Kumaha terang upami WhatsApp atanapi Instagram turun

Instagram Whatsapp turun

Oktober kamari aya hiji kajadian nu loba teu ragu ngajelaskeun, teu tanpa sumanget catastrophic tangtu, sakumaha "Pareuman digital anu saé." Kanyataanana, éta mangrupikeun gangguan samentawis tina jasa sababaraha jaringan sosial anu pang populerna di dunya. Jutaan pangguna di sakumna pangeusina, bingung sareng hariwang, teras naroskeun ka diri sorangan: Naha WhatsApp atanapi Instagram turun?

Sanajan dina kasempetan éta ragrag mangaruhan trio jaringan sosial dipingpin ku Mark Zuckerberg (sanes Facebook diluputkeun), kabeneran éta mangrupikeun kajadian anekdot. Kasalahan hiji-off cukup umum, tapi kagagalan masif sapertos kitu sering jarang pisan.

Éta leuwih gampang pikeun manggihan occasional ragrag, sarua bangor, sanajan kirang serius. Kasus anu umum nyaéta hoyong ngaksés aplikasi sareng mendakan yén éta henteu dimuat. Patarosan logis anu muncul dina waktos éta nyaéta naha éta mangrupikeun patarosan masalah sareng telepon sélulér urang, anu operator internét atawa anjeun sorangan app.

Pikeun masihan terang kana patarosan sareng milari kumaha milarian jawaban anu kami milarian, kami nyarankeun anjeun tetep maca. Duanana nalika éta Instagram anu henteu jalan sareng nalika masalahna nyaéta WhatsApp:

Hal kahiji: aturan kaluar yén éta téh masalah mobile

Sateuacan nyandak tindakan anu sanés, parios heula anu kedah urang laksanakeun nyaéta telepon atanapi alat urang sorangan.

Mimiti, anjeun kedah pariksa yen data seluler atawa WiFi diaktipkeun dina smartphone urang. Urang bisa gancang manggihan ngan ku konsultasi panel pilihan. Dina ngalirkeun kami ogé bakal pariksa yen mode pesawat teu diaktipkeun (kadangkala eta diaktipkeun ku kasalahan).

Sanaos henteu ngalaksanakeun pamariksaan ieu, upami tina telepon urang urang tiasa muka sareng nganggo aplikasi anu sanés sareng henteu tiasa ngajantenkeun Instagram atanapi WhatsApp, masalahna dijelaskeun: masalahna henteu aya dina alat urang.

Ayeuna hayu urang tingali kumaha carana ngajawab patarosan upami Instagram atanapi WhatsApp parantos nabrak.

Kumaha terang upami Instagram turun

Sakali kami parantos ngaleungitkeun kamungkinan gagal sambungan sélulér, sigana yén masalahna tina Instagram. Pikeun mastikeun yén ieu hal, éta pangalusna pikeun enlist bantuan situs web husus dina pariksa status layanan. Kaca-kaca ieu gampang pisan dianggo sareng bakal masihan kami jawaban dina sababaraha detik:

Éta Turun Ayeuna?

éta turun

Pikeun milarian upami WhatsApp atanapi Instagram turun: Naha Turun Ayeuna?

Nami halaman wéb ieu henteu ngantepkeun ragu: Dupi anjeun turun ayeuna?. Di dinya, pamariksaan périodik dilaksanakeun dina status situs wéb anu béda. Diantarana nyaéta Instagram, kalayan séri inpormasi dasar sapertos status anu diropéa sareng waktos réspon. Lamun sagalana jalan sakumaha sakuduna, kecap dipintonkeun UP warna héjo gigireun téks nu berbunyi "Instagram naék sareng tiasa dihontal."

Sajaba ti éta, handap informasi ieu runtuyan bar biru dimana waktos respon. Tangtosna, langkung pondok bar ieu, langkung pondok waktos réspon sareng, ku kituna, operasina bakal leres. Tangtosna: upami anjeun henteu ningali bar, hariwang, sabab éta hartosna Instagram turun.

link: Éta Turun Ayeuna?

handap detektor

handap detektor

Pariksa kumaha Instagram jalan sareng Down Detector

Usul kadua urang pikeun terang upami Instagram atanapi WhatsApp parantos murag handap detektor. Beda sareng pilihan sateuacana, halaman wéb ieu henteu ngalakukeun pamariksaan biasa, tapi tibatan Éta dipasihan ku inpormasi sareng laporan anu disayogikeun ku pangguna ti sakumna dunya.

Ku cara kieu, wéb nunjukkeun ka urang grafik kalayan évolusi laporan kajadian. Grafikna gampang pisan diinterpretasikeun: spike anu seukeut pisan mangrupikeun tanda anu teu jelas tina masalah utama. Sareng upami seueur pangguna anu lirén gaduh aksés kana aplikasi, éta ngan ukur hartosna jasana turun.

Urang ogé tiasa ilubiung dina Down Detector sareng nyumbangkeun ku ngalaporkeun masalah naon waé. Keur kitu aya tombol beureum nu mucunghul ngan handap grafik.

link: handap detektor

Kumaha terang upami WhatsApp turun

Dina kasus WhatsApp, éta bakal janten aplikasi sorangan anu bakal masihan kami petunjuk ngeunaan kamungkinan gangguan. Contona, upami urang teu acan nampi pesen ti pamaké séjén pikeun sawatara waktu atawa nalika ngirim pesen tanpa cek ganda. Tapi sinyal alarem dasar nyaéta penampilan simbol jam di gigireun pesen kami: ieu jelas nunjukkeun yén aplikasi olahtalatah instan henteu jalan.

Sakali deui timbul patarosan: Naha éta hal urang atanapi parantos WhatsApp murag? Aya sababaraha cara pikeun manggihan:

Liwat Liwat Twitter

Unggal waktos aya tetes ageung dina WhatsApp, aplikasi sanés sapertos Facebook sareng Instagram parantos ngiringan dina hiatus. Nalika ieu kajantenan, aya seueur pangguna anu langsung asup Twitter néangan informasi ngaliwatan hashtag #whatsappdown.

Platform éta janten titik pasamoan pikeun sadaya anu kapangaruhan. Di dinya aranjeunna diajar alesan sareng kamungkinan durasi usum gugur, atanapi ngan saukur nyungkeun hanjelu sareng nongkrong di dinya ngantosan jasa dibalikeun deui.

Laporan Pareum

laporan outage

Kumaha terang upami WhatsApp atanapi Instagram turun

Pikeun pariksa naha WhatsApp parantos murag kami tiasa nganggo halaman anu disebatkeun di luhur, boh Naha éta turun ayeuna siga anu handap detektor. Nanging, hiji deui kedah disarankeun, boh pikeun réliabilitas sareng tingkat akurasina: Laporan Pareum.

Situs wéb ieu nunjukkeun, up-to-the-minute, sadaya laporan ngeunaan kasalahan sareng kajadian dina WhatsApp anu dikirimkeun ku pangguna ti mana waé pangeusina. Salian ti ieu, Outage Report gaduh peta sacara real-time pikeun mariksa di nagara mana jasana henteu jalan sakumaha sakuduna.

link: Laporan Pareum


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.