Kabéh kode Paladins na kumaha carana redeem aranjeunna

kodeu paladin

Aya loba kaulinan nu sistem ganjaran aranjeunna penting pikeun maju sarta ngahontal leuwih jam senang. Hanjakal, meunang kode bébas jadi harder na harder. Sanajan kitu, dina kaulinan urang bade ngobrol ngeunaan kiwari dimungkinkeun pikeun ménta aranjeunna tanpa kudu mayar. Sahenteuna pikeun ayeuna. Hayu urang tingali mana anu pangsaéna Konci Paladins jeung kumaha carana redeem aranjeunna.

Paladins: Juara tina Realms

Upami anjeun henteu acan terang anjeunna, kami bakal nyarioskeun ka anjeun Paladins: Juara Realms nyaéta kaulinan multiplayer online gancang-paced dikembangkeun ku Hi-Rez. dina vibrant ieu jelema nu nembak teu brukbrak Dina jalma kahiji, pamaén bisa ngakses nepi ka 52 karakter béda (juara). Ieu digolongkeun kana kategori béda (Garis hareup, Ruksakna, Rojongan jeung Flank) pikeun ngabentuk tim 5 pamaén.

Aya anu nyebatkeun yén Paldins mangrupikeun versi gratis tina Overwatch, salah sahiji nembak paling sohor nu aya di dunya video kaulinan. Aranjeunna malah buka sajauh disebut salinan a, sanajan saha anu weruh kaulinan ieu, sanajan maranéhna geus ngan maén sakali, nyaho yén ieu téh hiji ngabandingkeun adil.

maén paladin

Naon anu pangalusna Paladins Konci na kumaha carana redeem aranjeunna

Dina Paladins aya sababaraha modeu kaulinan: Pengepungan (mode utama), Deathmatch, Carnage, King of the Hill, Competitive, Training, and Custom.

Salah sahiji konci pikeun suksés dina kaulinan naon waé nyaéta gaduh tim anu saimbang, kalayan profil anu rupa-rupa sareng pelengkap. Éta ogé penting pikeun mibanda alus armas, nu bisa dihontal ngaliwatan kode, sakumaha bakal urang tingali di handap.

Lace decks Pikeun ngaropea kaahlian jeung ciri karakter urang, kitu ogé objék nu urang bisa acquire salila kaulinan, penting pikeun nyieun bédana. Salami urang leuwih atawa kirang ngawasaan mékanika kaulinan.

Dimana Paladins: Champions of the Realms sayogi? Gumantung kana konsol atanapi platform anu kami anggo, kami tiasa ngaunduh kaulinan di dieu:

  • Dina toko PlayStation.
  • Pikeun PC, di Toko EpicGames atanapi dina situs wéb Steam.
  • Dina toko kaulinan Xbox
  • Pikeun Nintendo, dina Nintendo eShop.

Kode Paladins (sadia Méi 2022)

Salian pakarang, Konci Paladins ngidinan Anjeun pikeun ménta ganjaran estetika, kayaning kulit karakter. Ieu moal jadi teuing decisive lamun datang ka achieving kasuksésan, sanajan aranjeunna nyumbang kana ngaronjatkeun pangalaman kaulinan urang.

Kalolobaan kode ieu aranjeunna henteu gaduh tanggal béakna, ku kituna urang bisa nerapkeun aranjeunna iraha wae urang hoyong. Leres pisan, ngan bisa dipaké sakali.

Ieu daptar kode Paladins (diropéa nepi ka Méi 2022) sareng ganjaran anu saluyu:

  • APFM100K8CE280427: Gunung Frostmare.
  • APXRCRCBD47071212: Gulung Dada Radiant.
  • APXSFCAEB58D71212: Runtuyan Infernal.
  • AZDRCXYYF67872018: kulit ekslusif.
  • AZDCRRCFS42272018: kulit ekslusif.
  • PBEB16F4B4EB60909: kulit ekslusif.
  • PBEB039513B260909: kulit ekslusif.
  • PBEB3DF4B4EB60909: kulit ekslusif.
  • PCSY18FE15DEE60711: kulit ekslusif.
  • PCBC1E975BA7360719: kulit ekslusif.
  • WAXHZZDFF54672017: kulit ekslusif.

Sadaya kode valid pikeun platform kaulinan anu kami anggo, naha éta Xbox, Playstation, PC atanapi Nintendo Switch.

Kumaha redeem kode

kode paladin

Kumaha redeem kode Paladins

Pikeun nebus kode Paladins kami anjeun ngan ukur kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu:

  1. Mimiti, anjeun kedah Mimitian kaulinan.
  2. Salajengna, urang buka toko kaulinan, ngaklik dina tab tina "Toko-RUU ".
  3. Tungtungna, klik dina "Tebus kode", Tulis dina kotak (sakumaha ditémbongkeun dina gambar di luhur) jeung mastikeun.

Dimana meunang kode Paladins anyar

lolos usum paladin

Kumaha carana meunang kode Paladins anyar

Sajaba ti éta bebas Konci kawas nu urang geus didaptarkeun di luhur, nu salawasna jadi metot pikeun pamaén, aya bentuk sejen pembayaran pikeun ménta Konci anyar.

Contona, upami urang gaduh akun Amazon Prime (Prime Gaming), unggal bulan urang bakal meunang kode ekslusif pikeun meunangkeun kulit anyar pikeun karakter urang. Ieu mangrupikeun kode-kode tunggal anu urang moal tiasa bagikeun.

Aya metoda sejen pikeun meunangkeun kulit di Paladins: éta usum kalangkung (Usum Pass), nu bisa dibeuli pikeun 9,99 euro.

Langkung seueur pilihan, waktos ieu gratis, pikeun kéngingkeun kode Paladins: numbu akun pamuter urang jeung platform handap:

  • Pakarang Victor urang, asup kana Facebook pikeun muka konci kulit Anjeun.
  • Yin Juara: Ku ngaitkeun akun Twitch kami, kami muka konci kulit ieu.
  • Jenos resplendent, kulit nu urang bakal meunang ku linking akun Facebook urang.
  • Onyx Stallion Gunung, katingal anu kahontal ku ngalanggan Paladins on YouTube.
  • Tim Bénténg 2 Barik, Kulit anu dihontal ku maén Paladins on uap.
  • Victor Areng. Pikeun kéngingkeun kulit ieu, anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nuturkeun akun Twitter resmi Paladins: @paladinsgame.
  • XAndroxus. Kéngingkeun kulit ieu ku ngaitkeun akun Hi-Rez kami sareng akun Xbox Live kami.

Tungtungna, teu eureun nuturkeun website resmi ti Paladins. Di dinya, pamekar kaulinan biasana nyebarkeun kode anyar dina buletinna, ampir sok gratis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)