Kumaha carana nempatkeun kecap akses ka WhatsApp

Kumaha carana nempatkeun kecap akses ka WhatsApp

WhatsApp nyaéta aplikasi olahtalatah instan anu paling sering dianggo di dunya. Seueur kahirupan urang kacatet di jerona, dina paguneman sareng kelompok obrolan. Seueur inpormasi pribadi anu pastina urang hoyong ngajagi. Naha aya cara pikeun ngalaksanakeunana? Jawabanana enya. Kami ngajelaskeun kumaha nempatkeun kecap akses ka WhatsApp.

Langkung ti samilyar pangguna aktif bulanan mangrupikeun buktos anu paling hadé pikeun kasuksésan WhatsApp anu luar biasa. Aplikasi ieu ningkatkeun dinten ka dinten ku e anyar kemungkinan menarik. Langkung lami pilihan klasik pikeun obrolan, audio, sora sareng pidéo parantos ditambihkeun pikeun ngabagi dokumén sadayana jinis, GIF, lokasi, jst.

Tulisan anu aya hubunganana:
Pitunjuk anu pasti pikeun Wéb WhatsApp pikeun nguntungkeun

Nanging, dugi ka kawilang ayeuna teu aya jalan pikeun jaga sadayana inpormasi éta ngagunakeun sandi, PIN atanapi anu sami. Ieu mangrupikeun résiko anu jelas pikeun pangguna, ngantepkeun aranjeunna henteu dijagaan ngalawan gangguan ku pangguna anu teu sah. Ku ngan saukur ngakses telepon sélulér urang, saha waé anu ngagaduhan panggilan salaku mata-mata atanapi gosip tiasa maca obrolan urang, ningali poto sareng pidéo kami, sareng malah terang kontak kami.

Untungna, dinten ieu urang gaduh solusi anu saé pikeun masalah ieu. Henteu ngan ukur tina aplikasi nyalira, tapi ogé ngalangkungan sumber daya éksternal anu nawiskeun alternatif anu cekap pikeun ngeusian kakurangan ieu. Ieu sababaraha waleran kana patarosan kumaha cara nyetél kecap akses ka WhatsApp:

Atur kecap akses tina aplikasi éta sorangan

Dina pembaruan 2019, tingkat kaamanan tambahan parantos ditambihan kana paguneman WhatsApp pribadi. Éta kalebet, salaku conto, fungsi énggal anu ngamungkinkeun pangguna pikeun nambihan PIN, sidik jari atanapi konci idéntifikasi rarayna pikeun nangtayungan eusi aplikasi.

Nyatana nyaéta yén unggal update anyar WhatsApp ningkatkeun ieu sareng fitur sanésna tina aplikasi. Dina waktos ieu, ieu mangrupikeun pilihan anu pangguna kedah mastikeun privasi kontak sareng paguneman na:

Arsip paguneman

Masalah ngeunaan karusiahan obrolan WhatsApp kami ngan ukur dugi kontak tinangtu atanapi paguneman khusus. Dina hal ieu, aya hiji pilihan dina aplikasi anu ngabantosan urang pikeun nyumputkeun inpormasi ieu tina pandangan batur henteu kedah nganggo kecap akses.

file whatsapp

Arsip paguneman WhatsApp

Éta sanés sistem anu pasti atanapi lepat upami anu urang pikahoyong mangrupikeun jaminan total privasi, tapi tiasa lumayan praktis salaku tingkat kaamanan anu munggaran. Ieu kumaha anjeun tiasa nyumputkeun atanapi arsip paguneman WhatsApp. Éta ogé tiasa nyumputkeun kontak:

  • Dina Android: urang ngan saukur milih paguneman atanapi paguneman anu urang hoyong nyumputkeun sareng nganggo pilihan "arsip", anu nembongan dina ménu sareng ikon dina bentuk folder. Pikeun nyandak paguneman ieu engké, urang tiasa langsung iraha waé ka folder "obrolan anu diarsipkeun".
  • Dina ios / iPhone: mimitina urang milari paguneman anu hoyong disumputkeun. Mindahkeun ka kénca ménu bakal muncul sareng pilihan "arsip". Upami kapilih, éta bakal diarsipkeun sacara otomatis, disimpen dina folder «diarsipkeun chat» folder, tapi sok sayogi deui nganggo pilihan «unarchive».

Kedah dicatet dina sagala hal pilihan ieu kedah dipaké ukur aya kalana. Upami teu kitu, nyalahgunakeun éta ngagaduhan résiko overloading ruang panyimpenan hapé, anu sacara alami bakal mangaruhan operasi anu leres.

Fungsi konci layar

Fungsi ieu nyaéta sayogi dina alat ios sareng Android. Éta kedah diaktipkeun tina pilihan konfigurasi aplikasi. Mangrupikeun sistem anu saé pikeun ngajagi eusi anjeun jauh tina panon.

Pikeun ngaktipkeun pungsi énggal, turutan léngkah ieu:

  1. Mimiti, perlu unduh versi WhatsApp anu pang anyarna ngaliwatan App Store atanapi Google Play. Ieu vérsi 2.19.21.
  2. Sakali pembaruan diunduh, anjeun kedah muka menu setelan, Anu strukturna tiasa rada beda-beda gumantung kana sistemna.
  3. Dina ménu, pencét pilihan "tagihan", dimana urang bakal mendakan daptar anu seueur pilihan. Anu nunjukkeun kaamanan sareng privasi ditandaan ku ikon konci alit.
  4. Dina menu anyar anu kabuka di handap anjeun kedah milih opsi na "Privasi", anu dina gilirannana bakal nunjukkeun urang sababaraha pilihan anu aya ngeunaan kaamanan akun, sapertos nyumputkeun poto profil.
  5. Pilihan anu urang kedah pilih nyaéta tina "layar konci", anu ngamungkinkeun urang milih modeu buka konci sareng waktos anu kedah lulus pikeun diaktipkeun sacara otomatis.

Sakali kami parantos ngaktipkeun konci layar, urang ngan ukur tiasa muka WhatsApp ku Face ID, Touch ID (dua ieu ngan ukur dina ios), sidik atanapi kecap akses. Naon anu urang parantos mutuskeun.

Verifikasi dua léngkah

Nembe WhatsApp ogé parantos ngalaksanakeun éta verifikasi dua léngkah, fitur opsional anu dirancang pikeun ningkatkeun kamampuan kaamanan akun pangguna, dina Android ogé iPhone.

Sakali sistem panyalindungan ieu diaktipkeun, pangguna kedah mastikeun nomer telepon na dina WhatsApp ngalangkungan kata sandi 6 angka. Tingkat kaamanan kadua diwangun ku pesen konfirmasi anu bakal sumping ku email.

Kumaha carana nempatkeun kecap akses ka WhatsApp ku cara kieu? Ieu anu kedah dilakukeun:

  1. Pencét tombol na menu (ikon 3-titik dina sudut katuhu luhur WhatsApp) sareng pilih pilihan na "setting".
  2. Teras pencét "tagihan" sareng pilih opsi "Verifikasi dua léngkah".
  3. Tungtungna pencét tombol "aktipkeun" sareng lebetkeun kecap akses pilihan anjeun. Pilihan, alamat email pamulihan ogé tiasa dilebetkeun kanggo akun anjeun.

Sakabéh prosés ieu dipedar langkung sacara visual dina pidéo ieu:

Atur kecap akses sareng aplikasi luar

Sateuacan paningkatan aplikasi ieu dina hal kaamanan aya, seueur pangguna ngagunakeun aplikasi luar kusabab masalah kumaha nyetél kecap akses ka WhatsApp. Malah ayeuna aya seueur anu percanten ka aranjeunna langkung seueur tibatan alternatif dina sistem éta nyalira, utamina kusabab aranjeunna nawiskeun sababaraha Fungsi tambahan. Ieu anu paling dipercaya:

AppLock

Applock

AppLock, pikeun ngalindungan aksés ka sadaya aplikasi telepon sélulér urang

Aplikasi ieu henteu ngan ukur praktis pikeun urang pikeun ngalindungan obrolan WhatsApp urang, tapi ogé pikeun ngajaga aksés kana aplikasi naon waé dina handphone urang.

Salila prosés pamasangan AppLock, urang tiasa milih aplikasi mana anu hoyong urang lindungi sandi komo milih anu sanés pikeun masing-masing na. Éta ngan ukur sayogi pikeun Android.

Ngundeur link: AppLock

ChatLock +

ChatLock +

ChatLock + ngabantosan urang ngajagaan WhatsApp urang sareng dina waktos anu sami "mendakan" anu panasaran

con ChatLock +Salian ti tiasa ngahalangan aksés ka WhatsApp ku nganggo PIN, urang bakal ngagaduhan fungsi anu panasaran sareng pikaresepeun pisan: terang saha anu nyobian ngaksés pesen obrolan urang tanpa ijin.

Kumaha ieu tiasa dilakukeun? Ieu mangrupikeun kahebatan ChatLock +: aplikasi anggo kaméra payuneun telepon kalayan bijaksana sareng tiiseun, néwak gambar jalma anu nyobian ngablokir WhatsApp. Nénjo bakal "diburu" beureum. Henteu diragukeun, ieu mangrupikeun pilihan pisan sibylline anu teu ditawarkeun ku sistem sandi WhatsApp.

Ngundeur link: ChatLock +

1Password

1Password

Pikeun pangguna tina iPhone, ieu mangrupikeun pangatur sandi anu megah anu ngamungkinkeun urang pikeun nyimpen inpormasi sacara aman ngalangkungan kata sandi induk. Sandi tunggal pikeun ngendalikeun sadayana.

Salaku tambahan pikeun ngajawab patarosan kumaha nempatkeun kecap akses ka WhatsApp, 1Password ngamungkinkeun para pangguna na ogé pikeun ngatur kecap akses sareng aksés kana data pikeun login, kartu kiridit, dokumén, kecap akses WiFi, lisénsi parangkat lunak, jst. Sadayana dikendalikeun sareng aman.

Tangtosna, henteu sapertos aplikasi ieu, ieu mayar. Éta nawiskeun versi uji coba 30 dinten gratis teras anjeun kedah mayar biaya bulanan sakitar 2-3 euro (hargana henteu pas, sabab diitung dina dolar).

Ngundeur link: 1Password

CM Kaamanan Applock

CM Kaamanan Applock

CM Security Applock: privasi sareng panyalindungan virus

Sah pikeun Android sareng ios, CM Kaamanan Applock Éta dianggap salah sahiji aplikasi anu pangsaéna sapertos na. Kauntungannana anu hébat nyaéta, saluareun nyayogikeun sistem kaamanan pikeun alat anjeun, éta ogé ngagaduhan antipirus bawaan.

Sakali aplikasi dipasang, urang tiasa sacara gampang nyetél sadaya setelan panyalindungan kanggo pesen, béwara, unduhan, jsb.

Ngundeur link: CM Kaamanan Applock

Naséhat upami anjeun nganggo WhatsApp dina komputer anjeun: tutup sadayana sési

Akhirna, rekomendasi akhir ngeunaan kaamanan: Upami urang nganggo WhatsApp dina komputer sareng kami henteu ngarencanakeun ngagunakeun éta deui, éta bijaksana tutup sadayana sési yén kami parantos muka. Janten, kami bakal nutup aksés anu teu diidinan kana akun kami ku saha waé anu tiasa ngagaduhan aksés ka hapé tanpa idin kami.

Kumaha carana nutup sadaya sési? Saderhana pisan: urang ngaksés bagianna Web WhatsApp sareng dina pilihan «Sesi» urang bakal mupus sadayana anu ku kami moal dianggo deui. Sareng nalika ragu, langkung saé hapus sadayana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.