Kumaha carana ngarobah warna latar tukang polder Windows

kumaha nempatkeun pidéo wallpaper

Personalisasi mangrupikeun hal anu penting pikeun pangguna dina Windows, dina salah sahiji versi na. Hal anu dipikahayang ku seueur nyaéta kakawasaan ngarobah warna latar tukang polder dina windowstapi aranjeunna henteu terang kumaha éta mungkin. Untungna, aya sababaraha cara nu ieu mungkin. Sanaos ieu mangrupikeun pilihan anu parantos robih kana waktosna.

Utamana dina versi panganyarna tina sistem operasi éta hiji hal anu geus pajeulit saeutik. Untungna, sanaos langkung rumit, masih tiasa ngarobih warna latar tukang polder dina Windows. Janten upami anjeun hoyong tiasa ngalakukeun ieu, anjeun tiasa nganggo salah sahiji metode anu kami nunjukkeun. Ku cara kieu anjeun tiasa nyaluyukeun tampilan polder ieu dina komputer anjeun.

Dina versi anyar ieu urang kudu nganggo alat pihak katilu dina prosés ieu. Ieu mangrupikeun parobihan utama sareng kasulitan tambihan anu kedah dipertimbangkeun. Janten éta sanés hal anu urang parantos mendakan dina Windows sacara asli. Kabeneran, urang gaduh pilihan anu saé dina hal ieu, alat pihak katilu, anu tiasa kami anggo pikeun prosés ieu sepanjang waktos. Kami badé nyarios langkung seueur ngeunaan alat ieu sareng cara urang tiasa dianggo dina komputer urang. Kusabab pasti aya hiji nu fits naon anjeun pilari.

Ngarobih warna latar tukang polder dina Windows mangrupikeun salah sahiji pilihan kustomisasi pangbasajanna sareng salah sahiji anu paling dipénta ku pangguna. Janten langkung saé terang kumaha parobihan sapertos kitu kedah dilakukeun kana sistem operasi. Salajengna urang ngobrol ngeunaan tilu program anu bakal urang tiasa ngalakukeun ieu dina komputer urang.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha terang Windows mana anu kuring gaduh sareng mana anu pangsaéna

Robah warna latar kalayan QTTabBar

QTTabBar

Sakumaha anu parantos nyarios, ngarobih warna latar tukang polder dina Windows sanés mangrupikeun hal anu tiasa dilakukeun sacara asli dina sistem operasi. Baheula éta hal mungkin, saprak éta bisa dipigawé ku modifying file desktop.ini, jadi éta hal leuwih basajan. Kusabab urang henteu tiasa deui ngalakukeun ieu ayeuna, urang kedah ngaunduh aplikasi anu ngamungkinkeun. Hiji pilihan alus dina rasa ieu, nu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngalakukeun ieu, nyaeta QTTabBar.

Éta mangrupikeun aplikasi gratis anu ngamungkinkeun urang ngarobih warna latar tukang polder dina sistem operasi. Ieu mangrupikeun aplikasi anu urang tiasa unduh langsung ti situs wéb panyipta program. Nalika kami parantos diunduh kana PC urang, urang badé unzip file ZIP anu diunduh sareng teraskeun kana pamasanganna. Teras urang ngabalikan deui sistem, upami henteu, pilihan anu béda anu bakal urang tingali salajengna moal diaktipkeun dina aplikasi ieu. Sakali kami ngamimitian deui, kami ayeuna tiasa nganggo aplikasi ieu.

Anu kedah urang laksanakeun nyaéta muka folder naon waé dina Windows File Explorer sareng pilih tab "Témbongkeun". Urang teras klik tombol "Pilihan" sareng menu kontéks bakal muncul, dimana kami bakal ngaktifkeun tulbar "QTTabBar" y "QT Komando Bar". Nalika ieu rengse, anjeun bakal nempo yén hiji bar tambahan ditambahkeun kana browser urang. Hal salajengna nyaeta urang klik dina ikon gear ngawangun lajeng pilihan QTTabBar muka. Dina ménu ieu urang klik dina "Panémbong" pilihan dina menu lokasina di kénca jeung katuhu dina tab disebut "Polder View". Tina bagian ieu kami diidinan ngarobih warna téks, warna wates polder sareng warna latar, anu dipikaresep ku urang dina hal ieu. Pikeun ieu mungkin, pilihan kahiji disebut "Warna latar dasar" kudu diaktipkeun tur dua kotak na bakal lajeng diaktipkeun, nu bakal ngidinan urang pikeun ngonpigurasikeun warna urang hoyong nalika jandela aktip atawa teu aktif.

Hiji-hijina hal anu kedah dilakukeun nyaéta milih warna anu dipikahoyong. Nalika aranjeunna parantos dipilih, klik dina pilihan "Larapkeun" supados parobihan anu dilakukeun bakal diterapkeun. Parobihan ieu bakal langsung diterapkeun., janten urang tiasa ningali kumaha ti ayeuna polder anyar dina Windows bakal gaduh warna khusus numutkeun latar tukang anu kami pilih. Janten kami parantos tiasa ngarobih warna latar tukang polder dina Windows ku cara ieu.

Sajaba ti éta, urang ogé bisa ngaktipkeun pilihan "Balik Warna". anu aya dina tab "Navigasi", anu bakal ngawarnaan panel samping sareng urang ogé tiasa milih pilihan "Témbongkeun Folder Cocog" tina ménu di kénca layar pikeun ngaktipkeun pilihan "Témbongkeun Folder Cocog". Gaya tampilan daptar anu cocog" sareng "Warna latar kolom anu dipilih sacara rinci". Hatur nuhun ka aranjeunna kami bakal gaduh kustomisasi anu langkung ageung dina Windows. Sanaos ieu rada opsional, sabab anu dipikaresep ku urang nyaéta ngarobih warna latar tukang polder ieu.

Polder custom

Polder custom

Custom Folder mangrupikeun program anu anjeun tiasa ngaropea folder dina Windows. Program ieu masihan kami seueur pilihan kustomisasi, sapertos pamakean warna atanapi lambang. Janten urang bakal tiasa ngarobih tampilan polder dina sistem operasi tanpa seueur teuing masalah berkat éta. Ieu mangrupikeun program gratis, anu tiasa diundeur haratis ti ramatloka resmi na. Salaku tambahan, éta gaduh vérsi sareng pamasangan sareng vérsi portabel, ku kituna sadayana tiasa milih vérsi anu badé dianggo dina komputerna.

Sakali file pos diundeur, urang bakal unzip eta sarta neruskeun instalasi na atawa ngagunakeun versi portabel. Nalika sagalana geus siap, urang kudu-klik katuhu dina folder nu urang hoyong ngaropéa tur dina menu kontekstual nu nembongan dina layar, urang bade milih CustomFolder. Nalika urang parantos ngalakukeun ieu, ménu utama bakal muncul dina layar dimana urang tiasa milih warna anu dipikahoyong pikeun polder urang. Program ieu masihan kami rupa-rupa warna, ku kituna anjeun tiasa milih anu anjeun pikahoyong diantara warna-warna éta.

Lamun anjeun geus milih warna nu Anjeun hoyong pake, Urang ngan kudu klik dina tombol "Larapkeun desain".. Ku ngalakukeun ieu, anjeun bakal nempo yén folder bakal robah warna ka warna otomatis, ku kituna kami geus meunang efek nu dipikahoyong. Upami urang hoyong, urang bakal tiasa ngaleungitkeun atanapi milih warna anu sanés pikeun ngaropea dina Windows. Program ieu ogé ngagaduhan panel emblem ngambang anu tiasa urang tambahkeun kana polder sareng parobihan warna. Ieu hal anu bakal masihan urang kustomisasi gede ceuk folder dina komputer, tapi mangrupa hal pilihan sepanjang waktos. Upami anjeun parantos milih lambang atanapi ikon, anjeun ngan ukur kedah klik "Tambahkeun" pikeun janten bagian tina kustomisasi polder. Upami urang kuciwa atanapi urang henteu resep kumaha tétéla, urang tiasa ngabatalkeunana ku mencét tombol batal. Janten urang bakal gaduh tampilan anu dipikahoyong dina folder éta.

folder pelukis

folder pelukis

Pilihan katilu anu sayogi nyaéta Folder Painter. Ieu mangrupikeun alat pikeun ngarobih warna latar tukang polder dina Windows. Ieu mangrupikeun pilihan anu tiasa dianggo ku cara anu saderhana sareng gratis. Ieu mangrupikeun program portabel, anu hartosna anjeun henteu kedah masang nanaon dina sistem operasi, anu matak ngagampangkeun. Ku cara ieu urang bakal tiasa ngalaksanakeun pilihan kustomisasi ieu iraha waé urang hoyong sareng gaduh warna énggal dina polder.

Program ieu tiasa diunduh tina link ieu ka ramatloka utama Anjeun. Sakali file zip diundeur, urang bakal unzip eta tur ngajalankeun program. Nalika urang ngalakukeun ieu, antarmuka program bakal muncul sareng ménu utama lengkep dina basa Spanyol dina layar. Di sisi kénca panel aya tilu bungkus ikon nu kaasup sacara standar. Unggal bungkus ieu ngagaduhan 14 ikon atanapi warna anu béda di jerona. Kami bakal tiasa ngagunakeunana pikeun ngaropea polder kami, boh sareng warna sareng sababaraha gambar, ku kituna masihan kami seueur pilihan dina hal ieu. Di handap urang manggihan tombol "Masang", dimana urang bakal klik supados Folder Paint bakal ditambahkeun kana menu konteks Windows.

Lamun urang geus rengse ieu, urang ngan kudu indit ka folder jeung klik dina eta jeung tombol katuhu pikeun ngarobah warna latar. Lamun urang muka menu konteks urang bakal nempo yén aya hiji pilihan disebut "Ganti ikon folder". Upami urang ngalihkeun mouse kana éta, ménu otomatis bakal muncul dimana aya séri warna anu tiasa urang tambahkeun pikeun ngaropea folder ieu. Sadaya anu urang kedah laksanakeun nyaéta milih warna anu dipikahoyong sareng polder bakal robih warna. Upami parobihan éta henteu acan dilaksanakeun langsung, urang teras kedah pencét F5 pikeun ngapdet Desktop sareng ku cara ieu parobihan anu dimaksud diterapkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)