Pituduh Réaksi Unsur dina Dampak Genshin

Pituduh Réaksi Unsur dina Dampak Genshin

Pituduh Réaksi Unsur dina Dampak Genshin

Pikeun maranéhanana anu teu nyaho ngeunaan «Dampak Genshin», Kadé dicatet yén ieu téh mangrupa kaulinan petualangan dunya kabuka, nu nangtung kaluar pikeun ngabogaan desain anu nyegerkeun sareng transparan (penampilan visual), kalawan animasi overflowing geulis sacara real waktu.

Saterusna, di Dampak Genshin, karakter (pamaké) biasana ngagambarkeun nepi ka 7 elemen béda, mahluk mana Gabungan, aranjeunna ngabalukarkeun réaksi béda.. Nu, mantuan pamilon tim pikeun meunang leuwih batur. Kituna, éta krusial uninga naon elemen aya dina kaulinan, jeung kombinasi naon ngabalukarkeun réaksi tangtu (kakuatan) dina raraga meunang. Sareng di dieu, kami bakal nunjukkeun anjeun pituduh réaksi unsur anu saé pikeun ngahontal tujuan éta.

Dampak Genshin

Jeung saperti biasa, saméméh delving kana ieu publikasi hadir dina titik leuwih patali jeung videogames, leuwih husus ngeunaan dunya kabuka, cross-platform peran-maén video game disebut «Dampak Genshin», urang bakal ninggalkeun pikeun maranéhanana kabetot dina Tumbu ka sababaraha urang tulisan patali saméméhna kalawan sarua. Sangkan maranéhna gampang ngalakukeunana, bisi hayang nambahan atawa nguatkeun pangaweruh ngeunaan éta, dina ahir maca ieu publikasi:

"Diluncurkeun dina taun 2020, kaulinan ieu asalna gratis sareng dibarengan ku pamayaran mikro dina kaulinan. Urang bisa ngaharepkeun hiji beca, kaulinan-anggaran low, tapi teu sakabehna, éta salah sahiji RPGs paling teu sabar taun éta. Éstetika na pisan ngingetkeun kana Zelda Breath of the Wild Nintendo. Éta adiktif, lila jeung pisan senang, tanpa ragu kaulinan anu bakal tetep urang hooked tanpa kudu méakkeun euro tunggal ". Kaulinan peran-peran anu pangsaéna pikeun PC

Tulisan anu aya hubunganana:
Kaulinan pangsaéna pikeun PC cocog sareng pangendali

Dampak Genshin: Kaulinan vidéo kalayan réaksi unsur

Dampak Genshin: Kaulinan vidéo kalayan réaksi unsur

Naon réaksi unsur Genshin Impact?

di na website resmi dina Google Play Store, tingal 7 unsur ieu di handap:

"Di tanah ieu dimana unsur-unsur ngahiji, dunya diwangun ku tujuh unsur: Anemo, Electro, Hydro, Pyro, Cryo, Dendro, sareng Geo. Karakter sareng Visi tiasa ngontrol unsur-unsur ieu dina tempur atanapi nalika ngajalajah. Ngagabungkeun Hydro jeung Pyro nyiptakeun réaksi Vaporization; ngagabungkeun Pyro jeung Electro nyiptakeun réaksi Overload; jeung nalika Electro jeung Hydro ngagabungkeun, hiji réaksi electrocharged lumangsung. Konci pikeun kameunangan nyaéta ngagunakeun unsur-unsur anu béda ngalawan musuh anu béda-béda sahingga tiasa ngontrol perangna.

Nanging, ieu tiasa ditambihan pikeun detil sareng ngalengkepan inpormasi anu aya hubunganana sareng unsur:

  • Anemo: Unsur pakait sareng hawa.
  • Géo: Unsur pakait sareng bumi.
  • éléktro: Unsur pakait sareng listrik.
  • Cryo: Unsur pakait sareng és.
  • Dendro: Unsur pakait jeung tutuwuhan.
  • Pyro: Unsur pakait sareng seuneu.
  • Hidro: Unsur pakait sareng cai.

Karakter Dampak Genshin

Sareng sakumaha anu urang nyarios di awal, unggal karakter pakait sareng unsur husus, sapertos anu dipidangkeun di handap ieu:

  1. kamisato ayaka: Ceurik.
  2. KAEYA: Ceurik.
  3. DILUC: Piro.
  4. papiliun: Éléktro.
  5. YOIMIYA: Piro.
  6. VENTI: Anémo.
  7. KUJOU SARA: Éléktro.
  8. ALOY: Ceurik.
  9. SAYU: Anémo.
  10. XIAO: Anémo.
  11. SHOGUN RAIDEN: Éléktro.
  12. Mona: Hidro.
  13. TARTAGLIA: Hidro.
  14. KOKOMI: Hidro.
  15. KLEE: Piro.
  16. ALBEDO: Geo.
  17. JEANS: Anémo.
  18. ROSARI: Ceurik.
  19. BEIDOU: Éléktro.
  20. FISCHL: Éléktro.
  21. DIONE: Ceurik.
  22. EULA: Ceurik.
  23. Euweuh: Geo.
  24. GANYU: Ceurik.
  25. KECHING: Éléktro.
  26. XINYAN: Piro.
  27. Agul: Éléktro.
  28. QIQI: Ceurik.
  29. BARBARA: Hidro.
  30. THOMA: Piro.
  31. ZHONGLI: Geo.
  32. HU TAO: Piro.
  33. kazuha: Anémo.
  34. NOELLE: Geo.
  35. damar nu jadi kaya batu: Piro.
  36. BENNETT: Piro.
  37. XINGCHIU: Hidro.
  38. XIANGLING: Piro.
  39. ANEMO ngumbara: Anémo.
  40. ARATAKI ITTO: Geo.
  41. GOROU: Geo.
  42. SHENHE: Ceurik.
  43. YUN-JIN: Geo.
  44. Sakarosa: Anémo.
  45. Yeuh MIKO: Éléktro.
  46. AYATO KAMISATO: Hidro.
  47. CHONGYUN: Ceurik.
  48. KAEDEHARA KAZUHA: Anémo.
Tulisan anu aya hubunganana:
Kaulinan petualangan pangsaéna pikeun PC

Pituduh Pamakéan: Naon cara anu pangsaéna pikeun ngagunakeun Réaksi Unsur?

Nyaho ayeuna, unsur aya game jeung unsur pakait jeung unggal karakter, touch terang sareng diajar réaksi dasar dijieun ku ngagabungkeun unggal unsur. Sareng ieu di handap, nuturkeun sekuen ieu: Réaksi Unsur: Unsur Gabungan -> épék dihasilkeun

  1. Barro: Geo + Hydro -> Ngabalukarkeun gerakan musuh ngurangan ogé speed serangan maranéhanana.
  2. Ngristalkeun: Geo + Cryo, éléktro, hidro atanapi Pyro -> Ngahasilkeun tameng, nu ngurangan karuksakan unsur dicokot.
  3. Ngalembereh: Cryo + Pyro -> Nawarkeun karuksakan tambahan, gumantung kana unsur pemicu.
  4. Ngacapruk: Geo + Cryo -> Ngabalukarkeun kanaékan Chances a executing serangan kritis.
  5. electrocution: éléktro + hidro -> Ngidinan Anjeun pikeun inflict karuksakan listrik kontinyu dina hiji periode waktu.
  6. Thorn: Geo + Dendro -> Nyababkeun perdarahan tina musuh diserang sarta dibangkitkeun bubu seukeut deadly.
  7. Bubuk: Geo + Anemo -> Ngahasilkeun épék hit on musuh.
  8. Kaduruk: Dendro + Pyro -> Ngidinan Anjeun inflict karuksakan seuneu kontinyu dina jangka waktu nu.
  9. Beban teuing: éléktro + Pyro -> Nyiptakeun éfék ledakan kalawan karuksakan Pyro AoE nu megatkeun tameng Geo.
  10. Superconduktor: Cryo + Electro -> Nyiptakeun karuksakan Cryo AoE nu ngurangan pertahanan tina hit musuh.
  11. Angin puyuh: Anemo + Unsur séjén -> Assimilates unsur sarta balik deui salaku ruksakna unsur.
  12. Nguap: Hidro + Pyro -> Nawarkeun karuksakan tambahan, gumantung kana unsur pemicu.
  13. Veneno: Dendro + Hydro -> Ngahasilkeun ruksakna unsur tipe racun AoE (karusakan AoE).
  14. Blizzard: Cryo + Hydro -> Nyababkeun katirisan tina target pencét. Ogé ngabalukarkeun fractures.

Inpo nu langkung lengkep ihwal kaulinan

Inpo nu langkung lengkep ihwal kaulinan

Pikeun terang langkung rinci ngeunaan kaulinan, karakter, réaksi unsur sareng seueur deui, anjeun tiasa nganjang ka website resmi tina video game.

"Genshin Impact mangrupikeun kaulinan petualangan dunya anu kabuka, anu hartosna ti mimiti anjeun angkat ka buana Teyvat, salami anjeun ngukur stamina anjeun leres, anjeun bakal mendakan bentang énggal, henteu masalah upami anjeun meuntas gunung atanapi meuntas walungan. ” Dunya kabuka, kabébasan pikeun ngajajah / Dampak Genshin dina toko epik

Ringkesan artikel dina Mobile Forum

Resumen

Pondokna, ieu fabulous jeung entertaining open-dunya, cross-platform kaulinan peran-maén disebut «Dampak Genshin» terus ngarebut perhatian fans video game. Luhureun sadaya, pikeun dinamika pamakéan réaksi unsur na.

Anu penting pisan dina tarung. Alesan kunaon, pasti pituduh sakedik ieu bakal ngabantosan seueur diajar sareng ngawasa gancang naon jenis pangaruh maranéhna bakal bisa ngahasilkeun sarta pamakéan, dumasar kana pamuter dipaké, sarta ditéang jeung sagala rupa karakter aya. Jeung saterusna, kakuatan meunang leuwih gelut gancang jeung éféktif.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)