wa.me çfarë është 0

wa.me Çfarë është ajo?

A e dini se çfarë është wa.me? Nëse përgjigja juaj ishte jo, duhet ta lexoni këtë shënim, do t'jua shpjegoj në mënyrë të thjeshtë dhe miqësore.

Heshtni njoftimet WhatsApp

Si të heshtin njoftimet e WhatsApp?

A nuk ndalon celulari juaj zilja dhe vibrimi për shkak të mesazheve në bisedat dhe grupet e WhatsApp? Mësoni si të mbyllni në heshtje njoftimet e WhatsApp.

Aplikacioni WhatsApp Messenger

Si të azhurnoni WhatsApp

Qëndroni të përditësuar me përditësimet e WhatsApp në mënyrë që të mos humbisni veçoritë e reja. Mësoni se si të përditësoni WhatsApp hap pas hapi.

Si të përktheni mesazhet WhatsApp

Si të përktheni mesazhet WhatsApp

Si të përktheni mesazhet WhatsApp në Android dhe iPhone hap pas hapi? Përktheni lehtësisht mesazhet e dërguara dhe të marra në WhatsApp.

rezervë

Ku ruhet kopja rezervë e WhatsApp?

Ku ruhet kopja rezervë e WhatsApp është një pyetje e përsëritur, kështu që vendosëm ta bëjmë këtë artikull duke e shpjeguar atë.

Instaloni WhatsApp në kompjuter

Si të instaloni WhatsApp në kompjuter?

Instalimi i WhatsApp në kompjuterin tuaj është shumë i thjeshtë dhe ka shumë përparësi. Mësoni si ta bëni atë, si në pajisjet Windows ashtu edhe në Mac.

Shtetet e bukura të WhatsApp

Shtetet e bukura të WhatsApp

Shijoni gjithmonë gjendjet e lezetshme të WhatsApp. Këtu do t'ju tregojmë disa dhe si të krijoni të tilla shumë origjinale.

Si të përdorni WhatsApp në dy pajisje +

Si të përdorni WhatsApp në dy pajisje

I interesuar të përdor WhatsApp në dy pajisje në të njëjtën kohë. Tashmë është e mundur, këtu ne ju tregojmë se si ta bëni atë në një mënyrë të thjeshtë.

Si të fshini një kontakt nga whatsapp

Në këtë postim do të shohim se si të fshijmë një kontakt në WhatsApp në mënyrë që të kemi një axhendë të përditësuar, më të lehtë dhe më të dobishme.

whatsapp x2

Dëgjoni WhatsApp audio x2

Ne shpjegojmë të gjitha avantazhet e dëgjimit të audios WhatsApp x2, domethënë me shpejtësi të dyfishtë. Kështu e bëni.

Çfarë raportohet në WhatsApp

Çfarë raportohet në WhatsApp

Mësoni se çfarë është të raportoni në WhatsApp lehtë, drejtpërdrejt dhe troç në këtë artikull. Do të zbuloni gjithashtu se si ta bëni atë.

Whatsapp në ekranin e një smartphone

Si të rikuperoni historinë e WhatsApp

A keni humbur një pjesë ose të gjithë historinë tuaj të WhatsApp? Do të ndërroni celularin dhe nuk dini si të rikuperoni bisedat tuaja? Ne shpjegojmë se si.