Kumaha ngaunduh pidéo Instagram

Kumaha ngundeur video Instagram

Nalika Instagram mangrupikeun jaringan sosial pikeun fotografi, éta gaduh pidéo salaku format kontén anu paling populér kadua. Pidéo dina platform ieu dianggo pikeun sagala hal, ti memes dugi ka warta dugi ka carita, janten kamungkinan anjeun panginten kumaha anjeun tiasa ngalakukeunana. download pidio Instagram.

Nya, anjeun sanés hiji-hijina atanapi anu terakhir naroskeun ka diri anjeun patarosan anu sami. Ku sabab kitu, kami ningali kabutuhan pikeun ngajawab patarosan ieu sareng nunjukkeun ka pamiarsa urang kumaha parabot aranjeunna tiasa ngaunduh pidéo Instagram naon waé dina Android, iPhone atanapi ngalangkungan halaman wéb.

Kumaha cara ngaunduh pidéo Instagram tanpa aplikasi?

Simpen Tina net

Upami anjeun hoyong ngaunduh pidéo Instagram tanpa masang aplikasi naon waé, langkung saé nganggo situs wéb sapertos Savefrom.net. jenis ieu kaca ngidinan Anjeun ngundeur pidio tina panyungsi anjeun ngan nempelkeun tautan publikasi sareng pilih kualitas undeuran. Salaku tambahan, kauntungan anu sanés nyaéta anjeun tiasa nganggo duanana tina PC sareng mobile, sabab anjeun ngan ukur peryogi browser.

Ayeuna, pikeun ngaunduh pidéo Instagram sareng Savefrom.net anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu:

  1. Dina Instagram, panggihan pidéo anu anjeun hoyong unduh.
  2. Ketok atanapi klik dina tilu titik di pojok katuhu luhur layar teras pencét tombol «Patalina".
  3. Lebetkeun ka nyalametkeun tina. net.
  4. Tempelkeun tautan anu disalin dina bar téks sareng pencét tombolna neangan.
  5. Nalika réngsé milarian pidéo, pilih MP4 Download.

Kawas Savefrom.net aya ratusan situs web pikeun ngundeur pidio Instagram kumaha Game.io, save-insta.com, Instagramdowloader.co y snapinsta.app. Ieu tiasa janten alternatif upami Savefrom.net kusabab sababaraha alesan lirén damel.

Aplikasi pikeun ngundeur pidio dina Android

Unduh pidéo Instagram dina Android

Ayeuna, upami anjeun resep gaduh aplikasi dina sélulér anjeun anu fungsina khusus nyaéta pikeun ngaunduh pidéo Instagram, hayu urang mimitian ku pilihan pikeun Android. Aplikasi anu bakal urang bahas salajengna disebut "Unduh pidéo Instagram" sareng éta gampang dianggo.

  1. Masang "Unduh Pidéo Instagram» ti Play Store.
  2. Buka Instagram sareng milarian pidéo anu anjeun hoyong simpen.
  3. Buka video tur ketok tilu titik di pojok katuhu luhur layar.
  4. Pilih "Bagikeun dina…".
  5. Pilih InsMate Pro.
Unduh pidéo Instagram
Unduh pidéo Instagram

Alternatif anu saé pikeun aplikasi ieu disebut Unduh Pidéo ti Twitter, anu sanaos didamel pikeun damel sareng jaringan sosial manuk biru langit (sakumaha namina nunjukkeun), éta ogé bakal ngabantosan anjeun ngaunduh pidéo tina IG. Kami nyarankeun ngagunakeun éta pikeun ngahémat eusi tina kadua aplikasi.

Unduh Twitter Video
Unduh Twitter Video

Aplikasi pikeun ngundeur pidio dina iPhone

igram-io

Hanjakalna, pikeun iPhone, teu aya aplikasi anu saé sareng fungsionalitas ieu sayogi di App Store. Anu kami nyarankeun pikeun pangguna ios dina hal ieu nyaéta ngagunakeun situs wéb unduhan sapertos anu disebatkeun di luhur. Pikeun masihan anjeun conto, di handap ieu kami nunjukkeun anjeun léngkah-léngkah kumaha anjeun tiasa ngaunduh pidéo Instagram ngalangkungan halaman wéb Igram.

  1. Dina iPhone anjeun, buka aplikasi Instagram.
  2. Milarian pidéo anu anjeun hoyong unduh teras klik pikeun ningali éta.
  3. Toél ka titik 3 di katuhu handap layar.
  4. Pilih pilihan na Patalina. Tautan pos bakal otomatis disalin kana clipboard.
  5. Nuju igram.io dina browser anu.
  6. Tempelkeun tautan dina kotak téks sareng pencét tombolna download.

Kumaha cara ngaunduh pidéo Instagram anjeun nyalira?

Unduh pidéo Instagram anjeun nyalira

Sanaos metode anu dijelaskeun di luhur mangpaat pikeun ngaunduh pidéo anu dipasang ku pangguna anu sanés, urang moal tiasa hilap yén Instagram ngamungkinkeun urang pikeun ngaunduh pidéo anu urang unggah kana profil urang. Ku alatan éta, lamun video nu Anjeun hoyong simpen ieu diterbitkeun ku anjeun, anjeun ngan kudu:

  1. Lebetkeun Instagram dina ponsel Android atanapi iPhone anjeun.
  2. Milarian pidéo anu anjeun hoyong unduh dina profil pangguna anjeun.
  3. Pencét sakali dina pos pikeun muka pidéo.
  4. Toél aranjeunna titik 3 ka handap jeung ka katuhu.
  5. Pilih pilihan anu disebut Simpen ka alat Anjeun.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.