Internet Explorer teu bisa nembongkeun kaca web: naon nu kudu?

panjelajah internét dina Mac

Internet Explorer nyaéta browser nu bieu ayana di pasar. Sanajan masih dipaké dina parabot heubeul, jadi loba jalma neruskeun migunakeun eta pikeun nganapigasi. Sanaos ieu mangrupikeun hal anu tiasa nyababkeun masalah, sabab teu jarang aya pesen yén Internet Explorer henteu tiasa nampilkeun halaman wéb.

Ieu masalah bangor anu nyegah anjeun gaduh pangalaman browsing anu saé. Salaku tambahan, seueur pangguna henteu terang naon anu kedah dilakukeun nalika peringatan ieu muncul dina layar. Ku alatan éta, urang bakal ngabejaan Anjeun leuwih handap. Kami masihan anjeun solusi pikeun dicobian nalika aya bewara yén Internet Explorer henteu tiasa ningalikeun halaman wéb.

Asal-usul pesen ieu tiasa rupa-rupa, nyaéta, Aya sababaraha alesan naha éta bakal muncul dina layar PC dina momen éta. Warta anu saé nyaéta yén urang gaduh sababaraha solusi anu tiasa urang cobian dina hal ieu. Sangkan urang tiasa ngadamel web ditingalikeun deui dina browser sacara normal. Sanaos urang kedah émut yén éta mangrupikeun browser anu rada lami, janten éta moal tiasa dianggo saé.

Di sisi séjén, hal anu penting pikeun dicatet yén browser eta bakal kaluar rojongan pisan geura-giru. Aplikasi desktop Internet Explorer 11 bakal dipensiunkeun sareng bakal teu dirojong dina 15 Juni 2022, sakumaha anu dikonfirmasi ku Microsoft sorangan. Jadi geura-giru browser ieu moal bisa dipaké comfortably jeung urang bisa jadi boga loba masalah kasaluyuan lamun ngagunakeun eta.

Sambungan Internét

situs web runtah waktu internét

 

Salah sahiji cék munggaran dina hal ieu nyaéta pikeun ningali naha sambungan internét anjeun mangrupikeun alesanana naha anjeun teu bisa ngakses ramatloka éta. Bisa jadi lamun sambungan urang geus gagal. Upami ieu kajantenan, maka urang moal tiasa ngaksés halaman wéb sareng browser tiasa ngantunkeun peringatan ieu sareng upami urang nyobian nyegerkeun éta bakal ngantepkeun urang béwara yén teu aya sambungan Internét dina waktos éta. Ieu hal anu bisa lumangsung dina loba kasus.

Urang tiasa nyobian muka halaman wéb sanés atanapi nganggo browser atanapi aplikasi sanés anu peryogi sambungan Internét dina waktos éta. Kusabab upami pilihan sanés ieu ogé henteu tiasa dianggo, maka urang tiasa nangtoskeun yén éta mangrupikeun sambungan internét urang anu janten masalah, alesan kunaon halaman wéb ieu henteu dimuat atanapi henteu ditampilkeun. Naon anu urang tiasa laksanakeun upami sambungan ayeuna gagal?

  • Balikan deui modem: Anu pangalusna anu bisa urang pigawé dina waktu éta nyaéta mareuman modem di imah, antosan sababaraha detik sarta sanggeus sababaraha waktu urang bisa ngahurungkeun deui. Sababaraha kali ngamimitian deui sambungan WiFi di bumi ngabantosan pikeun ngabéréskeun masalah-masalah ieu.
  • Sambungkeun sareng pegatkeun sambungan jaringan dina PC: Ogé bisa lumangsung yén éta téh gagalna samentara dina PC nu. Ku alatan éta, pegatkeun sambungan PC Anjeun tina jaringan éta sarta sanggeus sababaraha detik, sambungkeun deui. Ieu ogé bisa mantuan dina kasus ieu.

kasalahan kaca

Alesan anu sanés naha urang nampi pesen yén Internet Explorer henteu tiasa ningalikeun halaman wéb eta bisa jadi lepat tina ramatloka sorangan. Panginten tiasa aya masalah sareng halaman wéb ieu atanapi pangladénna, anu ngahalangan kami lebet kana éta. Teu jarang pikeun server sababaraha situs wéb parantos turun atanapi gaduh masalah dina waktos anu tangtu. Upami ieu kajantenan, urang moal tiasa ngaksés éta. Janten éta sanés hal anu urang tiasa ngontrol dina hal ieu.

Ku kituna, urang tiasa nyobian muka halaman wéb ieu dina browser atanapi alat sanés. Kusabab ku cara ieu urang bakal tiasa ningali naha éta jalanna saé atanapi henteu. Nyaéta, upami masih teu mungkin pikeun ngaksés halaman wéb ieu dina alat anu sanés atanapi dina browser anu sanés, maka urang parantos tiasa nangtoskeun yén éta mangrupikeun kasalahan dina halaman wéb anu dimaksud. Janten urang henteu tiasa ngalakukeun nanaon, tapi tina halaman wéb ieu aranjeunna kedah ngabéréskeun masalah ieu supados pangguna tiasa ngalebetkeun deui.

Hapus sajarah browsing

Internet Explorer

Hal anu biasana disarankeun pikeun masalah tina jinis ieu dina Internet Explorer sajarah browsing jelas. Dina seueur kasus éta aya hubunganana sareng cache, cookies atanapi akumulasi data tina situs wéb dina browser éta sorangan. Ku alatan éta, lamun informasi ieu dihapus, urang bisa boga aksés ka ramatloka ceuk deui, ku kituna pesen ieu eureun muncul dina layar. Éta mangrupikeun hal anu biasana dianggo dina sababaraha kali, janten kedah dicobian. Upami anjeun hoyong ngalakukeun ieu, léngkah-léngkah anu kedah dilaksanakeun nyaéta:

  1. Buka Internet Explorer dina komputer Anjeun.
  2. Pencét Alt pikeun mintonkeun bar menu.
  3. Dina menu Alat, klik pilihan Pilihan Internét (Pilihan pikeun Internét).
  4. Dina sajarah browsing, klik pilihan pupus.
  5. Pilih sadaya kotak anu anjeun hoyong pariksa dina hal ieu teras klik dina pilihan Hapus.
  6. Kaluar tina browser tur balikan deui Internet Explorer.
  7. Coba lebetkeun deui halaman wéb éta.

Upami masalahna nyaéta cookies atanapi data anu akumulasi dina Internet Explorer, maka urang tiasa asup deui kana wéb. Ieu mangrupikeun solusi anu tiasa dianggo dina kaayaan sapertos kitu, janten panginten kedah dicobian. Salaku tambahan, éta mangrupikeun hal anu tiasa urang laksanakeun henteu paduli versi browser anu aya dina komputer. Janten sadaya pangguna bakal tiasa ngalakukeun ieu dina kasusna.

Pariksa setélan proxy sareng DNS

Setélan proxy dipaké pikeun ngabejaan Internet Explorer alamat jaringan tina server perantara, nu dipaké antara browser jeung Internet. Sacara standar, Internet Explorer otomatis ngadeteksi setélan proxy. Sanaos upami konfigurasi ieu parantos dirobih teras masalah sambungan ieu timbul dina komputer urang. Ieu bisa jadi alesan naha urang teu boga aksés ka ramatloka ceuk.

Dina hal ieu, urang kedah pariksa yén Internet Explorer otomatis ngadeteksi setélan proxy. Kusabab lamun kitu, sagalana geus rupa. Tapi upami éta henteu ngadeteksi sacara otomatis, maka urang gaduh masalah dina browser. Léngkah-léngkah anu kedah dilaksanakeun dina hal ieu nyaéta:

  1. Dina bar teang dina taskbar PC anjeun, ketik "Internet Options"
  2. Pilih pilihan sareng nami éta, anu kalebet dina panel kontrol komputer.
  3. Pindah ka tab Sambungan.
  4. Ketok Setélan LAN.
  5. Pindah ka pilihan Otomatis ngadeteksi setélan.
  6. Pariksa yen aya hiji klik gigireun pilihan ieu.
  7. Upami teu aya, pariksa pilihan ieu supados parantos nyarios klik.
  8. Pencét OK sareng kaluar tina bagian ieu.

Reset Setélan Internet Explorer

Internet Explorer

Masalahna tiasa disababkeun ku setélan browser. Lamun konfigurasi ieu geus robah, meureun aya parobahan dina operasi browser ieu dina PC nu, jadi ieu bisa jadi alesan naha urang teu boga aksés ka kaca web ceuk. Ku alatan éta, urang bisa nyieun kaputusan pikeun reset Internet Explorer ka setélan standar tur miharep ieu bakal dianggo pikeun ngalereskeun masalah. Léngkah-léngkah pikeun ngalakukeun ieu nyaéta:

  1. Buka Internet Explorer dina komputer Anjeun.
  2. Pencét kana ménu Alat dina browser.
  3. Pilari pilihan Internet Options dina ménu éta.
  4. Klik dina tab Advanced Options.
  5. Klik dina Reset pilihan.
  6. Dina kotak anu ninggalkeun Internet Explorer Default Settings, klik Reset.
  7. Konfirmasi deui tindakan ieu.
  8. Dina kotak salajengna, klik dina pilihan Tutup.
  9. Balikan deui Internet Explorer dina komputer Anjeun.

Dina loba kasus ieu bakal jalan. Sakali anjeun ngamimitian deui browser, cobian aksés deui halaman wéb ieu. Paling dipikaresep, éta Internet Explorer teu bisa nembongkeun kaca web bakal eureun muncul sarta anjeun bakal bisa ngakses éta kaca web normal. Janten masalahna parantos direngsekeun ku cara ieu sareng éta masalah dina konfigurasi browser ayeuna.

Antipirus

Hiji pamariksaan anu terakhir dina hal ieu nyaéta antipirus anu anjeun gaduh dina komputer anjeun. Éta tiasa ngaganggu operasi Internet Explorer dina waktos éta, anu hartosna éta ngablokir aksés ka sababaraha halaman wéb atanapi nyababkeun panyungsi gagal sacara umum. Ieu mangrupikeun hal anu urang tiasa pariksa dina bagian Sumputkeun sadaya jasa Microsoft dina konfigurasi sistem. Sadayana kedah dinonaktipkeun di dinya teras urang tiasa ngabalikan deui komputer sareng browser.

Anjeun kedah nyegah program séjén tina ngakses atanapi ngaganggu operasi Internet Explorer. Ieu bisa jadi alesan naha dina waktu éta urang teu boga aksés ka ramatloka a. Éta tiasa kajantenan upami urang nembé ngarobih konfigurasi atanapi upami urang parantos masang antipirus énggal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)