i fundit do të jetë thjesht klikimi në butonin enter në mënyrë që ndryshimet të ruhen. Këto dy veprime të fundit korrespondojnë me imazhin e mësipërm.

Licenca u refuzua?

Avast

"Serveri SecureLine VPN ka refuzuar skedarin tuaj të licencës"

Ekziston një mundësi tjetër që do të shpjegonte mesazhin "SecureLine VPN serveri ka refuzuar skedarin tuaj të licencës". Eshte per interpretimi më i mirëfilltë të së njëjtës Në këtë rast, ne nuk duhet të kërkojmë arsye të tjera përtej: licenca jonë është refuzuar.

Kjo mund të ndodhë në disa rrethana shumë specifike. Për shembull, nëse përdoruesi ka shkelur disa nga rregullat që përcaktohen në marrëveshjen e nënshkruar me AvastMe Ndonjëherë është diçka e pavullnetshme, sepse vështirë se dikush zakonisht lexon shkronjat e bukura të këtyre kushteve, ne thjesht i pranojmë pa shikuar ose pa i kushtuar vëmendje detajeve.

Sidoqoftë, ne kemi mundësi për të rregulluar problemin. Për ta bërë këtë, duhet të kontaktoni shërbimin e mbështetjes Avast me email, të tregoni situatën dhe të ndiqni udhëzimet e dhëna për të riaktivizuar llogarinë tuaj.

Zgjidhje të tjera

Ndonjëherë mesazhi i lumtur "SecureLine VPN ka refuzuar skedarin tuaj të licencës" mund të nxitet nga arsye të parëndësishme. Kjo është pikërisht arsyeja pse është e lehtë për ne t'i anashkalojmë ato. Vlen të provohet me këto në çdo rast zgjidhje të thjeshta para se të hyjmë në metoda më komplekse. Këtu janë disa prej tyre:

Kontrolloni lidhjen

Po keshtu eshte. Cilësia e dobët e lidhjes mund të ndikojë negativisht në procesin e lidhjes me një VPN. Për të kryer kontrollin e rrjetit do të bëjmë sa më poshtë:

 1. Ne jemi duke shkuar tek "Fillim" dhe ne zgjedhim opsionin e "Vendosja".
 2. Pastaj ne zgjedhim opsionin "Rrjeti dhe interneti".
 3. En "Cilësimet e avancuara të rrjetit" klikojmë mbi opsionin "Zgjidhja e problemeve të rrjetit."
 4. Pastaj ne zgjedhim përshtatësin që duam të kontrollojmë dhe shtypim "Tjetra".

Në këtë mënyrë do të marrim konfirmimin se ka një problem me rrjetin. Nëse përgjigja është pozitive, ne do ta përjashtojmë një mundësi të tillë.

Çaktivizo Firewall

Gjithashtu Firewall ose firewall mund të ndërhyjë në lidhjen e VPN. Në fakt, ndonjëherë mund të bllokojë edhe lidhjen. Mënyra rreth kësaj është të shtoni këtë lidhje në listën e përjashtimit të firewall.

Për t'i dhënë fund problemit rrënjësor më i drejtpërdrejtë është çaktivizoni FirewallMe Sidoqoftë, kjo nuk është një ide shumë e rekomanduar, sepse duke vepruar kështu ne do ta lëmë kompjuterin të pambrojtur dhe të ekspozuar ndaj sulmit të virusit. Një zgjidhje e ndërmjetme mund të jetë çaktivizimi i tij në çast:

 1. Ne jemi duke shkuar tek "Paneli i kontrollit" dhe ne zgjedhim "Sistemi i sigurisë".
 2. Pastaj klikojmë mbi "Firewall Windows Defender" dhe shtypni butonin aktivizim / çaktivizim, si për rrjetet publike ashtu edhe ato private.
 3. Në fund klikojmë në "Për të pranuar".

Kontrolloni që një VPN tjetër nuk po përdoret

Possibilityshtë një mundësi tjetër që duket absurde, por që ndonjëherë mund të jetë burimi i këtij gabimi. Nëse kemi një VPN tjetër të instaluar në kompjuterin tonë, ka shumë të ngjarë që a konflikt e cila rezulton në probleme të lidhjes. Zgjidhja logjike është të çaktivizoni VPN që nuk duam të përdorim dhe të përdorim vetëm njërën prej tyre.

 Çinstaloni dhe instaloni përsëri Avast SecureLine VPN

I pastër dhe i pastër. Shume here riinstaloni softuerin është zgjidhja më e thjeshtë dhe më e drejtpërdrejtë për të zgjidhur problemet e këtij lloji. Duke çinstaluar programin dhe duke e riinstaluar atë, ne do të hyjmë në versionin e përditësuar të tij, i cili gjithmonë do të jetë më efikas.

 


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

Bëhu i pari që komenton

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

*

*

 1. Përgjegjës për të dhënat: Blog aktualidad
 2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
 3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
 4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
 5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
 6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.