Naon anu kedah di pangkeng anjeun janten kamar gamer

Naon anu kedah di pangkeng anjeun janten kamar gamer

Naon anu kedah di pangkeng anjeun janten kamar gamer

Hayu urang janten barudak, nonoman atawa déwasa, lalaki atawa awéwé, loba urang anu gairah ngeunaan videogames. Sareng kamungkinan pisan, dina kalolobaan kasus, urang mikaresep gairah éta konsol vintage atawa modern atawa video kaulinan komputer, ti kamar atanapi sababaraha daérah anu biasa dianggo di bumi urang. Sanajan kitu, pasti ka extent gede atawa Lesser, urang sadayana hoyong ngadamel pangkeng urang atawa wewengkon husus sejenna, a "kamar kaulinan" idéal.

Alesan kunaon, ayeuna urang bakal ngabahas naon anu kedah urang peroleh sareng kalebet dina nyarios "Kamar Gamer" idéal pikeun suksés tur gampang achieving Anjeun rarancang jeung konstruksi. Ku kituna ieu sababaraha gagasan alus, saran jeung saran pikeun ngahontal éta tujuan.

gamers

Jeung saperti biasa, saméméh delving kana ieu publikasi hadir dina titik leuwih patali jeung gairah ngeunaan kaulinan vidéo (gamers), leuwih husus ngeunaan naon nu kudu «kamar kaulinan"ideal, urang bakal ninggalkeun pikeun maranéhanana kabetot dina Tumbu ka sababaraha urang tulisan patali saméméhna kalawan sarua. Sangkan maranéhna gampang ngalakukeunana, bisi hayang nambahan atawa nguatkeun pangaweruh ngeunaan éta, dina ahir maca ieu publikasi:

"Henteu sadayana ngartos naon anu dipilarian ku tukang game pikeun ngalengkepan Setup na, janten henteu aya rugina kéngingkeun bantosan pikeun ideu produk mana anu kado idéal. Aya seueur gadget anu ningkatkeun pangalaman dina vidéo, tina headphone, beurit atanapi bahkan korsi. Dina tulisan ieu kami bakal masihan 10 ideu pikeun pamaén anu anjeun pasti bakal resep. 10 Gagasan Kado Pikeun Gamer Anu Bakal Suka Dipasihkeun

Gamer Room: The pangkeng idéal pikeun gamer a

Gamer Room: The pangkeng idéal pikeun gamer a

Naon anu kudu dipiboga ku Kamar Gamer anu sampurna?

Hayu urang janten novice atawa ahli gamers, ku ngarasakeun urang konsol favorit atawa video kaulinan komputer, urang neangan ngalakukeun hal eta dina spasi diadaptasi ka urang jeung kabutuhan kaulinan urang.

Akibatna, urang condong ngabayangkeun, kahayang jeung cobaan pikeun nyieun hiji tempat anu saluyu jeung naon urang jeung resep ngagunakeun jeung boga. Hartina, kamar sorangan atawa hiji tempat ekslusif, a spasi kaulinan-themed dumasar kana urang filosofi hirup gamer.

Ku kituna, pikeun ngahontal tujuan ieu a «kamar kaulinan» idéal, ieu sababaraha gagasan alus, nasihat sarta rekomendasi kaulinan pikeun nyieun:

Tempat idéal

ukuran

Pikeun dimimitian ku, ceuk «kamar kaulinan» idéal kudu boga a ukuran cocog, sedeng atawa rata, anu ngamungkinkeun kaasup sagalana rencanana, kaala jeung kaala. Hartina, kudu kamar sedeng-ukuran, teu badag teuing atawa leutik teuing, tapi enya. nawiskeun rohangan bébas sareng sayogi pikeun sagala hal anu kami pikirkeun sakumaha anu diperyogikeun dina jangka pondok, sedeng sareng panjang.

Kusabab, écés, dina seueur kasus, Henteu sadayana tiasa ngawujudkeun rencana sapertos kitu dina hiji waktos, ku ngan hiji hit. Jeung rencana kana waktu pamakéan sarta enjoyment tina spasi bébas tur sadia, dina jangka panjang bakal ngahasilkeun materialization lengkep naon anu direncanakeun.

lingkungan

Sareng sanaos pasti seueur anu bakal ngamimitian ngaéksekusi proyék éta di kamar sorangan, anu idéal nyaéta, kamar sajaba ti pangkeng sapopoé urang. Ieu bakal nyegah pamakéan dual jeung tujuan spasi. Ieu bakal ngabantosan ngirangan gangguan sareng pangaruh tina waktos sare kusabab bising, pancaran éléktromagnétik, atanapi panyabab sanésna.

Sajaba ti éta, ieu bakal mempermudah pamakéan mloba cahaya, boh alam boh jieunan, sarta ventilasi nyukupan pikeun tim sareng tempat umumna. Sarta tangtu, tetep beresih jeung jauh ti sagala Uap mungkin.

Énergi jeung Internét

Said spasi kudu boga, kalawan cukup jeung ogé disebarkeun outlet listrik, cords extension jeung alat pangaturan tegangan. Dina raraga ngahontal lokasi pangalusna sarta robah pakakas sarta parabot lianna iraha wae. Sarta dina watesan énergi, idéal ogé bakal boga Unit alus catu daya uninterruptible (UPS). Nu, ngamungkinkeun pikeun ngajaga salaku ditangtayungan sabisa, jumlah badag pakakas listrik jeung éléktronik, nu pasti bakal boga nilai luhur.

Ogé, anjeun kedah gaduh cukup jeung ogé disebarkeun ngumpulkeun data, gigireun pangalusna sambungan internét kabel jeung cakupan tina Sambungan WiFi mungkin. Preferably, kamar kaulinan kudu boga sambungan Internet dedicated sorangan jeung teu hiji rumah tangga biasa. Jeung boga, ka extent greatest mungkin, channeled wiring jeung pamakéan sambungan nirkabel antara komputer jeung alat disambungkeun.

Penampilan

titik ieu estu pisan subjektif, sabab kudu ngalakukeun leuwih ti nanaon jeung tembok, lantai, siling jeung penampilan visual de la kamar kaulinan. Dina titik ieu, dulur bisa resep a gaya pisan husus atawa pribadi, anu, contona, diwakilan ku témbok polos dina nada terang atanapi pastel, atanapi warna anu kuat atanapi poék dina témbok anu béda. Digabungkeun sareng vinyl, gambar atanapi poster anu aya hubunganana sareng kaulinan favorit urang jeung karakter atawa jalma kawentar ti dunya gamer kawas YouTubers atanapi Streamers karesep.

Nanging, sateuacan nempatkeun sadaya alat sareng perabotan sanés di kamar gamer urang, éta tiasa dilakukeun desain hébat dina tembok, siling jeung lantai. Desain nu ngagambarkeun hiji atawa leuwih tina kaulinan favorit urang atawa karakter, atawa sababaraha urang leuwih konsol tercinta atawa merek komputer. Atanapi kombinasi hébat sadaya hal anu disebatkeun di luhur, ku kituna naon anu diciptakeun salami mangtaun-taun sareng henteu kaleungitan validitas atanapi karesep dina urang.

"Kamar tukang game beureum nawiskeun gaya anu langkung poék, poék, langkung misterius anu masihan kakuatan sareng kakuatan. Hiji kamar gamer héjo nawarkeun gaya Zen, saimbang, fokus; nu transmits tenang, tranquility jeung mistik. Kamar gamer biru nawiskeun gaya anu pinuh ku jero, katenangan, kawijaksanaan, anu nunjukkeun kapribadian tukang game kalayan pikiran anu tiis, tapi ati anu haneut. Sareng kamar gamer bodas sareng ungu atanapi kombinasi anu sami nawiskeun gaya anu pinuh ku kaanggunan sareng bédana; anu nyayogikeun éstétika anu éndah sareng penampilan kelas luhur. psikologi warna kaulinan

Jati idéal

Jati idéal

Sakali rohangan idéal kamar gamer urang geus dirancang jeung dihasilkeun, éta waktu pikeun lumangsungna pikir sareng kéngingkeun jati (furnitur sareng barang hiasan). Perabotan dimana urang moal kalebet alat atanapi komputer, sareng sadaya unsur anu diperyogikeun. Sareng pikeun ieu, kami nyarankeun unsur-unsur ieu pikeun jati:

  1. marana: Pikeun hiasan atawa rupa-rupa objék, ieu bisa dijieun tina plastik ngagurilap, kaca jeung kristal, atawa kai.
  2. Karét: Pikeun cartridges kaulinan vidéo, kaset jeung cakram, sarta inohong karakter aksi.
  3. Sofa: Pikeun moments sésana jeung rekreasi jeung pihak katilu.
  4. Ranjang: Kanggo waktos istirahat anu panjang, henteu aya hubunganana sareng jam sare biasa.
  5. tutuwuhan: Pikeun ngahontal tempat sehat sarta oxygenated nu transmits naturalness jeung énergi.
  6. Inohong, boneka jeung collectibles: Pikeun nyorot markisa urang jeung kapribadian gamer.
  7. Lampu neon atanapi LED sareng lampu: Pikeun ningkatkeun cahaya sareng penampilan kamar.
  8. tv kabel: Pikeun ngajaga urang abreast tina realitas kahirupan, dina moments istirahat.
  9. Mini kulkas atanapi frigobar: Pikeun snacks gancang jeung variatif, tanpa kaleungitan tetempoan tina kaulinan.
  10. AC: Lantai sareng témbok, anu nawiskeun penyejukan anu cekap dina tingkat panas anu luhur anu biasana dibangkitkeun Gamer atanapi peralatan khusus.

Tim ngimpi

Tim ngimpi

Sareng ayeuna, tungtungna, sareng sadayana kamar kaulinan daftar (situs jeung jati), urang bisa mikir ngeunaan komputer idéal atawa alat gamer, nu bisa mibanda elemen handap:

  1. korsi kaulinan ergonomic: Pikeun ngahindarkeun karuksakan kana awak, utamana tulang tonggong jeung otot.
  2. Mouse kaulinan sareng keyboard: Pikeun precision gede nalika maén kaulinan sarta beautifying desktop urang.
  3. Headphone sareng mikropon: Pikeun ngadangu sareng berinteraksi langkung jelas sareng pamaén sanés.
  4. Kaméra sareng néwak pidéo: Pikeun némbongkeun diri ka batur dina siaran kalawan kualitas alus.
  5. komputer kaulinan: Kalawan cukup RAM, cores CPU jeung kartu grafik pangalusna (GPU) mungkin.
  6. Asesoris kaulinan canggih: Maén virtual, kaulinan kanyataanana augmented jeung dicampur.
  7. asesoris kaulinan retro: Pikeun maénkeun kaulinan konsol retro on PC kalawan controller heubeul.
  8. Retro jeung konsol kaulinan desktop modern: Kalawan asesoris masing-masing jeung kaulinan favorit.
  9. klakson husus sarta spiker: Pikeun ngarasakeun kualitas sora surround unggul.
  10. Mesin video kaulinan lanté heubeul atawa tabel kaulinan manual: Pikeun ngarasakeun nyalira atanapi dipirig ku kaulinan béda, tur kaluar tina rutin tina video kaulinan modern.
Tulisan anu aya hubunganana:
Korsi kaulinan ergonomis pangsaéna sareng merek anu paling dipercaya
Tulisan anu aya hubunganana:
Kibor kaulinan anu pangsaéna pikeun maén sareng meunang unggal pertandingan

Ringkesan artikel dina Mobile Forum

Resumen

Pondokna, coba pikeun ngahontal "kamar kaulinan" idéal pikeun a gairah ngeunaan video kaulinan, nuturkeun sababaraha atawa sakabéh gagasan ieu, tips jeung saran, bakal hasil dina pakasaban nikmat jeung ending senang. Kusabab, pamustunganana, ngarancang jeung ngawangun a kamar ekslusif pikeun kaulinan geus salawasna resep tujuan pamungkas pikeun nyieun urang senang. Dina lingkungan anu ngagambarkeun kapribadian urang, rasa urang, hobi urang, sarta tangtu, ngamungkinkeun urang maén betah ampir nanaon urang hayang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Malaikat J Romero cenahna

    pos alus teuing, éta metot!

    1.    Jose Albert cenahna

      Salam Malaikat. Hatur nuhun komentar anjeun. Kami bagja pisan yén eusi éta cocog sareng karesep anjeun.

bool (leres)