Kumaha cara ngagunakeun kode QR pikeun asup kana Wéb WhatsApp?

Pitunjuk gancang pikeun ngagunakeun kode QR pikeun asup kana Wéb WhatsApp

Pitunjuk gancang pikeun ngagunakeun kode QR pikeun asup kana Wéb WhatsApp

Web WhatsApp, sakumaha anu urang tingali di dieu Forum Handphone leuwih sababaraha tutorial lengkep jeung rupa-rupa pituduh gancang, dina modalitas ceuk aplikasi olahtalatah instan. Anu ngamungkinkeun urang ngagunakeun éta pikeun ngobrol kalayan nyaman tina PC. Ku kituna, favoring pamakéan platform via web, tinimbang nu aplikasi mobile atawa desktop.

Sareng ogé, di aranjeunna kami parantos tiasa ngahargaan éta, pikeun login kana wéb whatsapp, perlu éta scan kode QR. Ku alatan éta, dinten di anyar ieu Lengkep Walkthrough Urang bakal deepen saeutik leuwih dina titik disebutkeun ieu. Maksad abdi, ngeunaan naon eta? Téknologi kode QR, jeung kumaha ngagunakeun a "Kode QR pikeun asup kana Wéb WhatsApp".

perkenalan

Sarta sanajan, pamakéan Kodeu QR pisan umum dina momen antara mayoritas pamaké mobile, hal anu penting pikeun dicatet yén, sanajan ngagunakeun Web WhatsApp merlukeun léngkah basajan pisan; ieu bisa ngabalukarkeun sababaraha kabingungan ka jalma anu teu pisan wawuh jeung téhnologi ceuk. Ku kituna, salajengna urang bakal balik saeutik deeper kana téhnologi kode QR sarta pamakéan na di Web WhatsApp.

Pitunjuk gancang pikeun masalah sareng solusi wéb WhatsApp umum
Tulisan anu aya hubunganana:
Masalah wéb WhatsApp umum sareng solusina

Palajaran: Kumaha cara ngagunakeun kode QR pikeun ngalebetkeun Wéb WhatsApp?

Palajaran: Kumaha cara ngagunakeun kode QR pikeun ngalebetkeun Wéb WhatsApp?

Naon kodeu QR sareng naon éta?

Anu mimiti, penting pikeun dicatet yén, "QR" hartina "Tanggapan Gancang". Na yén, ceuk téhnologi gudang sarta pangiriman informasi sarta idéntifikasi, boga tujuan ngaganti jeung ningkatkeun téhnologi prior tina barkod.

Jadina, téhnologi kode QR nangtung kaluar atawa béda dina éta, nyaéta bisa nyimpen langkung seueur data ti nu tadi, bari maturan aksés leuwih gancang kana informasi.

Ku kituna, bisa dihartikeun sakeudeung yen téhnologi kode QR mangrupakeun Vérsi ningkat tina tradisional téhnologi barkod. Nu ngan neangan keur ngagambarkeun kode numeris basajan nu neangan pakait sareng hal pisan tepat.

Sajaba ti éta, dicirikeun ku ngabogaan a bentukna pasagi. Sareng ogé, sabab diwangun ku pembatas anu ngamungkinkeun pangguna terang dimana eusi kode éta.

10 tips penting ngeunaan kode QR

05 tips sajarah penting ngeunaan kode QR

  1. Sistem kode QR munggaran diciptakeun dina 1994 ku perusahaan Jepang Denso Wave (Anak Perusahaan Toyota). Ieu, supados akurat ngalacak kendaraan sareng suku cadang salami manufaktur.
  2. Kode QR munggaran dihontal saatos sataun pangwangunan. Sarta eta miboga salaku fitur operasional, kamampuhan pikeun nyimpen nepi ka 7000 angka jeung karakter kanji. Bari, aksés ka informasi éta sapuluh kali leuwih gancang ti barkod normal.
  3. Mimitina, kode QR gancang diadopsi ku industri mobil Jepang, teras ku industri pangan, farmasi, sareng seueur anu sanésna, kalebet manufaktur. Pikeun engké, lalaunan internasionalisasi, hatur nuhun kana sékrési patén na ku panyipta na.
  4. Taun 2002, téknologi kode QR mimiti muncul dina telepon sélulér munggaran anu ngahijikeun pamaca QR. Anu nyababkeun, kanaékan jumlah perusahaan anu mimiti ngagunakeun téknologi ieu pikeun dianggo sacara masif ku pangguna akhir sareng konsumen.
  5. Dina 2004, téhnologi nu robah jadi disebut QR Microcode. Samentara éta, dina 2008 eta mekar ka sejen disebut kode PQR, nu diwenangkeun pamakéan modul rectangular. Sareng ogé, dina waktos éta, téknologi diintegrasikeun kana alat iPhone, ningkatkeun popularitas sareng panggunaanana.

05 tips operasi penting ngeunaan kode QR

  1. Kode QR miboga pamakéan masif sarta sakuliah dunya, hususna keur jualan na pamasaran. Ku alatan éta, merek sareng organisasi sering dianggo pikeun prosés sapopoéna. Hal ieu nyababkeun téknologi ieu dilélér Penghargaan Desain Alus.
  2. Kode QR tiasa dibaca dina dua arah, nyaéta, ti luhur ka handap sareng ti katuhu ka kenca. Ieu ngidinan Anjeun pikeun nyimpen jumlah gede data, sarta discan (dibaca) dina jumlah badag sudut visual.
  3. Ayeuna, téknologi kode QR ngahijikeun solusi anu épéktip pikeun sagala rupa kagunaan. Contona, pikeun traceability, panyalindungan merek, ukuran anti-pemalsuan, mindahkeun pamayaran jeung nangtukeun posisi objék dina lingkungan VR / AR / RM.
  4. Kode QR standar ngagaduhan genep bagian atanapi komponén, nyaéta: Zona Tenang, Pola Pilarian, Pola Align, Pola Sinkronisasi, Émbaran Vérsi, sareng Sél Data. Anu terakhir ngarujuk kana sesa kode QR anu ngandung inpormasi nyata atanapi penting anu disimpen.
  5. Kode QR asalna dina versi anu ditarima sacara universal pikeun tujuan anu béda. Versi dipaké nangtukeun kumaha data bisa disimpen. Jeung ieu: numerik, alfanumerik, binér jeung kanji.
ngagunakeun WhatsApp Web on mobile
Tulisan anu aya hubunganana:
Diajar ngagunakeun WhatsApp Web dina mobile

Léngkah-léngkah ngagunakeun kode QR pikeun asupkeun Wéb WhatsApp

Léngkah-léngkah ngagunakeun kode QR pikeun asupkeun Wéb WhatsApp

Salajengna, sarta tetep dina pikiran yén éta téh téhnologi kode QR, naon éta pikeun sarta dipaké, urang bakal neruskeun némbongkeun dina cara jelas tur basajan, kumaha ngagunakeun éta "Kode QR pikeun asup kana Wéb WhatsApp":

  1. Urang ngajalankeun web browser tina pilihan urang, jeung urang nulis URL ti Web WhatsApp (web.whatsapp.com) jeung pencét kenop Enter. Sareng kami ngarepkeun, dina layar kabuka domain wéb WhatsApp, kode QR bakal ditingalikeun, anu bakal robih unggal sababaraha detik.
  2. Salajengna, urang kedah muka konci alat sélulér urang dimana urang ngamimitian sési WhatsApp urang. Teras, urang ngajalankeun aplikasi mobile WhatsApp sareng pencét tombol Menu (3 titik nangtung) anu aya di kénca luhur.
  3. Dina menu ieu, urang pencét pilihan Alat numbu, sarta kami teruskeun dina jandela nu anyar, mencét tombol Tumbu hiji alat.
  4. Sakali jandela Scan QR code anyar dibuka, anu ngaktifkeun kaméra sélulér, urang teraskeun ngadeukeutkeun kana kode QR anu dipidangkeun dina browser wéb, pikeun ngahontal tautan anu dipikahoyong.
  5. Leres, bacaan (scanning) kode QR parantos suksés, pesen sési Mimitian bakal ditingalikeun dina telepon sélulér, teras layar bakal ditingalikeun deui nganggo tombol Link alat, sareng di handap sési Status Alat , dimana urang tiasa ngesahkeun ti mana wéb WhatsApp dijalankeun. Bari, dina web browser tina komputer, urang tiasa ningali sési pamaké dimuat tur siap dipaké.

Léngkah-léngkah ngagunakeun kode QR pikeun asupkeun Wéb WhatsApp

Langkung seueur ngeunaan wéb WhatsApp sareng panggunaan kode QR

Sakali jelas, kumaha carana make a normal "Kode QR pikeun asup kana Wéb WhatsApp", urang ngan bisa nambahan sakumaha biasa nu, keur inpo nu langkung lengkep ihwal topik ieu atanapi topik anu béda-béda ngeunaan WhatsApp, anjeun tiasa ngajalajah éta tanpa masalah sareng anjeun jasa pitulung online.

WhatsApp Web dina Mac
Tulisan anu aya hubunganana:
Trik wéb WhatsApp pikeun ngamangpaatkeun éta
Web WhatsApp
Tulisan anu aya hubunganana:
Pitunjuk anu pasti pikeun Wéb WhatsApp pikeun nguntungkeun

kacindekan

Pondokna, urang miharep yén ieu anyar Lengkep Walkthrough ngeunaan téhnologi kode QR sarta pamakéan "Kode QR pikeun asup kana Wéb WhatsApp", dirancang husus pikeun maranéhanana pamaké anyar atawa pamaké inexperienced de WhatsApp, janten mangpaat pisan, sapertos anu sateuacana. Sarta nyumbangkeun, mun extent mungkin, neruskeun favoring a langkung ageung sareng langkung saé ngagunakeun WhatsApp.

Tungtungna, upami anjeun mendakan eusi ieu mangpaat, punten wartosan kami. ngaliwatan koméntar. Sareng upami anjeun mendakan eusi anu pikaresepeun, bagikeun ka kontak nu pangdeukeutna, dina jaringan sosial anu béda sareng aplikasi olahtalatah paporit anjeun. Oge, tong hilap ngajalajah leuwih Panungtun, tutorials jeung eusi rupa-rupa di web urang, pikeun neraskeun diajar langkung seueur ngeunaan rupa-rupa téknologi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.