Kumaha Pulihkeun Poto anu Dihapus tina iPhone (Tanpa Ngagunakeun PC)

gambar iphone

Naha anjeun ngahaja leungit atanapi ngahapus poto dina iPhone anjeun? Tong panik: aya solusi. Dina tulisan ieu urang badé ningali naon anu tiasa dilakukeun cageur poto iPhone dihapus tanpa PC. Nyaéta, dina cara anu sederhana sareng langsung tina alat anu sami.

Sadaya pangguna iPhone nganggo kaméra teleponna unggal dinten pikeun moto sareng nyimpen sagala jinis gambar. Hasilna, aranjeunna mungkas nyimpen dina alat Anjeun a trove harta karun poto jeung memorabilia. Kaleungitan aranjeunna tiasa janten tugas nyata. Sarta kadangkala malah tragedi.

Ver también: Kumaha cageur poto dihapus dina WhatsApp

Sakumaha anjeun parantos terang, alat Apple tiasa nyingkronkeun datana ku sababaraha cara. Ieu, dina kasus di leungeun, mangrupakeun kaunggulan hébat, sabab nawarkeun kami rupa métode pikeun cageur poto jeung video leungit. Urang marios aranjeunna di handap:

5 Métode pikeun Pulihkeun Poto iPhone anu Dihapus

Sahenteuna aya tujuh cara pikeun nyalametkeun diri tina kaayaan kagok ieu sareng cageur poto anu dihapus tina iPhone anjeun. Gumantung kana kasus khusus anjeun, anjeun tiasa nyobian hiji atanapi metode anu sanés dugi ka mendakan solusina:

Pariksa Polder Anyar Dihapus dina iPhone

nembe dihapus

Kumaha Pulihkeun Poto anu Dihapus tina iPhone (Tanpa Ngagunakeun PC)

Upami poto-poto parantos dipupus nembé, ieu mangrupikeun metode anu munggaran anjeun kedah nyobian. Sering sering nalika ngatur file dina telepon urang, urang salah ngahapus poto. Gambar ieu bakal otomatis mungkas dina polder "Nembe Dipupus" (dina basa Spanyol, "nembe dihapus"). Aranjeunna bakal tetep aya, siap disalametkeun, salami 30 dinten saatos ngahapus.

Ieu mangrupikeun léngkah-léngkah anu kedah urang laksanakeun pikeun pulihkeunana:

  1. Mimiti, urang muka éta aplikasi poto tina alat kami.
  2. Teras we gulung ka handap dugi ka mendakan polder "Albeum séjén". Di jerona, urang pilih polder anu kami rujuk sateuacanna: "Nembe Dipupus". Upami 30 dinten rahmat ieu teu acan kaleuleuwihi, file anu urang hoyong pulih bakal dipendakan dina folder éta.
  3. Pikeun cageur deui, kantun klik dina file teras klik dina pilihan "Cageur", ayana di katuhu handap layar iPhone.

Upami poto atanapi poto anu urang hoyong pulihkeun henteu aya dina polder ieu kusabab periode 30 dinten parantos kaliwat, cobian salah sahiji metodeu ieu:

Milarian pamupusan anu teu disingkronkeun dina alat anu sanés

perpustakaan poto icloud

Kumaha Pulihkeun Poto anu Dihapus tina iPhone (Tanpa Ngagunakeun PC)

Ieu tiasa janten alternatif anu praktis upami, salian ti iPhone, kami ogé gaduh alat anu sanés anu dihubungkeun sareng akun kami. iCloud Kami ngarujuk kana iPads, alat iPod Touch, MacBook, komputer Windows sareng iTunes, jsb.

Salaku tambahan, urang kedah masang aplikasi Perpustakaan Poto iCloud, nu geus asalna sacara standar dina versi panganyarna tina iPhone.

Peryogi diperhatoskeun yén métode ieu bakal dianggo ngan lamun urang geus dihapus poto bari iPhone urang teu boga sambungan data, atanapi aya dina mode pesawat. Éta koncina: poto-potona parantos dipupus, tapi alat-alat anu sanésna henteu acan terang. Naon anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngajaga iPhone offline sareng nganggo alat anu sanés pikeun ngabalikeun eusi anu leungit.

Balik deui ka cadangan iTunes

mulangkeun iphone iTunes

Kumaha Pulihkeun Poto anu Dihapus tina iPhone (Tanpa Ngagunakeun PC)

Upami dua metode sateuacana henteu tiasa dianggo, ieu mangrupikeun anu salajengna anu kedah urang cobian. Lamun urang ngagunakeun software Apple iTunes, cadangan alat urang dijieun di dinya unggal waktos sinkronisasi lumangsung.

Metoda jalan, najan anjeun kudu tumut kana akun nu, diantara hal séjén, anjeun teu bisa ningali rinci dina cadangan, atawa cageur poto nyalira. Ieu léngkah-léngkah anu kedah diturutan:

  1. Kahiji maneh kudu sambungkeun iPhone urang jeung komputer ngagunakeun kabel USB.
  2. lajeng urang buka iTunes tur klik dina tombol alat, di belah kénca juru luhur.
  3. Satuluyna anjeun kudu milih "Mulangkeun Cadangan".
  4. Pikeun ngarengsekeun, urang milih cadangan dimana poto urang hoyong cageur.

Pariksa talatah pikeun ningali lampiran

Sateuacan neraskeun solusi anu sanés, cobian ieu: Poto anu kami milarian sareng anu kami henteu tiasa pulih sigana parantos dikirim atanapi nampi. ngalangkungan aplikasi, sapertos iMessage atanapi WhatsApp. Upami kitu, aranjeunna pasti tiasa pulih nganggo data aplikasi.

Paké iCloud Nyadangkeun

icloud

Kumaha Pulihkeun Poto anu Dihapus tina iPhone (Tanpa Ngagunakeun PC)

Ieu tiasa janten lifeline nyata pikeun anjeun upami metodeu sateuacana gagal. Jelas, perlu boga a cadangan poto iPhone ka iCloud. Upami anjeun ngalakukeun, anjeun untung, sabab prosés pamulihan henteu tiasa langkung gampang:

  1. Dina iCloud, urang buka «Setélan» tur pilih pilihan «Umum".
  2. Teras we milih pilihan "Reset" teras pencét "Hapus eusi sareng setelan».
  3. Nalika prosésna parantos réngsé, urang hurungkeun iPhone urang.
  4. Salajengna, urang turutan léngkah konfigurasi.
  5. Salaku léngkah terakhir anjeun ngan ukur kedah milih pilihan «Mulangkeun sareng Cadangan iCloud ».

Sajauh daptar solusi, anu bakal dianggo dina kalolobaan kasus. Lamun henteu, ulah asa, sabab masih aya cara pikeun cageur poto leungit jeung iPhone. Sababaraha di antarana ngalibatkeun ngagunakeun aplikasi anu mayar. Urang bakal ngobrol ngeunaan aranjeunna dina tulisan anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)