Lidhni celularin me televizorin

Lidhni celularin me televizorin

Zbuloni se si ta lidhni celularin me televizorin me disa metoda të ndryshme, të gjitha shumë të shpejta, të thjeshta dhe praktike.

AAS

Çfarë është Android Accessibility Suite?

Në këtë postim do të shpjegojmë se çfarë është Suite e aksesueshmërisë në Android dhe si mund të përmirësojë jetën e shumë njerëzve me aftësi të kufizuara në shikim.

largoj njerëzit nga wifi im

Si ta heq dikë nga WiFi-ja ime?

Të lodhur nga lidhjet e paautorizuara në rrjetin tuaj pa tel, mos u shqetësoni, këtu do t'ju tregojmë se si të largoni dikë nga Wi-Fi im.

Si të fshini një Be Real përgjithmonë

Si të fshini një Be Real përgjithmonë

BeReal është një rrjet social ku është e lehtë të regjistrohesh, por jo të regjistrohesh. Prandaj, është mirë të dini se si të fshini një profil në Be Real.

Windows me ekran të plotë

Si të hiqni ekranin e plotë në Windows

Modaliteti i ekranit të plotë të Windows 10 është një burim shumë i dobishëm, por ndonjëherë mund të jetë i papërshtatshëm. Si të hiqni ekranin e plotë?

plehra android

Ku është koshi i Android?

Nuk shfaqet në ekranin kryesor apo askund tjetër... Ku është koshi i Android? Po jua shpjegojmë më poshtë.

Si të hiqni modalitetin e sigurt

Si të hiqni modalitetin e sigurt

Disa ditë më parë, ne folëm për aktivizimin e modalitetit të sigurt për të zhbllokuar një celular. Dhe sot, ne do të detajojmë se si të hiqni modalitetin e sigurt.

Si të rrënjosni Android me lehtësi me Magisk

Si të rrënjosni Android me lehtësi

Ne eksplorojmë mënyra të ndryshme për të mësuar se si të rrënjosni me lehtësi Android dhe të përdorni lejet e super përdoruesve në celular.

Si të kopjoni dhe ngjisni në Mac

Si të kopjoni dhe ngjisni në Mac

Një udhëzues i vogël i shpejtë dhe i dobishëm për fillestarët e Sistemit Operativ Apple se si të kopjoni dhe ngjitni në një kompjuter Mac.

fshihni aplikacionet në android

fshihni aplikacionet në android

Celularët tanë janë zakonisht objekte të përdorimit shumë personal, por ndonjëherë na duhet të bëjmë truke si këto për të fshehur aplikacionet në Android.

Si të zhbllokoni një celular

Si të zhbllokoni një celular

Kur ndodh bllokimi i pajisjeve celulare, është mirë të kesh një udhëzues si ky, për të ditur se si të zhbllokosh një celular.

Si të vendosni numrin e fshehur

Si të vendosni numrin e fshehur

Një tutorial i shpejtë se si të vendosim numrin e fshehur në pajisjet tona celulare për të bërë telefonata pa u identifikuar.

Si të hiqni pinin në Windows 10

Si të hiqni pinin në Windows 10

Aktivizimi ose heqja e kodit PIN në Windows 10 është diçka vërtet e thjeshtë dhe e shpejtë për t'u bërë. Dhe këtu, ne do të shqyrtojmë se si përmes Windows Hello.

Gabim msvcp140.dll

Si të rregulloni gabimin MSVCP140.dll

Nëse kompjuteri juaj Windows ju shfaq mesazhin e gabimit MSVCP140.dll, në këtë artikull do t'ju tregojmë hapat që duhet të ndiqni për ta zgjidhur atë

aplikacion yoga

Aplikacionet më të mira falas të jogës

Nëse nuk keni kohë në ditët tuaja për t'u bashkuar me një palestër ose për të marrë pjesë në klasa të drejtuara, ne ju sjellim aplikacionet më të mira për të bërë joga.

Privatësia në Android

Si të krijoni një dosje në Android

Nëse dëshironi të krijoni një dosje në Android për të ruajtur skedarët tuaj ose aplikacionet në grup, ne do t'ju tregojmë se si ta bëni këtë.

gjeni numrin e telefonit fiks

Si të gjeni një numër fiks

Kush na telefonon në çdo orë? Të dish se nuk është e vështirë, pasi ka metoda për të gjetur një numër fiks.

fjalëkalimin usb

Si të mbroni USB me fjalëkalim?

Dëshironi të mbani të sigurt përmbajtjen e ndjeshme, private apo edhe konfidenciale në flash drive tuaj? Kështu që ju mund të mbroni USB-në me fjalëkalim.

Simuluesit më të mirë Arduino në internet

Simuluesit më të mirë Arduino në internet

Një simulator Arduino në internet është një alternativë e dobishme në mënyrë që çdokush të mund të mësojë rreth teknologjisë së përmendur pa shqetësime të mëdha.