Како знати да ли је контакт избрисан са ВхатсАпп-а

вхатсапп

Да ли вас сви ваши пријатељи и познаници имају код себе ВхатсАпп? Јесте ли на њиховој листи контаката? Немогуће је одговорити на ово питање без повреде приватности корисника. Све се своди само на питање поверења. Али истина је да постоји начин да сазнате да ли је контакт избрисан из ВхатсАппа. То ћемо данас открити.

ВхатсАпп и остале апликације за размену тренутних порука заувек су промениле начин на који комуницирамо. И не само са нашим пријатељима и познаницима. У ствари, већ се користи у готово свим областима, такође за радна или професионална питања. У теорији, све ово би требало да нам олакша живот. Међутим, понекад ВхатсАпп такође може бити извор сукоба.

Један од њих може бити овај. И то се сигурно дешава свима или се догодило у неко време: верујемо да смо на листи контаката особе коју имамо за пријатеља, или некога ко мора да нас контактира ради мање или више важног питања (термин или разговор за посао, на пример). Али тај позив или та порука не стижу. И никада неће доћи јер Нисмо чак ни на њиховом списку.

Али не ради се само о томе. Када нас неко уклони из својих ВхатсАпп контаката, постоје одређене информације које ће остати скривене и неће им се моћи приступити ако нас поново не додају.

Сазнајте да смо уклоњени са нечије листе може бити фрустрирајуће. Одлука о брисању контакта може доћи након свађе или неслагања. У тим случајевима елиминација траје све док траје помирење. Други пут се то ради јер особа која нас елиминише мисли да немамо интереса за њу.

Да ли је наш контакт избрисан? Трикови које треба знати

избришите контакте на вхатсапп -у

Како знати да ли је контакт избрисан са ВхатсАпп-а

За разлику од других друштвених мрежа као што су Инстаграм или Фацебоок, ВхатсАпп нас неће обавестити ако нас је неко избрисао или избрисао. Али постоје одређени Трикови знати…

Државе

Ево првог трага који ће нам помоћи да знамо да ли је контакт избрисан из ВхатсАппа. Корисници често одлучују да само заказани пријатељи могу видети њихове статусе. У овим случајевима, ако их не можемо видети, то је вероватно зато што нас више нема на вашој листи.

Фотографија профила

Други начин да сазнате да ли нас је неко уклонио са своје листе ВхатсАпп је њихова слика профила. Ако се пријатељ, рођак, комшија, сарадник кога смо додали у апликацију појави без фотографије профила, највероватније су нас уклонили из својих контаката. Иако постоји и мала вероватноћа да је одлучио да нема профил. Све је могуће.

Последње време повезивања

То није безопасан трик, али може успети. Ако је контакт избрисан из ВхатсАппа, подаци о задњем времену повезивања неће бити приказани. Оно што се дешава је да многи корисници ове апликације користе опцију да никада не приказују ове податке, па ова метода неће увек открити право стање.

Групе

Последњи тест који се може покушати је да покушате да додате групу том контакту са чије листе сумњате да је уклоњен. Ако случајно та особа има опцију „забрана позивања група од странаца“, пресуда је јасна.

Контакт блокиран на ВхатсАпп -у

закључавање ВхатсАпп -а

Блокирајте контакте на ВхатсАпп -у (и блокирајте се)

 

Све горе наведено односи се на питање да ли је контакт уклоњен са ВхатсАппа. У случају да је било закључан, ствар је компликована. Шта се тада дешава?

  • За почетак, кад се све ово догоди директна комуникација са блокираним контактом путем ВхатсАппа биће немогућа. Ако покушамо послати поруке кориснику који нас је блокирао, они никада неће стићи на одредиште. Мора се рећи да на исти начин ни други корисник неће моћи ништа да нам пошаље. Исто важи и за позиве.
  • Као блокирани контакт, такође нећемо моћи да приступимо информацијама о статусу корисника који нам је наметнуо блокаду. Исто ће се догодити и са фотографијом профила. Уместо тога, бела силуета ће се подразумевано појавити на сивој позадини.
  • Нити могу знати последње време повезивања ко нас је блокирао, или ако је на мрежи или није.

Након откључавања

Ако се, из било којег разлога, контакт који нас је блокирао предомисли и одлучи да укине блок, готово све хоће враћа у нормалу. Оно што је најважније, саобраћај позива и порука ВхатсАпп -а ће се аутоматски преузети. Наравно, послане поруке и позиви упућени током периода колико је блокада трајала биће неповратно изгубљени.

Како избрисати контакт на ВхатсАпп -у?

Хајдемо сада на другу страну. Замислимо да смо ми ти који желимо да уклонимо број са наше ВхатсАпп листе контаката. Шта ту има да се уради? Ово су следећи кораци:

На Андроид-у

  1. Прво ћемо отворити апликацију ВхатсАпп и отићи ћемо на картицу Цхатс.
  2. Онда ћемо играти за отворите ново ћаскање.
  3. Тражимо контакт коју желимо да избришемо и кликнемо на њу.
  4. Рута коју треба следити је следећа: "Више опција", после „Погледајте у књизи контаката“, изаберите тамо  "Више опција" и на крају кликните на „Уклони“.

Да би уклањање било потпуно, не заборавите да ажурирате листу.

На иПхоне-у

  1. Из прозора за ћаскање, кликнућемо на контакт које желимо да избришемо.
  2. Ово ће приказати контакт информације. Ми притискамо "Уредити", у горњем десном углу екрана.
  3. Затим се отвара апликација „Контакти са вашег иПхоне -а“. Ту морамо притиснути „Избриши контакт“.

Према томе, контакт који смо избрисали неће примити никакво упозорење или обавештење. Једини начин да сазнате да сте уклоњени са наше листе контаката је да следите кораке објашњене у овом посту. Мора бити јасно да ће се, колико год покушали бити дискретни, пре или касније то знати.


Садржај чланка се придржава наших принципа уређивачка етика. Да бисте пријавили грешку, кликните овде.

Будите први који ће коментарисати

Оставите свој коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена. Обавезна поља су означена са *

*

*

  1. Одговоран за податке: Ацтуалидад Блог
  2. Сврха података: Контрола нежељене поште, управљање коментарима.
  3. Легитимација: Ваш пристанак
  4. Комуникација података: Подаци се неће преносити трећим лицима, осим по законској обавези.
  5. Похрана података: База података коју хостује Оццентус Нетворкс (ЕУ)
  6. Права: У било ком тренутку можете ограничити, опоравити и избрисати своје податке.