Pitunjuk anu pasti pikeun Wéb WhatsApp pikeun nguntungkeun

Web WhatsApp

Dina taun-taun ayeuna, alat sélulér parantos janten anu panglobana dianggo dina taun-taun terakhir ka ngalakukeun praktis nanaonTi mimiti poto, dugi ka ningali rekening bank kami, ngirim email, nyetak dokumén, ngarékam sareng ngédit pidéo ... Naon waé anu diémutan, urang tiasa ngalaksanakeunana nganggo alat sélulér.

Nanging, nalika alat ieu henteu idéal pikeun nyéépkeun sadidinten damel sareng anjeunna salaku hiji-hijina alat, hiji hal anu tiasa janten tablet utamina kusabab masalah ukuran sareng kusabab urang tiasa nambihan keyboard éksternal kanggo nyerat langkung gancang sareng gampang sahingga nyingkahan éta satengah layar dijantenkeun henteu kapake ku keyboard virtual.

Upami urang nyéépkeun seueur jam payuneun komputer, teras-terasan konsultasi ka smartphone urang baca sareng bales pesen WhatsApp Kami nampi produktivitas anu hébat, produktivitas anu tiasa urang tingkatkeun upami urang nganggo Wéb WhatsApp, langkung-langkung upami éta mangrupikeun akun bisnis, sabab langkung raoseun pikeun némbalan ku keyboard fisik tibatan mobile.

Naon WhatsApp Wéb

Web WhatsApp

WhatsApp Web mangrupikeun jasa, sanés aplikasi na, éta WhatsApp nyayogikeun pikeun sadaya pangguna tina platform olahtalatah ieu pikeun tiasa ngatur pesen ngalangkungan komputer, atanapi tina tablet. WhatsApp henteu nyimpen pesen kami dina sérver na, janten hiji-hijina cara pikeun nawiskeun jasa ieu sadayana gumantung kana smartphone.

Ku gumantung kana smartphone urang, ieu kedah teras-terasan dihurungkeunKusabab pesen anu urang kirimkeun sareng ditampi ngalangkungan WhatsApp Web diolah ngalangkungan smartphone urang, maka perlu pisan yén smartphone dimana urang ngagaduhan akun WhatsApp sok operasional.

Naon kode QR sareng naon pikeun WhatsApp Wéb

Kodeu WhatsApp QR

WhatsApp nganggo kode QR ka cpatukang tonggong identifier unik dina halaman wéb WhatsApp kanggo nyingkronkeun sadaya paguneman palanggan sélulér kami sareng vérsi wéb, langkung ngeunteung, kumargi sakumaha anu kuring sebatkeun dina bagian saencanna, WhatsApp Web mangrupikeun réfléksi tina aplikasi mobile kami.

Kumaha carana ngakses WhatsApp Wéb

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta aksés wéb.whatsapp.com tina komputer atanapi tablet. Upami éta tablét, urang kedah nyungkeun panyungsi pikeun muka vérsi desktop, sanés pikeun alat sélulér, upami kode QR anu urang butuhkeun moal muncul.

Ngakses Wéb WhatsApp tina iPhone

  • Sakali kami parantos muka aplikasi, kami ngaksés kana setelan perenahna di pojok katuhu handap.
  • Teras, pencét dina Kodeu QR nyeken.
  • Dina waktos éta, urang kedah milarian kaméra smartphone urang sarengl QR kode ditampilkeun dina layar komputer atanapi tablet urang.

Ngakses Wéb WhatsApp tina Android

  • Sakali kami parantos muka aplikasi, pencét dina tilu titik vertikal aya di belah katuhu luhur aplikasi sareng pilih Wéb WhatsApp
  • Teras, urang ngarahkeun hapé kana layar komputer atanapi tablet urang dimana QR code dipidangkeun.

Naon anu tiasa urang laksanakeun dina Wéb WhatsApp

Kusabab WhatsApp ngaluncurkeun versi mimiti WhatsApp pikeun panyungsi, sarengFungsi ieu parantos seueur mekar sareng dinten ieu nawiskeun kami praktis fungsi anu sami anu urang tiasa mendakan dina aplikasi pikeun alat sélulér.

Ngarobih profil anjeun sareng status kami

Ngarobih poto profil Wéb WhatsApp

Tina pangotéktak urang sareng berkat WhatsApp Web kami tiasa robih gambar profil kami, pikeun gambar naon waé anu parantos urang simpen dina komputer urang, sapertos status kami, upami kami salah sahiji jalma anu teras-terasan ngarobah éta pikeun nginpokeun ka sadaya réréncanganna upami aya kamungkinan atanapi henteu ngahubungi anjeunna dina waktos anu ditangtoskeun sadidinten.

Ngadamel kelompok

Ngatur sareng nyiptakeun grup urang Teu pernah sesederhana éta sareng Wéb WhatsApp, sabab éta ngamungkinkeun urang pikeun ngatur idin sacara hadé, nambihan atanapi ngagentos gambar profil, ngabagi gambar atanapi pidéo ... Fungsi anu sami anu urang gunakeun dina WhatsApp kanggo telepon sélulér nalika ngatur sareng ngadamel kelompok, urang mendakan aranjeunna dina vérsi wéb.

Ngajempékeun sareng mupus obrolan

Seueur kelompok anu urang terangkeun dibungkem sareng urang ngan ukur satuju nalika aya anu nyebatkeun urang atanapi upami urang kedah ngagunakeunana. Ngaliwatan versi wéb WhatsApp, urang ogé tiasa Ngajempékeun malah ngahapus obrolan.

Kirimkeun file audio

Upami anjeun pameget audio dina WhatsAppKalayan vérsi wéb, anjeun tiasa neraskeun ngalakukeunana sanaos kanyataan yén sababaraha jalma anu anjeun resep pisan hate aranjeunna sareng henteu pernah merhatoskeun. Pertama kali anjeun ngalakukeun éta, pangotéktak bakal nyungkeun idin anjeun supados WhatsApp Web tiasa aksés mikropon dina raraga ngirim audios.

Kirim émotik sareng kaomojis

Kaomoji dina Wéb WhatsApp

Emoticon moal tiasa leungit tina WhatsApp. Dina cara anu pituin, kami gaduh ikon anu sami sayogi sapertos dina vérsi sélulérna, tapi kami ogé tiasa nganggo Koamoji, hatur nuhun kana fungsi simbol anu urang tiasa atos ngalangkungan paréntah Windows Key +. (titik).

Kirim poto sareng video

Gambar naon waé anu parantos disimpen dina komputer urang, urang tiasa ngabagi ngaliwatan WhatsApp, sanaon hanjakalna urang bakal mendakan diri kalayan wates waktos anu sami anu urang mendakan dina vérsi sélulér.

Bagikeun poto tina Webcam kami

Upami tim kami gaduh Webcam, urang tiasa ngirim gambar milik urang ngalangkungan versi wéb tina WhatsApp, tapi kitu, kami henteu tiasa nganggo kaméra anu sami ieu pikeun nelepon video langsung ti WhatsApp (sanaos aranjeunna damel) sapertos anu kami ngajelaskeun dina bagian salajengna.

Kirimkeun dokumén sareng kontak

Versi wéb WhatsApp cocog pikeun ngirim file, sanaos kami mendakan Watesan 100MB nalika ngeunaan ngabagi aranjeunna, watesan anu ngahontal 1.5 GB dina kasus Telegram.

Ngakses inpormasi kontak

Wéb WhatsApp ogé ngamungkinkeun kami inpormasi kontak aksés tina obrolan urang, naha swasta atanapi kelompok. Salaku tambahan, éta ogé ngamungkinkeun urang pikeun mupus pesen tina obrolan pribadi sareng kelompok, teras émut yén, saatos sababaraha waktos, pesen-pesenna ngan ukur bakal dihapus tina obrolan urang, sanés ti anu nampi.

Bales, maju, bénténg, sareng mupus pesen

Bales pesen Wéb WhatsApp

Henteu kirang, urang parantos ngantunkeun anu terakhir fungsi atra anu ngamungkinkeun urang ngadamel vérsi wéb WhatsApp, sapertos ngawalon pesen, neraskeunana, nyorotna dina grup atanapi mupus pesen.

Kumaha carana ngaktipkeun modeu poék dina Wéb WhatsApp

Modeu poék WhatsApp Web

WhatsApp mangrupikeun salah sahiji pamekar terakhir di omodeu poék gratis di aplikasi anjeun pikeun alat sélulér. Jelas, urang moal nyangka yén WhatsApp nyalira bakal repot nawiskeun modeu poék pikeun vérsi wéb (urang tiasa ngantosan linggih, sanés ngagolér).

Untungna, pikeun nyingkahan henteu kedah nambihan fitur ieu, versi wéb WhatsApp ngadukung modeu poék panyungsi anu ngagaduhan fungsi ieu, janten urang ngan ukur kedah ngaktipkeunana dina komputer atanapi browser urang supados otomatis diaktipkeun dina versi wéb.

Kumaha cara nelepon pidéo nganggo Wéb WhatsApp

Telepon video WhatsApp

Pikeun nelepon video nganggo Wéb WhatsApp, urang kedah ngaunduh aplikasi Messenger, aplikasi anu nembé diluncurkeun sareng sayogi pikeun Windows sareng macOS sapinuhna gratis, atanapi anjeunAnggo browser Google Chrome atanapi Microsoft Edge Chromium.

Telepon video WhatsApp

Pikeun nyiptakeun a video call via WhatsApp Web, urang kedah nuturkeun léngkah anu kuring nunjukkeun ka anjeun di handap:

  • Pencét kana klip anu aya di belah katuhu tombol ikon sareng pilih pilihan na Sala (diwakilan ku kaméra).
  • Teras, anjeunna ngajak urang nganggo Messenger pikeun nyiptakeunana, pencét dina Buka Utusan.

Telepon video WhatsApp

  • Dina waktos éta, sok nganggo Chrome atanapi Microsoft's Edge Chromium, urang kedah lebetkeun data akun Facebook atanapi Messenger kami.

Telepon video WhatsApp

  • Teras, pencét dina Ngadamel kamar, rohangan pikeun sadaya jalma anu kami ngundang tiasa gabung sareng batesan 50 jalma tanpa kedah gaduh akun dina Facebook atanapi Messenger.

Telepon video WhatsApp

  • Tungtungna, hayu urang ngagosok Asup ka kamar dimana jalma-jalma anu ku kami badé bagi bakal gabung kana tautan anu bakal ditingalikeun nalika asup ka kamar.

Telepon video WhatsApp

  • Tautan éta, urang kedah bagikeun ka saréréa kami hoyong aranjeunna ngiringan kana konperénsi pidéo éta.

Kumaha cara ngadamel telepon audio nganggo Wéb WhatsApp

Hanjakalna moal mungkin pikeun nelepon audio Ngalangkungan WhatsApp, pungsionalitas anu henteu kedah lami pikeun sumping upami urang tumut kana akun yén WhatsApp parantos nguji fungsi anyar anu bakal ngamungkinkeun telepon pidéo tina peramban.

Tutup sadayana sési kanggo nyegah aranjeunna nenjo kami

nutup sési Wéb WhatsApp

Nalika urang lirén nganggo WhatsApp dina komputer sareng kami henteu ngarencanakeun ngagunakeun éta deui, anu pangsaéna pikeun urang nyaéta tutup sadayana sési yén urang saacanna parantos netepkeun, ku cara kieu, nutup aksés anu teu diidinan ka akun WhatsApp urang, ku batur anu ngagaduhan aksés ka ponsel urang tanpa kami perhatoskeun.

Pikeun nutup sadaya sési atanapi ukur sababaraha alat, urang kedah aksés kana bagian Wéb WhatsApp sareng tempat éta nunjukkeun Sesi, hapus sadayana anu kami henteu badé anggo deui. Upami urang gaduh mamang Sedengkeun pikeun tim mana anu dimaksud, anu pangsaéna pikeun urang tiasa ngaleungitkeun sadayana.

Perhatikeun

Sakumaha kuring parantos sababaraha kali masihan koméntar dina tulisan ieu, WhatsApp Wéb henteu langkung ti ngan saukur eunteung tina sagala rupa anu kajantenan dina aplikasi pikeun alat sélulér urang, janten unggal parobihan anu urang laksanakeun, langsung katingali dina hapé urang henteu aya kamungkinan pikeun ngaleungitkeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.