Tim redaksi

Forum Handphone nyaéta halaman wéb Internét AB. Dina halaman wéb ieu kami nungkulan bagikeun sadaya inpormasi ngeunaan dunya téknologi: ti tutorial step-by-step sareng inpormasi anu diénggalan, dugi ka analisis anu lengkep ngeunaan alat-alat anu manpaat sareng panasaran pikeun sadidinten anjeun.

Tim redaksi Forum Mobile diwangun ku sakumpulan ahli téknologi umum. Aranjeunna bakal nawiskeun pitunjuk anu énggal sareng ketat ngeunaan cara ngalaksanakeun prosedur anu tangtu dina komputer anjeun, ogé ngabantosan anjeun pikeun mésér naséhat pikeun sababaraha produk téknologi.

Kami ngantepkeun anjeun sareng sadayana supaya anjeun terang aranjeunna langkung seueur. Wilujeng sumping di Forum Móvil sareng hatur nuhun parantos ngagaduhan kami.

Koordinator

Emilio Garcia. Koordinator Forum Mobile sareng ahli SEO fokus kana nawiskeun pangalaman pangguna anu pangsaéna. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeunna ngurilingan dirina sareng tim panulis propésional anu bakal nyerat ngeunaan bidang kaparigelanna.

Éditor

  • Kamar Ignatius

    Komputer anu munggaran kuring nyaéta Amstrad PCW, komputer anu kuring mimiti ngaléngkah dina komputasi. Henteu lami saatos, 286 sumping ka tangan kuring, anu kuring ngagaduhan kasempetan pikeun nguji DR-DOS (IBM) sareng MS-DOS (Microsoft) salian ti vérsi munggaran Windows ... Daya tarik anu dunya élmu komputer dina awal taun 90an, ngabimbing panggilan kuring pikeun program. Abdi sanés jalma anu katutup pikeun pilihan séjén, janten kuring nganggo Windows sareng macOS unggal dintenna sareng sacara sporadis distro Linux sakapeung. Unggal sistem operasi ngagaduhan poin anu saé sareng poin goréng na. Teu aya anu langkung saé tibatan anu sanés. Hal anu sami kajadian sareng smartphone, sanés Android langkung saé sareng ogé ios langkung parah. Éta bénten sareng kusabab kuring resep duanana sistem operasi, kuring ogé ngagunakeunana sacara rutin.

  • Daniel Terrasa

    Blogger sumanget ngeunaan téknologi anyar, kersa ngabagi tutorial nyerat pangetahuan kuring sareng nganalisa supados anu sanés tiasa terang sadayana ciri anu ngagaduhan gadget anu béda. Mustahil ngabayangkeun kumaha kahirupan sapertos sateuacan Internét!

  • Eder Ferreno

    Editor dina waktos luang kuring. Katingali ku telepon pinter sareng teras mendakan cara énggal pikeun ngagunakeunana langkung saé, aplikasi anyar atanapi kaulinan kanggo dibagi sareng anjeun.

  • Cristian Garcia

    Abdi kantos di komputasi ti saprak lahir. Abdi ti generasi anu tumuh sareng Windows XP sareng teras kedah ngaliwat Vista. Kuring nganggo macOS unggal dinten sareng parantos ngaco sareng Linux. Abdi resep ngaco-ngolo sagala rupa sistem sareng upami aranjeunna henteu nyauran kuring gélo, kuring bakal nyandak Android dina saku kénca kuring sareng iPhone di belah katuhu kuring.

  • Yesus Sanchez

    Gairah ngeunaan dunya téknologi dilarapkeun kana widang naon waé pikeun ngagampangkeun dinten urang ka dinten. Rasa kuring pikeun alat éléktronik nyababkeun kuring nganalisis tina sudut anu sanés, pikeun ngenalkeunana sareng tiasa ngagunakeunana ku cara anu pangsaéna, sahingga nyumbang kana kahirupan anu mangpaat salami mungkin.

  • Aaron Rivas

    Panulis sareng éditor khusus dina komputer, gadget, smartphone, smartwatches, wearables, sababaraha sistem operasi, aplikasi sareng sadayana anu aya hubunganana sareng geek. Kuring kalibet kana dunya téknologi ti saprak kuring alit sareng, ti saprak éta, terang langkung seueur ngeunaan éta unggal dinten mangrupikeun padamelan anu paling pikaresepeun.

  • Jose Albert

    Ti leuleutik kuring resep kana téknologi, khususna anu aya hubunganana langsung sareng komputer sareng Sistem Operasina. Sareng langkung ti 15 taun kuring murag asih sareng GNU / Linux, sareng sadayana anu aya hubunganana sareng Free Software sareng Open Source. Kanggo sadayana ieu sareng seueur deui, ayeuna, salaku Insinyur Komputer sareng profésional kalayan sertipikat internasional dina Sistem Operasi Linux, kuring parantos nyerat kalayan gairah sareng sababaraha taun ayeuna, dina sababaraha téknologi, komputasi sareng situs wéb komputasi, diantara topik anu sanés. Di mana, kuring ngabagikeun sareng anjeun unggal dinten, seueur anu kuring diajar ngaliwatan tulisan praktis sareng mangpaat.

  • Michael Hernandez

    Almeriense, pengacara, éditor, gék sareng resep kana téknologi sacara umum. Sok di payun dina produk software sareng hardware, kumargi produk PC munggaran kuring anu nolak kuring murag kana panangan kuring. Terus-terusan nganalisis, nguji sareng ningali tina sudut pandang anu kritis naon téknologi paling anyar anu ditawarkeun ka urang, boh dina tingkat hardware sareng software. Kuring nyobian nyaritakeun kasuksésan éta, tapi kuring langkung resep kana kasalahan. Kuring nganalisis produk atanapi ngalakukeun tutorial saolah-olah kuring nunjukkeun ka kulawarga. Sayogi dina Twitter sakumaha @ miguel_h91 sareng dina Instagram salaku @ MH.Geek.

  • Isaac

    Abdi damel salaku profésor kursus administrasi sistem GNU / Linux pikeun nyiapkeun sertifikasi resmi LPIC sareng Linux Foundation. Panulis Bitman's World, énsiklopédi ngeunaan mikroprosesor, sareng manual téknologi sanés. Kuring utamana béntés dina jejer ngeunaan sistem operasi sarta arsitektur komputer. Sareng éta ogé kalebet alat sélulér, sabab éta komputer sareng sistem operasi Android.

  • Juan Carlos Gutierrez

    gairah téhnologis. Élmuwan komputer part-time sareng kapentingan dina sagala rupa topik anu variatif sapertos automasi kantor, dunya android, pidéo sareng dunya motor. Gadget munggaran kuring anu kuring émut nyaéta Sony HitBit sareng Commodore.

  • Ivan Cernadas

    Wartawan freelance khusus dina olahraga sareng téknologi. Kuring ogé nyerat dina todoandroid.es sareng http://xn--superacin-d7a.es/

  • Joaquin Garcia Cobo

    Sejarawan ku profesi, kakasih New Technologies, kuring dina prosés parobihan tapi tetep kuring henteu ninggali kacinta kuring pikeun alat, New Technologies sareng Free Software. Dina taun-taun ayeuna kuring parantos ngabaktikeun diri pikeun mikaresep sareng nyobian nyebarkeun kecap Parangkat Lunak Gratis, jalur anu saé anu kuring tetep nuturkeun ...

Tilas éditor

  • Jordi Giménez

    Ngabuburit nganggo alat éléktronik naon waé anu ngagaduhan seueur tombol nyaéta karep kuring. Abdi mésér smartphone munggaran kuring di 2007, tapi sateuacan, teras saatos, kuring resep bakti diri pikeun nguji alat naon waé anu asup ka imah. Salaku tambahan, kuring resep salawasna dibarengan ku batur pikeun mikaresep waktos luang kuring bahkan langkung.

bool (leres)