Kumaha nyambungkeun Alexa ka televisi sareng tip pikeun dianggo

nyambungkeun alexa ka tv

yen Alexa mangrupakeun asisten maya kalawan kamungkinan teu kaétang hiji hal anu everyone geus terang. Anu kami badé nampilkeun dina tulisan ieu mangrupikeun salah sahiji tina seueur jasa sareng kauntungan anu ditawarkeunana pikeun pangguna: nyambungkeun alexa ka tv. Urang bakal ningali kumaha éta dilakukeun sareng ogé naha jinis sambungan ieu pikaresepeun pisan.

Kamungkinan seueur jalma anu mimitina henteu ningali kedah nyambungkeun Alexa sareng TV di bumina. Sanajan kitu, aya loba alesan pikeun ngalakukeunana. Pikeun ngamimitian, aya kaunggulan kakuatan nganggo asisten amazon ti tv, tanpa kudu make mobile atawa spiker pinter.

Sambungan ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngadalikeun TV, ngarobih saluran, milarian, ningkatkeun atanapi nurunkeun polumeu, jsb. kalawan paréntah sora basajan. Nyaéta, wilujeung ka remote control saumur hirup.

Tapi salian ti ieu, aya seueur deui anu tiasa dilakukeun ku cara ngahubungkeun Alexa ka televisi. Conto pamakean anu cukup umum: urang ningali pilem dina TV sareng ujug-ujug urang kedah terang nami aktor atanapi aktris anu urang tingali dina layar, atanapi kumaha cuaca énjing, atanapi naon hasil karesep anjeun. pertandingan tim nyaéta.… Sadayana ieu sareng seueur deui anu tiasa tanya Alexa ngaliwatan remot. Jawaban kana patarosan urang bakal muncul dina layar.

Ver también: Kumaha ngonpigurasikeun Alexa pikeun ngamimitian damel

Aya dua padika, dua cara pikeun nyambungkeun Alexa ka TV. Anu kahiji nyaéta ngalayanan aplikasi asli anu diwangun kana Smart TV, salami éta cocog sareng Alexa. Metodeu kadua ngalangkungan kadua nganggo alat anu tiasa dihubungkeun ka televisi éta sorangan. Hayu urang nempo duanana di jéntré:

Sambungan ngaliwatan aplikasi asli Smart TV

nyambungkeun alexa ka tv

Sambungan ngaliwatan aplikasi asli Smart TV

Paduli merek TV Smart urang, umumna métode sambungan nu rada sarupa, tapi meureun aya sababaraha béda leutik. Dina sagala hal, nu métode dasar anu dianggo dina kalolobaan kasus nyaéta kieu:

  1. heula, urang buka aplikasi Alexa dina alat ios atanapi Android urang.
  2. Lajeng klik dina tab "Alat", nu biasana nembongan di bagean handap layar.
  3. Urang pilih tombol (+) pikeun milih pilihan di handap "Tambahkeun alat".
  4. Sakali ieu rengse, urang gulung ka handap pikeun pilih TV.
  5. Urang milih merek TV pinter urang.
  6. Tungtungna, pikeun ngarengsekeun prosés konfigurasi, éta ngan ukur nuturkeun paréntah khusus tina aplikasi Alexa.

Di handap ieu kami ngajelaskeun léngkah-léngkah anu kedah diturutan ku TV pinter tina sababaraha merek anu paling terkenal, masing-masing gaduh ciri-ciri leutik sorangan:

LG

Nyambungkeun TV pinter merek LG sareng Alexa mangrupikeun prosés anu saderhana pisan:

  1. Anu mimiti, urang angkat ka toko aplikasi TV LG kami sareng milarian aplikasi alexa pikeun masang.
  2. Tina hapé Urang log in sareng akun Amazon urang, narima sarat jeung kaayaan.
  3. Sakali ieu rengse, éta cukup pikeun turutan parentah nu nembongan dina layar.

Naon bakal diperlukeun nyaéta pikeun mibanda kontrol Jauh Sihir, nu hadir kalawan mikro terpadu pikeun dipaké husus dina layanan ieu. Pamakéanna basajan pisan. Hiji-hijina hal anu kudu diinget nyaéta anjeun kedah pencét sareng tahan tombol dina jarak jauh pikeun nyarios sareng ngirimkeun paréntah sora ka Alexa.

Samsung

nyambungkeun alexa ka tv

Kumaha Sambungkeun Alexa ka Samsung TV

Pikeun nyambungkeun Alexa ka televisi Samsung di bumi, urang kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu:

  1. Urang unduh heula Aplikasi Samsung SmartThings.
  2. Ngaliwatan aplikasi ieu, kami ngalayanan pilihan "Tambahkeun alat" pikeun manggihan TV urang.
  3. Teras urang buka aplikasi Alexa dina alat ios atanapi Android urang. Hayu urang buka menu "Setting" jeung di Kaahlian, urang milarian SmartThings pikeun mastikeun pilihan diaktipkeun.
  4. Ayeuna urang angkat ka layar utama Alexa sareng pencét tabna "Alat", ayana di handap.
  5. Urang klik dina tombol (+) lajeng on "Tambahkeun alat".
  6. Pikeun rengse, urang gulung ka handap teras klik dina "TV". Éta ngan ukur milarian Smart TV merek Samsung kami sareng pilih pikeun ngarengsekeun sambunganna.

Sony

Dina kasus gaduh TV pinter merek Sony di bumi, ieu kumaha carana:

  1. Léngkah munggaran anu kedah dilakukeun nyaéta pencét mimiti jeung remote TV.
  2. Dina menu nu nembongan, Anjeun kudu neangan tur pilih pilihan "Aplikasi" (kadangkala datang salaku "Aplikasi anjeun").
  3. Salajengna urang buka pilihan "Kadali TV nganggo spiker pinter", lamun pilihan husus pikeun Alexa teu acan muncul langsung.
  4. Ayeuna anjeun kudu indit ka Alexa aplikasi: pilih heula "Setting" lajeng Kaahlian. Di dinya urang milarian sareng ngaktifkeun Pilihan "TV" Sony.
  5. Pikeun ngeureunkeun sambungan, ngan ukur nuturkeun pitunjuk anu bakal muncul dina layar.

Sambungan via alat éksternal

nyambungkeun alexa ka tv

Sambungan antara Alexa sareng Smart TV ngalangkungan alat éksternal

Upami televisi kami henteu ngagaduhan aplikasi Alexa, kami ngagaduhan alternatif Anggo alat integrasi anu ditawarkeun Amazon: Fire TV Stick Lite atanapi Fire TV Stick 4K, salaku conto. Upami urang mutuskeun pikeun ngagunakeun alat-alat ieu, hal kahiji anu kedah urang laksanakeun nyaéta mastikeun yén pangontrolna ngalebetkeun mikropon pikeun paréntah sora.

Sambungan dilakukeun ku nuturkeun léngkah-léngkah ieu:

  1. Pikeun ngawitan urang kudu buka aplikasi Alexa dina alat ios atanapi Android urang.
  2. Urang klik dina tombol (+) lajeng on "Tambahkeun alat".
  3. Dina mesin pencari, urang nyerat «TV seuneu".
  4. Tungtungna, urang pencét "link" sareng antosan sababaraha waktos kanggo sambungan réngsé.

Ver también: Paréntah Alexa rusiah paling lucu

Kasimpulanana, ieu mangrupikeun metode anu urang kedah laksanakeun nyambungkeun alexa ka tv, sahingga ngarasakeun pangalaman urang di hareup layar ka fullest.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)